Instagram

Asiakkaidemme kokemuksia

Anna palautetta

Sujuiko kauppasi ammattimaisesti? Täyttyivätkö odotuksesi? Olemme kiinnostuneet kuulemaan mielipiteesi.

Palautelomake

Mika hoiti ns. "kaupan kotiin". Mika on rauhallinen, huolellinen ja samalla rento ja positiivinen alansa asiantuntija, joka kuuntelee aidosti asiakasta. Mika hoiti kaikki byrokratiaankin liittyvät asiat mallikkaasti
ja helpotti näin todella paljon myyjän huolta asioiden sujumisesta aikataulussaan. Kiitos!

-Elina, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Mikaan

Nappulakatu (4 of 19).jpg

Kiitos Raija kaikesta todella paljon. Vaikka aluksi koko asunnon myynti tuli pienenä shokkina, niin loppujen lopuksi olen kiitollinen, että olet auttanut kaikin mahdollisin tavoin ja informoinut hyvin. Prosessista on jäänyt kaikin puolin positiivinen mielikuva. 

-Saara, vuokralainen Turku

Jes, erittäin hyvää toimintaa Raijan suunnalta. Itse ostajana ainakaan en keksi mitään asioita mistä olisi jäänyt jotain valitettavaa. Helppo homma minulle, kaikki toimi kuin se kuuluisa junan vessa ja itselle ei jäänyt juuri muuta kuin olla sovittuina aikoina paikalla :)

-Saska, ostaja, Rusko

Raija on ollut mielestämme asiansa hyvin osaava ja aina pirteä ja toiveikas kauppaa tehdessä. Pidit meidät aina ajan tasalla, vaikka olimme välillä vaikeasti tavoitettavissa.  Kiitämme sinua ja olemme jo suositelleet sinua täällä Naantalissa.

-Anja ja Arvo, myyjät, Naantali

Kun päätin laittaa asuntoni myyntiin, oli itsestään selvää, että haluan naisen välittäjäksi. Olen aiemminkin tehnyt asuntokauppoja eikä miesvälittäjät ole oikein vakuuttaneet (en tarkoita että olisivat huonoja) Valitsin Raijan välittäjäksi, kun luin asiakkaiden palautteita teidän nettisivuilta ja muistin työkaverin kehuneen sinua myytyäsi hänen asuntonsa joitakin vuosia sitten. Asuntoni meni loppujen lopuksi aika nopeasti kaupaksi, vaikka alku näytti vähän nihkeältä. Ja vaikka itseä epäilytti, kun näytöillä ei käynyt paljon väkeä, sinä jaksoit kuitenkin olla positiivinen. No kai ammattilainen tietää. Olin tyytyväinen, ettet ottanut liian alhaisia tarjouksia vastaan, etkä ruvennut ehdottamaan hinnan alennusta vaikkei tarjouksia heti tullut. Uskon että vaikutit myönteisesti ostajaan ja hänen oli helppo tehdä päätös, vaikka asiaa paljon pohtikin. Ja hän sai varmasti kaiken tarvitsemansa tiedon sinulta.

-Marion, myyjä Turku

Ota yhteyttä Raijaan

 

Nappulakatu-24.jpg

Kalle myi meille nykyisen asunnon, asiantunteva ja hoiti asiat sovitusti. Jopa pankkihenkilömme, joka näkee paljon kiinteistövälittäjiä työssään, oli vaikuttunut Kallen ammattitaidosta.

-Linda, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Kalleen

Pia oli erittäin ammattitaitoinen ja asuntoni meni ennen ensimmäistä näyttöä yli pyyntihinnan. Tiedän jatkossa ketä välittäjää tulen suosittelemaan muille ja jota käytän myös itse tarvittaessa. Kiitos Pia.

-Kimmo, myyjä, Turku

Kiitos Pialle talomme myynnistä, johon pääsimme hänen sitkeällä ja positiivisella asenteellaan. Kaikki asiat sujuivat hienosti. Voimme suositella Piaa välittäjänä.

