Instagram

163 m²
4mh+oh+k+rt+er.wc+kp...

369 000
Vh. 369 000
Kesämäki
Varsatie 10, 20780 Kaarina
Omakotitalo, 2004

Kohdetta välittää

Raija Västilä

Sijainti kartalla

2004 rakennettu Vaaja-talo Kaarinan Kesämäessä, kodikasta taloa ympäröi oma 1089 m2 puutarhatontti. Jonka nurmikkokenttää ja kivettyä etupihaa ympäröi suojaisa marja-aronia pensasaita. Takapiha rajoittuu kaupungin puistoalueeseen , jossa on myös leikkikenttä. Aurinko valaisee pohjois-eteläsuunnan tonttia tehokkaasti koko vuorokauden. Kurkistetaan sisään ... Etuosan kuistilta pujahdetaan sisään avaraan aulaan, josta avautuu näkymä huikean korkeaan olohuoneeseen, jota valaisevat isot ikkunat ja lämpöä lisää varaava takka. Ruokailutila yhdistää olohuoneen ja keittiön, jossa on hyvin kaappitilaa. Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, erillinen wc, kodinhoitohuone ja sauna pesutiloineen. Laajalla takapihan terassilla on mukava viettää aikaa ja vaikka grillailla. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta lisää ja niiden käyttäjille oma kylpyhuone. Ulkoilemaan pääset vaikka siirtymällä yläkerran parvekkeelle. Työhuoneen voit tehdä ikkunallisesta pienestä sivuhuoneesta, jos vaatehuoneen lisäksi et sitä varastotilana tarvitse. Autokin viihtyy tässä kodissa... kahdelle katos, jonka yhteydessä varastotila. Ja kaikki tämä tyylikkäässä ja hyvin hoidetussa kunnossa. Soita ja varaa vaikka oma aika tutustumiseen tähän kotiin. Raija 040-7799 503, raija.vastila@huoneistomarkkinat .com

Rakennus

Sijainti
Kaarina, Kesämäki
Varsatie 10, 20780 Kaarina
Tilat
4mh+oh+k+rt+er.wc+kph+khh/s/ph+vh+v+parveke+terassi+2 auton katos+varasto
Asuinpinta-ala
163 m²
Kokonaispinta-ala
216 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 163 m2. Kerrosala alakerrassa 130 m2 ja yläkerrassa 68 m2. Autokatoksen kerrosala on 18 m2. Yhteenlaskettu kerrosala on 216 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2004
Rakennusmateriaalit
Puurakenne
Katon tyyppi
Harjakatto, tiilikate
Lämmitys
Alakerrassa varaava lattialämmitys-, yläkerrassa kattolämmitys. Lämmön talteenotto. Varaava takka ja ilmalämpöpumppu.
Energialuokka
E.
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Parma-keittiö, jossa paljon kaappitilaa. Keittö yhdistetty ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Jääkaappi Pakastin Keraaminen liesi Liesituuletin Astianpesukone. Laitteet Mielen.
Kylpyhuoneen varustetaso
Alakerrassa erillinen WC, sauna/pesuhuone ja kodinhoitohuone. Kosteat tilat laatoitettu, kaapistoja paljon.Yläkerrassa kylpyhuone, kokonaan laatoitettu, kaapistot.
Pintamateriaalit
Alakerran lattiat parkettia (ohutpuu), yläkerran laminaattia. Seinät maalattu.
Korjaukset
Ilmanvaihtokanavat nuohottu 2016.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Alueella mahdollisuus liittyä kuituun. Nykyisin antenni välikatossa, vahvistin alakerrassa. Mobiiliyhteys toiminut hyvin. Keskuspölynimuri. Toteutunut todellinen sähkönkulutus vuositasolla n. 16.000 kWh. Teräsbetonipaalut.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Kaarina
Kylä/Kaup.osa
Kesämäki
Kiinteistötunnus
202-6-6465-6
Tontin pinta-ala
1089 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto
Tasainen puutarhatontti
Nurmikko, etupihalla kivetty alue.
Rakennusoikeudet
217,8 m2 kerrosala

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Kaarinan kaupunki
Palvelut
Kaarinan keskustan palvelut n. 3 km. Skanssi n. 5 km. Turku (Kauppatori) n. 10 km., Koulut: Useita päiväkoteja ja kouluja 1-2,5 kilometrin säteellä.
Liikenneyhteydet
Lähin pysäkki n. 300 m.

Kustannustiedot

Myyntihinta
369 000 €
Velaton myyntihinta
369 000 €
Kiinteistövero
500.00 €/v
Sähkönkulutus
16000 kWh/v
Muut maksut
Vesimaksu kulutuksen mukaan. Jätemaksu tyhjennyskertojen mukaan. Varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, sekä lainhuudatus ja kaupanvahvistaja maksut.