Kiinteistönvälittäjä Raija Västilä kahdella sanalla: pirteä pakkaus!

Tomera, terävä ja tarkka daami. Tekee työtään ilon ja innostuneisuuden kautta. Luonteessa aimo annos aitoa, positiivista ja välitöntä luonnonlasta. Alalla 10 vuotta, taustalla rautainen kaupan alan kokemus. Taitava leipurimestari, jonka jauhopeukalosta iloitaan kotona ja töissä. Intohimona käsityöt ja askartelu.  At your service also in English, och naturligtvis också på svenska.

Yhteydenotot:

Soita Raija Västilä, 040 7799 503

Lähetä meiliä raija.vastila@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Raija hoiti kaupat ammattitaidolla, ja näin ensiostajan näkökulmasta kaupanteko oli helppoa, selkeää ja vaivatonta.

- ostaja, Turku

Välittäjä oli ripeä ja todella osaa asiansa, kaikki omakotitalon myyntisopimuksesta kaupantekoon asti sujui loistavasti. Olemme todella tyytyväisiä! Kiitos Raija!

- myyjä, Kaarina

Meidän kaikkien perheenjäsenten yhteinen kokemus on, että olet hoitanut työsi erittäin ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Juuri tällaista apua ja asioiden selkeää kommunikointia ja viestittämistä asiakkaat tarvitsevat! Olet osannut priorisoida meille kannaltamme oleelliset asiat.

- myyjät, Turku

Raijan kanssa oli ilo asioida. Avoin ja rehellinen asenne, sekä todellakin aito välittäminen asiakkaasta näkyy Raijan työssä. Raijan rautainen ammattitaito ja kokemus helpottivat päätöstä ensiasunnon ostosta, ja kiperämpiinkiin kysymyksiin löytyivät vastaukset. Ja mikä parasta, Raija oli avuksi vielä kaupanteon jälkeenkin. KIITOS!

- ostaja, Kaarina

Olemme tukeutuneet kaksi eri kertaa Raijan ammattitaitoon kiinteistöaisioihin liittyen. Olemme erittäin tyytyväisiä Raija sinun ammattitaitoosi, rehellisyyteesi ja luotettavuuteesi. Ystävällinen asenteesi on täyden kympin arvoista. Otamme taas yhteyttä kun tarvetta asunnon vaihtoon ilmenee.

- Kari ja Tuija, myyjät, Turku

Tälläkin kerralla Raijan kanssa asiointi oli yhtälailla sujuvaa ja ripeää. Voin lämpimästi suositella Raijaa.

- myyjä, Turku

Raija hoiti ja selvitti omistamani asunnon kauppaan liittyvän suhteellisen monimutkaisen tilanteen kiitettävällä tavalla, josta suurkiitos hänelle.

- Tuomas, myyjä

Asuntokaupat sujuivat erittäin mutkattomasti ja Raijan yhteydenpito oli erittäin nopeaa, joten ei tarvinnut pitkään odottaa kysymyksiin vastauksia. Hänen kursailematon ja ihmisläheinen tapansa hoitaa sovitut asiat mallikkaasti ja nopeasti luo alalleen myönteistä mainosta.

- Teppo, ostaja

Rehellistä sekä positiivista kaupantekoa alusta loppuun! Monen huonon välittäjäkokemuksen jälkeen tämä oli mukava kokemus. Kuullaan taas, kun saan muuttoa alkuun! 😊

- Essi, ostaja

Raija hoiti asuntomme myynnin tosi tehokkaasti ja nopeasti. Hän löysi ostajan heti ensimmäisen näytön jälkeen ja saimme asunnosta itseämmekin hämmästyttävän korkean hinnan. Olemme erittäin tyytyväisiä hänen toimintaansa ja suosittelemme häntä toisillekin asunnon myyjille.

- Pirkko ja Aaro, myyjät, Turku

Kanssanne oli todella helppo asioida, ja arvostan suuresti kykyänne löytää näytöille oikea aika. Meidät pidettiin koko ajan ajantasalla ja itse kaupanteko oli mukava ja luonnikas. Jos tulevaisuudessa tulee eteen kiinteistönvälittäjän tarvetta olen varmasti yhteydessä teihin ja suosittelen muillekkin.

