Huoneistomarkkinat 20v

Janita Puntala

Mynämäeltä lähtöisin oleva Janita tuntee sekä maaseudun rauhan että kaupungin vilskeen. Nykyään turkulaistunut Janita on elementissään työskennellessä ihmisten parissa. Periksiantamaton ja iloinen nainen tekee työnsä alusta loppuun ahkerasti, kunnes tavoite on saavutettu. Vapaalla Janita viihtyy perheen ja ystävien seurassa sekä lenkillä ja kuntosalilla.

At your service also in English.

Yhteydenotot:

Soita Janita Puntala, 040 7799 046

Lähetä meiliä janita.puntala@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Kaikki sujui ammattitaitoisesti ja vauhdikkaasti ensitapaamisesta lähtien. Janita osasi etsiä ja löytää asunnon parhaat puolet ja korostaa niitä. Yhteydenpito Janitan kanssa oli helppoa ja vaivatonta ja olo oli luottavainen alusta loppuun asti. Lämmin suositus!

- Harriet, myyjä, Turku

Jo ensimmäisessä näytössä Janita esitteli asunnon hyvin ja vastaili kaikkiin kysymyksiimme hyvin ammattitaitoisesti. Janita oli todella helposti lähestyttävä ja ripeä vastaamaan kysymyksiimme tämänkin jälkeen ajasta riippumatta! Ensiasunnon ostajalle asuntokauppa tuntuu pelottavalta ja vaikealta, mutta Janitan ansiosta prosessi sujui luontevasti. Kiitokset vielä sujuvasta yhteistyöstä, suosittelemme lämpimästi!

- Severi, ostaja, Turku

Kiitos Janita hienosta, reippaasta otteesta kaupanteossa. Tarvittiin sinun kärsivällisyyttäsi, jaksamistasi ja iloista mieltäsi tämän projektin läpiviemiseen. Ammattitaitosi tuli kyllä esiin näissä loppuvaiheen mittelöissä. Kiitos ja hyvää jatkoa urallasi.

- Tarja, myyjä, Turku

Ostin kerrostaloasunnon ensiasunnokseni ja onnekseni asuntoa välitti Janita. Janita vastasi kaikkiin kysymyksiini ammattitaidolla ja nopealla aikataululla, myös iltaisin tai aikaisin aamulla. Tiedotus pelasi koko prosessin ajan hyvin. Tuntui myös siltä, että hän oli aidosti molempien osapuolien, sekä myyjän että ostajan, puolella. Ihmisenä Janita vaikuttaa positiiviselta ja iloiselta. Voin suositella häntä lämpimästi.

- Ossi, ostaja, Turku

Asunto-osakekaupassa oli monia asioita, joita jouduttiin erikseen selvittämään ja sopimaankin. Kaikkiin asioihin välittäjänä toiminut Janita suhtautui hienosti, koskivatpa ne sitten myyjää tai ostajaa. Asiat selvitettiin hyvin ja viipymättä ilman minkäänlaisia ongelmia. Elämän varrella on tullut tehtyä melko monia erilaisia kauppoja lukuisten välittäjien kanssa, mutta tämä oli ehdottomasti yksi positiivisimmista kokemuksista.

- Asunto-osakkeen ostaja, Turku

19 vuotias asunnonostaja ei välttämättä ole välittäjälle se mieluisin asiakas. Palvelu oli heti sillä tasolla kuin "varmempaakin" asiakasta kohtaan. Tästä iso kiitos Janita! Asiat ja informaatio kulkivat nopeasti ja helposti mulle saakka. Näin kaupanteon jälkeen ei kauheasti parempi fiilis enää voisi olla! Voin hyvillä mielin suositella muillekkin sekä tulen varmasti vielä itse käyttämään palvelujasi tulevaisuudessa. :)

-Valtteri, ostaja, Turku

Ensitapaamisemme oli jo positiivinen ja asiat alkoivat sujua vauhdikkaasti. Pidit meidät ajan tasalla, eli informaatio kulki. Kauppakirjan kopio tuli ajoissa, johon tutustuimme, samoin aika pankkiin. Kaupantekotilaisuus oli hyvin järjestetty ja välitön tunnelma vallitsi tilaisuutta. Sinä Janita, jatka edelleen iloista, positiivista, innostunutta ja asiallista otetta työhösi. Jatka opiskelua, sillä sinusta on tulossa vankka ammattilainen.

- Pirkko ja Ari, myyjät, Turku

Haluamme kiittää sinua asunnon kaupanteosta. Heti näyttöpäivänä kun tapasimme sinut, saimme positiivisen kivan vastaanoton sinulta. Iloisuutesi ja asiantuntemuksesi oli mielestämme hyvää. Annoit katsoa rauhassa ja kiirehtimättä ja annoit vastauksia, kun niitä halusimme! Kaupanteko sujui hyvin. Kaikesta tarvittavasta olit huolehtinut mainiosti! Voimme lämpimästi suositella sinua, jos lähipiirissämme on tarvetta asunnon myyntiin.

- ostajat, Turku

Kiitos Janita, sait asuntoni kaupaksi kahden näytön jälkeen ja olit aktiivinen näyttämään sitä muunakin aikana. Työniloa ja menestystä urallasi!

- Tuula, myyjä, Turku

Olemme todella tyytyväisiä kaupantekoon ja varsinkin siihen, että reagoit asioihin todella nopeasti ja selvitit asioita, joita et tiennyt. Palvelusta jäi hyvä mieli ja voin kyllä lämpimästi suositella, jos joku hakee hyvää välittäjää.

- Jaana, ostaja, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!