Kiinteistönvälittäjä Ari Patama kahdella sanalla: pilke silmäkulmassa.

Eloisa, ehtivä, eteenpäin suuntautuva. Tarinaniskijä luojan armosta. Tarkkasilmäinen ja hintatietoinen. Myyntihenkinen monitaituri. Toiminut aiemmin vaate-edustajana, kauppiaana ja lihamestarina. Maustaa elämää kujeilla ja huumorilla. Paikallinen Pavarotti. Kajauttaa karaokessa kovaa ja korkealta. Liikuttaa itseään uimalla ja polkupyörää polkemalla. Onnellinen aikuisten lasten isä ja uudesta polvesta ylpeä isoisä. Kotona Raisiossa elämää sulostuttavat puoliso ja koira.

Yhteydenotot:

Soita Ari Patama, 040 7799 510

Lähetä meiliä ari.patama@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Kiitos sujuvasta, mutkattomasta ja ystävällisestä yhteistyöstä asuntomme myynnissä. Kaikki meni niin hienosti, että ihan harmittaa, kun ei ole enempää myytävää – ainakaan tällä erää :) Aurinkoista syksyä ja hyvää jatkoa kaikilla elämäsi saroilla!

- Hannele, myyjä

Suuret kiitokset vielä erinomaisesta työstäsi. Ahkeruutesi ja sitoutumisesi oli kyllä todella vaikuttavaa. Jos vaan joskus jotain asuntoa myymme, niin tiedämme kääntyä Sinun puoleesi.

- Sirpa, myyjä, Raisio

Asuntomme myynti sujui oikein hyvin ja asunnolla oli uusi omistaja kahdessa viikossa. Valokuvaaja oli ammattilainen ja asunnon myyntikuvat olivat hyviä. Ari oli erittäin mukava ja sympaattinen.

- Sanna ja Jarno, myyjät, Turku

Heips. Suurkiitokset ja lämpimät terveiset Arille asuntoni myynnin johdosta. Jäit mieleeni eli oli todella miellyttävää asioida kanssasi. Loppupeleissä minulle kävi hyvin ja asun nyt mieleisessäni rivitalossa.

- Sirkku, myyjä, Turku

Arvostamme ammattitaitoa. Kiitos Ari. Tänä aikana ei ole helppoa myydä asuntoa kolmessa viikossa, varsinkaan kahta asuntoa peräkkäin, joiden yhteenlaskettu myyntiaika oli noin 1,5 kk. Autoit tekemään tavoitteistamme totta! Kippis sille ja suuri kiitos!

- Pia ja Jani, myyjät, Naantali

Ari on erittäin osaava, ystävällinen, kohtelias. Mies paikallaan tehtäväänsä! 5/5

- Helli, myyjä, Naantali

Tapasimme Arin ensimmäisen kerran vaimoni kanssa Raision messualueella sijaitsevan omakotitalon näytössä. Talomme oli ollut silloin jo tovin myynnissä ilman tulosta. Kohde ei meitä kiinnostanut, mutta Arista jäi miellyttävä ja luotettava kuva, niinpä kun sopimus päättyi, otimme häneen yhteyttä. Ari mm. kertoi myyneensä Raision alueelta paljon kohteita, mikä meille myöhemmin tuli selväksi. Arilla tuntuu olevan hyvä ihmistuntemus, sekä vainu haistaa kauppa. Raudanluja ammattilainen, mutkat suoriksi. Ari myi talomme, ostaja oli hieman haastava, mutta Ari osoitti hyviä hermoja ja otti asioista selvää ja palveli kaikin tavoin. Mikä parasta myös kaupan jälkeen olemme edelleen kavereita ja yhteydessä aika usein. Paras asuntomyyjä jonka minä tiedän, suosittelemme.

- Rainer, myyjä, Raisio

Arilla asiakaspalvelu on todella kohdillaan, jäi oikein luotettava ja miellyttävä vaikutelma! Kiitos!

- Eerika, Turku

Loistavasti meni myynti, kesti vain 2 päivää. Ari on miellyttävä, kohtelias, huumorintajuinen ja asiansa osaava. Teki töitä jopa lomallaan ja piti koko aika ajan tasalla. Mies paikallaan. Voin lämpimästi suositella. Kiitos Ari. 5/5

- Leila, myyjä, Turku

Kiitos Ari hyvin hoidetusta asunnon myynnistä! Hyvää syksyä.

- Pirkko ja Pekka, myyjät, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!