- Anne, myyjä

Kiitos Raija! Asuntokaupat sujuivat paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Olit kaikkien suositusten arvoinen! Ja puskaradio kuulee sinusta myös.

- Hanna, myyjä, Turku

Hyvin hoidetun kaupan jälkeen ei voi muuta kuin antaa positiivista palautetta. Raija hoiti ammattitaitoisesti ja arvokkaasti talon myynti-ilmoitukset ja esittelyt, vaikka myyntikohde ei ollut ihan helppo. Raijan kanssa oli helppo saada kontakti, ystävällinen, ihmisläheinen ja rehellinen tapasi teki siitä helppoa. Asiantuntevasti hoidit talon kuntoarvioinnit, paperityöt ja muut asiat. Meidän ei tarvinnut huolehtia niistä ja pidit hyvin meidät ajan tasalla. Teit varmaan paljon muutakin mistä meillä ei ole tietoa. Sinulla on joustava, luotettava ja sujuva työtapa. Oli mukava tehdä kauppoja kanssasi.

- Anne, myyjä, Turku

Raijaa voimme suositella lämpimästi, hän osaa asunnon myynnin oikealla ammattitaidolla ja piti meidän koko ajan tilanteen tasalla. Neuvoi meitä kun kysyimme ehkä tyhmiäkin kysymyksiä. Hän on myös iloinen ja välittää asiakkaistaan sekä nauttii työstään.

- Myyjät Heli & Tomi, Turku

Kiitokset Raijalle! Raija osasi hinnoitella asunnon heti sopivaksi. Tarttui nopeasti asioihin, piti minut ajan tasalla joka käänteessä, osasi huomioida kaikki eteen tulleet asiat. Asioiden nopea hoitaminen, ostaja löytyi alle viikossa. Hänen kanssa on helppo asioida, hän on helposti lähestyttävä ja miellyttävä. Myyntitapahtuma sujui jouheasti ja asiantuntevasti myyjän ja ostajan kannalta. Olen aikaisemminkin tehnyt onnistuneesti kauppaa Raijan kanssa ja ollut häneen hyvin tyytyväinen. 5/5

- Seppo, myyjä, Turku

Raijan kanssa asiat hoituivat luotettavasti, nopeasti ja sujuvasti. Nuorena, ensimmäisen asunnon ostajana Raija oli minulle unelmavälittäjä. Hän huolehti, että saan vastaukset kysymyksiini, selvitti minulle kaiken perusteellisesti ja piti minut aina ajan tasalla. Tuli tunne, että asiakkaasta todella välitetään. Voin lämpimästi suositella Raijaa!

- Eevi, ostaja, Turku

Asunnon myynti Raijan avustuksella oli helppoa. Prosessi eteni sähäkästi ja Raija vei kaikki asiat maaliin asti. Voin todellakin suositella Raijaa, pirteä pakkaus!

- Virpi, myyjä, Tampere

"Aito välittäminen on elämäntapa” -motto on Raijan kohdalla täyttä totta. Hän on aito ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka kanssa asiat sujuvat ripeästi ja ammattitaidolla.

- Liisa, ostaja, Jyväskylä

Raija on erinomainen välittäjä ja hieno, positiivinen persoona. Vastausta mieltä askarruttaviin asioihin ei tarvitse kauaa odotella. Hänestä huomaa, että kyseessä ei ole vain työ, vaan asia jonka tekemisestä hän aidosti nauttii.

- Päivi ja Jussi, ostajat, Turku

Itselläni on kokemusta Raijan kanssa toimimisestä niin asunnon ostajana kuin nyt myyjänä. Raijalla on erinomainen kyky kuunnella asiakkaan tarvetta ja hänellä on energinen ja positiivinen tapa etsiä tarpeeseen ratkaisua. Vastaukset esittämiini kysymyksiin ovat tulleet viipymättä ja hän on tehnyt kaupanteon helpoksi. Yhteistyö Raijan kanssa on ollut miellyttävää ja tuloksekasta. Raija on todellakin huippuvälittäjä!