-Eva, myyjä, Turku

 

 

Really happy with Pias professionalism and special attention to the needs of a foreigner unable to communicate in Finnish effectively. Great job Pia, thanks. 5/5

-Andrei, ostaja, Turku

Kiitokset Pialle asuntomme myynnistä. Kohteemme oli aika haastava, ei ollut helppoa mutta suoriuduit päättäväisellä ja positiivisella asenteellasi. Olet iloinen ja sympaattinen, sinun kanssasi oli mukava asioida. Voimme vilpittömästi suositella sinua. Toivotamme sinulle jatkossakin hyviä kauppoja! 5/5

-Anne ja Jarkko, myyjät, Littoinen

Ota yhteyttä Piaan

Nappulakatu-44.jpg

Meri on todella hyvä ja aktiivinen myyjä, joka ei ihmettele, vaan tekee töitä palkkansa eteen ja saa myös tulosta syntymään. Hänen kanssaan oli helppoa ja mutkatonta hoitaa osakkeen myynti ja hän oli aina niin iloinen ja reipas. Hyvää joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2018.

- Arto, myyjä, Turku

Meri hoiti myynnin ja kaikki siihen kuuluvat asiat todella hyvin ja nopealla aikataululla. Ja kaiken lisäksi myi asunnon todella nopeasti. Meri myi myös äitini asunnon todella nopeasti ja hoiti siihen kuuluvat asiat  todella hienosti. On ollut mukavaa tehdä hänen kanssaan yhteistyötä ja suosittelen ehdottomasti muillekin.
Hyvää UUTTA VUOTTA 2018 MERILLE!!! 5/5

-Mikko ja Maria, myyjät, Turku

Isäni asuntoa myydessäni sain parasta mahdollista palvelua. Meri oli uskomattoman iloinen, ystävällinen, asiantunteva ja tehokas. Kaikki hoitui nopeasti ja sujuvasti kuin elokuvissa. Oli todella mahtavaa saada asioida Merin kanssa. Hänet tulen muistamaan aina!

-Synnöve, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Meriin

5.jpg

 Heips. Suurkiitokset ja lämpimät terveiset Arille asuntoni myynnin johdosta. Jäit mieleeni eli oli todella miellyttävää asioida kanssasi. Loppupeleissä minulle kävi hyvin ja asun nyt mieleisessäni rivitalossa. 

- Sirkku, myyjä, Turku

Loistavasti meni myynti, kesti vain 2 päivää. Ari on miellyttävä, kohtelias, huumorintajuinen ja asiansa osaava. Teki töitä jopa lomallaan ja piti koko aika ajan tasalla. Mies paikallaan. Voin lämpimästi suositella. Kiitos Ari. 5/5

- Leila, myyjä, Turku

Kiitos Ari hyvin hoidetusta asunnon myynnistä! Hyvää syksyä.

- Pirkko ja Pekka, myyjät, Turku

Ota yhteyttä Ariin


Raija hoiti myyntitoimeksiantoni Turun keskustan tuntumassa olleesta kaksiosta todella ripeästi, hyvällä ammattitaidolla omia kontaktejaankin hyödyntäen. Asiat etenivät vauhdilla ja sain Raijalta tarkkaa tietoa myyntiprosessin etenemisestä. Asuntoni kuvaus järjestyi nopeasti ja tulokset olivat hyviä. Myyntiprosessiin kuuluva paperityö sujuu Raijalta tarkasti ja asiantuntevasti. Voin suositella Raijaa kokeneena osaajana vastaaviin myyntikohteisiin varauksetta.

- Ari, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

 

Kiitos ihana Meri. Kaupat sujuivat kanssasi loistavasti. Aivan pro nainen!

- Eeva, myyjä, Paimio

Ota yhteyttä Meriin

Kiitos Marko täyden kympin yhteistyöstä. Asunnon myynti ja uuden hankinta sujui ongelmitta.

- Tiina, myyjä ja ostaja, Kaarina

Ota yhtettä Markoon

Loistavasti meni myynti. Myyjä loistava, asiantunteva. Tyytyväisiä ollaan.

- Raimo ja Raija, myyjät, Lieto

Kiitos Raija! Asuntokaupat sujuivat paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Olit kaikkien suositusten arvoinen! Ja puskaradio kuulee sinusta myös.

- Hanna, myyjä, Turku

Lemminkäisentie (26 of 33).jpg

Hyvin hoidetun kaupan jälkeen ei voi muuta kuin antaa positiivista palautetta. Raija hoiti ammattitaitoisesti ja arvokkaasti talon myynti-ilmoitukset ja esittelyt, vaikka myyntikohde ei ollut ihan helppo. Raijan kanssa oli helppo saada kontakti, ystävällinen, ihmisläheinen ja rehellinen tapasi teki siitä helppoa. Asiantuntevasti hoidit talon kuntoarvioinnit, paperityöt ja muut asiat. Meidän ei tarvinnut huolehtia niistä ja pidit hyvin meidät ajan tasalla. Teit varmaan paljon muutakin mistä meillä ei ole tietoa. Sinulla on joustava, luotettava ja sujuva työtapa. Oli mukava tehdä kauppoja kanssasi.

