Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Itselläni on kokemusta Raijan kanssa toimimisestä niin asunnon ostajana kuin nyt myyjänä. Raijalla on erinomainen kyky kuunnella asiakkaan tarvetta ja hänellä on energinen ja positiivinen tapa etsiä tarpeeseen ratkaisua. Vastaukset esittämiini kysymyksiin ovat tulleet viipymättä ja hän on tehnyt kaupanteon helpoksi. Yhteistyö Raijan kanssa on ollut miellyttävää ja tuloksekasta. Raija on todellakin huippuvälittäjä!

- Markku, ostaja ja myyjä, Vantaa

Raija on mukava ja helposti lähestyttävä välittäjä. Hoitaa työnsä suurella sydämellä ja ripeästi sekä pitää hienosti asiakkaansa ajan tasalla.

- Myyjät Juha-Pekka ja Anne, Lieto

Really happy with Pias professionalism and special attention to the needs of a foreigner unable to communicate in Finnish effectively. Great job Pia, thanks. 5/5

- Andrei, ostaja, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.