- Markku, ostaja ja myyjä, Vantaa

Raija on aito ja rehellinen ja teki työtään omalla hurmaavalla persoonallaan. Ison ostopäätöksen edessä meitä helpotti, kun Raijalta löytyi aina aikaa meille, olipa sitten ilta tai viikonloppu ja saimme katsoa ja pohtia asioita rauhassa. Saimme Raijalta asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua elämämme yhteen suurimpaan ja tärkeimpään hankintaan. Meistä tuntui, että Raija näki heti, että tämä koti oli meitä varten. Raijan mielestä tämä talo sopi meille ja voi kuinka oikeassa hän olikaan! Suosittelemme lämpimästi Raijaa!

- Ulla ja Risto, ostajat, Turku

Raija oli välittäjänä ostamassani asunnossa ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan. Kiitos panoksestasi Raija!

- Henri, ostaja, Turku

Raijaan voi aina luottaa. Se mitä sovitaan, se pitää ja kauppa käy, kiitos Raija taas kerran tein sen mistä haaveilin!

- Maarit, myyjä, Turku

Olimme etsimässä ensiasuntoa ja kaikki oli uutta ja jännittävää. Päätimme edetä varovaisesti ja rauhallisesti asunnon etsinnässä, mutta silti ihan ensimmäinen asunto, jossa kävimme tuntui juuri oikealta. Tämä johtui suurilta osin ystävällisestä ja avoimesta kiinteistövälittäjästä, Raija Västilästä. Kävimme vielä katsomassa muitakin asuntoja, mutta palasimme aina keskusteluissamme ensimmäiseen asuntoon. Raijaan oli helppo ottaa yhteyttä, ja hän oli aina ystävällinen ja joustava. Hän jopa kutsui meidät kahville omaan asuntoonsa keskustelemaan tarjouksen teosta. Kaupat sujuivat mutkitta, sillä Raija auttoi meitä koko prosessin ajan neuvoen ja selvittäen asioiden kulkua. Emme voisi olla tyytyväisempiä. Kiitos tuhannesti.

- Julia ja Sami, ostajat, Turku

Raijan kanssa asiointi oli mutkatonta ja sujuvaa. Asiantunteva, ripeä ja innostunut ote vaikka myyntikohteemme oli haasteellinen. Karismaattinen ja tarmokas välittäjä! Ehdottomasti suosittelen Raijaa.

- Paula, myyjä Turku

Kiitos Raija! Hoidit kaupat sulavasti ja energisesti. Kanssasi oli saumatonta tehdä yhteistyötä!

- Mika, Jenna ja Aleksis, myyjät, Turku

Kiinnostuimme sattumalta Raijan välittämästä kohteesta. Saimme heti paljon tukea ja neuvoja, jotta homma lähti rullaamaan ja vanhat asunnot nopeasti myyntiin. Raija piti meidät hyvin tilanteen tasalla aktiivisella yhteydenpidolla ja jos itselle tuli kysyttävää, niin vastaukset sai nopeasti. Vanhat asunnot menivät erittäin nopeasti kaupaksi ja saimme sen kohteen, jota alun perin lähdimme tavoittelemaankin. Suosittelemme ehdottomasti Raijaa!

- Katja ja Teemu, myyjät ja ostajat, Turku

Yli puoli vuotta muualla välityksessä ollut kohde löysi alle kuukaudessa uuden omistajan Huoneistomarkkinat LKV:n ja Raija Västilän avulla. Kuukaudessa kiinnostuneita kävi jo lähes enemmän kuin koko edellisen puolen vuoden aikana yhteensä. Mahtavaa osaamista, välittämistä ja myymistä. Kiitos!

- Johannes, myyjä, Turku

Olen asioinut monen välittäjän kanssa etsiessäni asuntoa Turusta. Täytyy sanoa, että Raija oli huomattava poikkeus! Hänellä oli aikaa asiakkaalle, ja hyvä tietämys myytävästä kohteesta. Jos en heti saanut vastausta johonkin kysymykseen, niin hän selvitti sen ja sain vastauksen nopeasti. Hän on hyvin ihmisläheinen, ja tuntui, että hän oikeasti välittää asiakkaasta ja kuuntelee tämän toiveita. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että myyjä alkaa selostamaan minulle, mitä kaikkea tästä asunnosta voi tehdä. Haloo; yleensä ostajalla on haju siitä mitä hän etsii. Varsinkin meillä vanhemmilla. Tulee vain semmoinen olo, että idioottinako minua pidät!!! Tähän virheeseen Raija ei sortunut. Moni kauppa meni siellä ohi, koska myyjä tuli kauhealla kiireellä paikalle, ja aloitti selostuksen, kuinka kiireinen hän on. Ok, en häirinnyt heitä sen koommin. Mutta tätä tuntua ei ollut koskaan Raijan kanssa, ja minulla oli se tunne, että voin tutustua rauhassa kohteeseen ja tuumailla rauhassa, olisiko tämä viimein se asunto, jonka haluan. Ja olihan se. Kauppakirjan allekirjoitukseen asti asiat sujuivat joustavasti ja minulla oli hyvä fiilis, että asiat ovat ammattilaisen käsissä. Kiitos Raija ammattimaisesta ja ihmisläheisestä palvelusta ja hyvää syksyn jatkoa :-)

