Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotikohteiden myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Iso kiitos Artolle ja Pialle asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta huoneistoa ostaessa. Ostoon liittyvät asiat sujuivat ammattitaidolla ja mutkattomasti, lisäksi osasitte ottaa myös huomioon erilaiset ASP-tiliin liittyvät monimutkaiset säännökset, joita en itse tullut edes ajatelleeksi.

- Ostaja, Turku

Arto Koski >

Yli puoli vuotta muualla välityksessä ollut kohde löysi alle kuukaudessa uuden omistajan Huoneistomarkkinat LKV:n ja Raija Västilän avulla. Kuukaudessa kiinnostuneita kävi jo lähes enemmän kuin koko edellisen puolen vuoden aikana yhteensä. Mahtavaa osaamista, välittämistä ja myymistä. Kiitos!

- Johannes, myyjä, Turku

Raija Västilä >

Isäni asuntoa myydessäni sain parasta mahdollista palvelua. Meri oli uskomattoman iloinen, ystävällinen, asiantunteva ja tehokas. Kaikki hoitui nopeasti ja sujuvasti kuin elokuvissa. Oli todella mahtavaa saada asioida Merin kanssa. Hänet tulen muistamaan aina!

- Synnöve, myyjä, Turku

Meri Saukkoriipi >

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Meri Saukkoriipi
Meri Saukkoriipi
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Johanna Jokinen
Johanna Jokinen

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.