- Liisa, ostaja, Helsinki

I highly recommend Raija for selling your house. I have been through several estate agents during the years, and you can immediately see who is a pro, and who is not. Raija is definitely a pro. She will always be present if you need any help or suggestions, always answering with a smile and a good sense of humour to all situations. If you need to sell your house, contact Raija Västilä.

- Fabrizio, myyjä, Turku

Raijan kanssa asuntokaupat sujuivat asiantuntevasti ja asiakasta kuunnellen. Kävimme asuntoon liittyvät asiat huolellisesti läpi ja välittäjän asiantuntemus oli avuksi monessa tilanteessa. Palvelu ei loppunut vielä kaupantekoon, vaan välittäjä oli käytettävissä kaikkiin asuntoon liittyviin asioihin vielä kauppojen jälkeen. Kiitos!

- Ville, ostaja, Turku

Raija otti hoitaakseen mielestäni varsin haasteellisen vuokralla olleen myyntikohteen reippaalla otteella ja valoi minuun uskoa, että kohde saadaan kyllä kaupaksi. Niin todella kävikin ja uskomattoman nopealla aikataululla jo ennen varsinaista ensimmäistä näyttöä. Koko ajan Raija tiedotti minulle missä kohtaa edetään. Kaupat tehtiin nopeasti ja hintakin oli kohdallaan. Uskon, että sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä kaupan kulkuun. Kaikesta näki, että Raija suhtautuu innolla ja todella rautaisella ammattitaidolla työhönsä, johon hän selvästikin on omiaan. Raija on reipas, avoin ja helposti lähestyttävä. Hän ottaa kaikin puolin huomioon pienimmätkin seikat ja antaa vastaukset esiin tuleviin kysymyksiin. Voin lämpimästi suositella Raijan luotettavaa ammattitaitoa ja avuliaisuutta. Jatkossakin tulen kääntymään asuntoasioissa Raijan puoleen.

- Eija, myyjä, Turku

Raija on mukava ja helposti lähestyttävä välittäjä. Hoitaa työnsä suurella sydämellä ja ripeästi sekä pitää hienosti asiakkaansa ajan tasalla.

- Myyjät Juha-Pekka ja Anne, Lieto

Olin jo jonkun aikaa etsinyt asuntoa, kerrostaloyhtiöistä, joille on tyypillistä asunnon ja yhtiön suuret korjaustarpeet. Näitä kohteita esittelevät usein välittäjät, jotka vähättelevät ongelmia joko tahallaan tai ammattitaidottomuudesta. Kun menin katsomaan Raija Västilän esittelemää kohdetta, huomasin että hän pyrki antamaan ostajalle oikean kuvan kohteen kunnosta ammattitaitoisesti. Koko kaupanteon ajan pysyin hyvin tilanteen tasalla Raijan tiheän raportoinnin ansiosta. Hän on kaupanteon jälkeenkin hoitanut käytännön järjestelyitä kaupan molempien osapuolten hyväksi.

- Eero, ostaja, Turku

Raijalle työ on intohimo, joka näkyi tuloksessa, nopea toiminta. Raija vahvuutena on myyntityötä tukevat henkilökohtaiset osaamisalueet. Toimeksianto hoidettiin yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen. Aito kohtaaminen ja tunne siitä, että Raijalla oli mielessä löytää niin myyjää kuin ostajaakin tyydyttävä ratkaisu. Asiointi oli helppoa, joustavaa ja ystävällistä. Ammattitaitoa ja asiakaspalvelua energisellä ja iloisella asenteella. Kiitos Raija!

- Raija, myyjä, Turku

Raija ansaitsee täyden luottamukseni. Myynti sujui nopeasti, vaivattomasti ja asiantuntevasti.

- H.O.L., myyjä, Helsinki

Erittäin hyvä ja taidokas välittäjä. Kiitos Raija, olet kuin tehty työhösi!

- Annaleena, ostaja, Turku

Raija on perhepiirimme luottomyyjä. Hän on myynyt ja välittänyt asuntojamme äärimmäisen asiantuntevasti, suurella kiinnostuksella ja paneutumisella, sekä luotettavasti. Ennen kaikkea nopeasti! Useiden asuntojemme myynnit hän on hoitanut 0 - parin viikon ajalla. Hänellä on aina ostajaehdokkaita hihassaan ja myydessämme rakkaan kotimme, saimme pyyntihintaa suuremman summan. Olemme todella tyytyväisiä ja aiomme jatkossakin turvautua hänen rautaiseen ammattitaitoonsa, mikäli asunnonmyynti tulee ajankohtaiseksi.

- Anna, myyjä, Turku

Raija on luottovälittäjämme. Vaikka hän vaihtoi kiinteistöfirmaa, me siirryimme hänen mukanaan. Haluamme asioida nimenomaan Raijan kanssa, kun kaikki sujuu niin hyvin. Raija pitää meidät jatkuvasti ajan tasalla, että missä mennään. Yhteistyömme ajoittuu jo vuosien taakse. Asiat ovat tähän asti toimineet erittäin hyvin. Raija on aina valmis neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiimme.

- Maija ja Matti, myyjät, Turku

Raijan kanssa kaupankäynti sujui asiantuntevasti ja jouhevasti. Kaupat syntyivät nopeasti ja olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme välittömään ja joustavaan palveluun. Raija saapui toiselle paikkakunnalle kaupantekotilaisuuteen itse tätä mahdollisuutta meille kiireisille tarjoten. Kiitämme lämpimästi yhteistyöstä ja vilpittömästi voimme suositella muillekin! 5/5

- Heidi ja Tero, myyjät

Minulla oli ilo asioida Raijan kanssa sijoitusasuntoa Turun keskustassa ostaessani. Raijan aktiivinen, ammattitaitoinen, positiivinen ja välitön ote teki kaupanteosta paitsi nopeaa niin myös erittäin helppoa ja miellyttävää. Sama tyytyväisyys oli aistittavissa myyjien puolelta. Suosittelenkin häntä varauksetta mikäli teillä on asuntojen tai kiinteistöjen ostoon tai myyntiin liittyviä toimeksiantoja.

- Anders, ostaja, Turku

Kauppa onnistuu ja kohde löytää markkinat. Raija auttaa silloin kun tarvitaan pikaista alan asiantuntijaa :)

- Juha, ostaja, Turku

Siis suosittelen Raija lämpimästi sinua asunnon minulle välittäneenä! Hyvää jatkoa.

- Ria, ostaja, Turku

Raija on luotettava ja tarkka kiinteistövälittäjä. Uskallat antaa hänen hoitaa rakkaan kotisi jälleenmyynnin, hän hoitaa ja selvittää asiat huolellisesti eikä mitään jää epäselväksi ostajalle eikä myöskään myyjälle. Suosittelen häntä asiantuntemuksen ja tarkkuuden perusteella vaativienkin kohteiden myyjäksi. Ystävällinen asiakasmyönteinen myyjä. Kiitos Raija.

- Ulla, myyjä, Turku

Raijasta oli aikaisempaa hyvää kokemusta ja otimme häneen yhteyttä. Asiantunteva, kattava ja mahtava palvelu. Valitsimme teiltä tietyn välittäjän aikaisempien hyvien kokemuksien perusteella ja emme pettyneet. Päinvastoin. Yhteistyö pelasi saumattomasti. Piditte meidät myyjät ajan tasalla koko ajan ja hoiditte toimeksiantomme esimerkillisesti. Sanalla sanoen loistavaa. Jatkakaa samaan malliin. 5/5.

- Maija ja Matti, myyjät sekä ostajat, Turku

Kämppä vaihtoi omistajaa Raijan johdolla, vaikka kohde oli hieman haasteellinen. Otimme välittäjän, koska emme olisi pystyneet keskittymään asunnon myyntiin ja lippujen ja lappujen tilaamiseen ja kaupungin maavuokrien selvittämiseen jne. Raija hoiti kaikki nämä asiat ilman eri kehotusta. Kiitos siitä!

- Kimmo, Tiina, Milja ja Minea, myyjät, Turku

Kiitoksia Raija, hyvin sujui taas yhteistyö! Tällä kertaa vieläpä nopeasti :) Seuraaviin tapaamisiin!

- Maija, myyjä, Turku

Yhteistyö on alkanut vuonna 2008 asunnon ostamisella Raijan ollessa välittäjänä. Sen jälkeen meidän perheen ja suvun useampi asunto on vaihtanut omistajaa Raijan kautta. Meille Raija on ollut luottovälittäjä, johon olemme aina ottaneet yhteyttä, kun välittäjän tarve on iskenyt. Muita vaihtoehtoja ei ole edes mietitty. Suositeltu aina eteenpäin tutuille, eikä ketään ole joutunut pettymään. Kaupat ovat syntyneet aina todella nopeasti, esim. omakotitalon myynti kuukaudessa ja putkiremonttia odottavan asunnon myynti muutamassa viikossa. Puhumattakaan kolmiosta, joka meni Raijan kautta jo ennen ensimmäistä näyttöä. Hintakin on aina saatu hilattua kohdilleen, jopa ylemmäs kuin mitä me myyjät olisimme odottaneet. Kaikki on hoidettu ammattitaidolla loppuun asti. Hankalatkin tilanteet on saatu hoidettua sitkeydellä ja päättäväisyydellä. Yhteistyötä on ollut mukava tehdä, kun mukana on ollut huumorintajuinen ja iloinen Raija, jolle mikään asia ei ole mahdotonta. Raijaa parempaa ei ole!

- Anne & Aki, myyjät, Turku

Olin valinnut Raija Västilän välittäjäksi, koska hän teki parhaan vaikutuksen ensikäynnillä monien muiden joukosta. Enkä pettynyt. Raija perehtyi kohteeseen ammattitaidolla, huolellisesti ja viivytyksettä. Ja tulos; yksi näyttö, heti täysi hinta. Suosittelen Raijaa varauksetta.

- Claes, myyjä, Espoo

Olimme ehtineet kierrellä jo pidemmän aikaa asuntonäyttöjä ja nähneet monenlaisia välittäjiä, mutta sitten törmäsimme Raijaan. Raijan iloinen, reipas ja aikaansaava olemus puri meihin heti. Ihastuimme myös Raijan terveellä tavalla tarkkaan ja huolehtivaiseen tyyliin. Halusimme, että juuri Raija myy kotimme. Raija lupasi myydä ja tekikin sen nopeasti tai oikeastaan heti! Kiitos Raija, tapaamiset kanssasi oli ilo ja uskallamme suositella sinua myös muille.

- Kivelät, myyjät, Turku

Suosittelemme lämpimästi Raijaa. Kertaakaan myyntiaikana emme arastelleet kysyä, jos jokin asia mietitytti. Lopulta kodillemme löytyi ostaja alle kolmessa viikossa! Persoonana Raija on välitön ja hänestä huokuu ammattitaidon tuoma varmuus. Suuri kiitos hienosti sujuneista kaupoista!

- Mirka & Juuso, myyjät Turku

Raijan kanssa asiointi oli mutkatonta heti alusta asti, näyttö saatiin sovittua lähes heti, ja kaikkiin kysymyksiimme löytyi tyhjentävä vastaus. Saimme näytön jälkeen kaikki pyytämämme tiedot ja enemmänkin. Tarjous toimitettiin heti eteenpäin ja vastauskin siihen tuli saman tien. Alusta loppuun oli tunne, että nyt asioidaan ammattilaisen kanssa joka saa asioita aikaan, ja vie prosessia eteenpäin kuten vain osaava välittäjä pystyy. Luottavainen ja hyvä olo oli itsellä alusta asti, Raija oli aina tavoitettavissa ja aina positiivinen. Lämpimästi voimme suositella!

- Elina ja Anton, ostajat, Turku

Helposti lähestyttävä ja toimelias välittäjä. Asioinnit ja yhteydenpidot olivat miellyttäviä ja etenivät asiakkaan ehdoilla. Raija teki mahdolliseksi sen josta itse emme uskaltaneet kuin haaveilla. Kiitos!

- Atte, Niina ja Daniel, ostajat Turku

Raija hoiti myyntitoimeksiantoni Turun keskustan tuntumassa olleesta kaksiosta todella ripeästi, hyvällä ammattitaidolla omia kontaktejaankin hyödyntäen. Asiat etenivät vauhdilla ja sain Raijalta tarkkaa tietoa myyntiprosessin etenemisestä. Asuntoni kuvaus järjestyi nopeasti ja tulokset olivat hyviä. Myyntiprosessiin kuuluva paperityö sujuu Raijalta tarkasti ja asiantuntevasti. Voin suositella Raijaa kokeneena osaajana vastaaviin myyntikohteisiin varauksetta

- Ari, myyjä, Turku

Raija todella välittää asiakkaistaan. Informoi ja pitää yhteyttä koko ajan eli tiedetään missä mennään. Tuntuu kuin juuri minun asuntoni olisi hänelle sydämen asia eikä vain yksi muiden joukossa. Suosittelen lämpimästi.

- Merja, myyjä, Turku

Kaikki meni todella jouhevasti Raijan kanssa. Kaikki paperityöt oli hoidettu hienosti. Ei tarvinnut kun osata kirjottaa oma nimi muutaman kerran.

- Mari, ostaja Turku

Kun päätin laittaa asuntoni myyntiin, oli itsestään selvää, että haluan naisen välittäjäksi. Olen aiemminkin tehnyt asuntokauppoja eikä miesvälittäjät ole oikein vakuuttaneet (en tarkoita että olisivat huonoja) Valitsin Raijan välittäjäksi, kun luin asiakkaiden palautteita teidän nettisivuilta ja muistin työkaverin kehuneen sinua myytyäsi hänen asuntonsa joitakin vuosia sitten. Asuntoni meni loppujen lopuksi aika nopeasti kaupaksi, vaikka alku näytti vähän nihkeältä. Ja vaikka itseä epäilytti, kun näytöillä ei käynyt paljon väkeä, sinä jaksoit kuitenkin olla positiivinen. No kai ammattilainen tietää. Olin tyytyväinen, ettet ottanut liian alhaisia tarjouksia vastaan, etkä ruvennut ehdottamaan hinnan alennusta vaikkei tarjouksia heti tullut. Uskon että vaikutit myönteisesti ostajaan ja hänen oli helppo tehdä päätös, vaikka asiaa paljon pohtikin. Ja hän sai varmasti kaiken tarvitsemansa tiedon sinulta.

- Marion, myyjä Turku

Jes, erittäin hyvää toimintaa Raijan suunnalta. Itse ostajana ainakaan en keksi mitään asioita mistä olisi jäänyt jotain valitettavaa. Helppo homma minulle, kaikki toimi kuin se kuuluisa junan vessa ja itselle ei jäänyt juuri muuta kuin olla sovittuina aikoina paikalla :)

- Saska, ostaja, Rusko

Raija on ollut mielestämme asiansa hyvin osaava ja aina pirteä ja toiveikas kauppaa tehdessä. Pidit meidät aina ajan tasalla, vaikka olimme välillä vaikeasti tavoitettavissa. Kiitämme sinua ja olemme jo suositelleet sinua täällä Naantalissa.

- Anja ja Arvo, myyjät, Naantali

Kiitos Raija kaikesta todella paljon. Vaikka aluksi koko asunnon myynti tuli pienenä shokkina, niin loppujen lopuksi olen kiitollinen, että olet auttanut kaikin mahdollisin tavoin ja informoinut hyvin. Prosessista on jäänyt kaikin puolin positiivinen mielikuva.

- Saara, vuokralainen, Turku

Olemme todella tyytyväisiä Raijaan, hän on ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä. Hän myi ensin vanhan asuntomme Naantalin keskustassa viikossa. Kun ostimme hänen kauttaan uuden asunnon, kaikki toimi loistavasti, hän piti meidät ajan tasalla ostotilanteen kaikissa vaiheissa. Kaikki hoitui ammattitaitoisesti ja sujuvasti, Raija on napakka, rautainen ammattinsa osaava kiinteistövälittäjä. Voimme lämpimästi suositella häntä muillekin.

- Antero ja Raimo, myyjät, Naantali

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!