- Anne, myyjä, Turku

Raijaa voimme suositella lämpimästi, hän osaa asunnon myynnin oikealla ammattitaidolla ja piti meidän koko ajan tilanteen tasalla. Neuvoi meitä kun kysyimme ehkä tyhmiäkin kysymyksiä. Hän on myös iloinen ja välittää asiakkaistaan sekä nauttii työstään.

- Myyjät Heli & Tomi, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Pia hoiti asunnon välitystoiminnan mallikkaasti - turhia höpöttelemättä ja asiakastaan peilaten hyvin! Kaikki kauppaan
liittyvät elementit käytiin muistilistan omaisesti läpi kaupantekotilaisuudessa ja sähköpostitse vastine oli ajan hengen mukainen, eli "heti". Kiitos helposta asioiden kulusta ja kevättä sinne asuntomarkkinoille.

- Hans, ostaja, Turku

Kiitokset Pialle erittäin onnistuneesta asunnon myynnistä! Hänen kanssaan asiointi oli sujuvaa ja vastaukset kysymyksiin sain heti. Asunto myytiin ensinäytöllä ja pyydettyyn hintaan samana iltana. Asunto oli vuokrattuna ja Pia hoiti kaikki asiat vuokralaisen kanssa. Pia on reipas ja iloinen ja hänen kanssaan kaikki sujui hienosti. Voin suositella häntä lämpimästi.

- Tiina, myyjä, Kaarina

Ota yhteyttä Piaan

Arton kanssa kauppa sujui erittäin ammattimaisesti! Hintaodotukset olivat korkeammalla, mutta lopputulos kokonaisuudessaan hinta, kaupan ehdot, myyntiaika jne. oli hyvä.

- Myyjä, Turku

Kolmen kaupan kokemuksella voin lämpimästi suositella Artoa: loistavaa yhteydenpitoa ja asiantuntemusta! 5/5

- Saara, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Artoon

Kiitokset Raijalle! Raija osasi hinnoitella asunnon heti sopivaksi. Tarttui nopeasti asioihin, piti minut ajan tasalla joka käänteessä, osasi huomioida kaikki eteen tulleet asiat. Asioiden nopea hoitaminen, ostaja löytyi alle viikossa. Hänen kanssa on helppo asioida, hän on helposti lähestyttävä ja miellyttävä. Myyntitapahtuma sujui jouheasti ja asiantuntevasti myyjän ja ostajan kannalta. Olen aikaisemminkin tehnyt onnistuneesti kauppaa Raijan kanssa ja ollut häneen hyvin tyytyväinen. 5/5

- Seppo, myyjä, Turku

Raijan kanssa asiat hoituivat luotettavasti, nopeasti ja sujuvasti. Nuorena, ensimmäisen asunnon ostajana Raija oli minulle unelmavälittäjä. Hän huolehti, että saan vastaukset kysymyksiini, selvitti minulle kaiken perusteellisesti ja piti minut aina ajan tasalla. Tuli tunne, että asiakkaasta todella välitetään. Voin lämpimästi suositella Raijaa!

- Eevi, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Käpyahde (24 of 40).jpg

Kun annoimme asuntomme Helille myyntiin, alkoi kohta jo tapahtua. Asioista oli mukava ja helppo sopia. Lisäksi hän myi autopaikkamme myös nopeasti ja ammattitaitoisesti. Voimme suositella häntä lämpimästi. Asunnostamme otetut esittelykuvat olivat huippuluokkaa. Kiitos Heli.

- Pirkko, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Heliin

Asunnon ostajana olin tyytyväinen Merin palveluun. Yhteydenpito toimi moitteetta. Esittely järjestyi nopeasti ja sain vastaukset kysymyksiini viivytyksettä. Meri myös soitti aina takaisin, jos hän ei päässyt vastaamaan puhelimeen. Asiat hoituivat helposti ja luontevasti. Merin kanssa oli miellyttävää asioida.

- Tiina, ostaja, Kaarina

Asunnon myynti Raijan avustuksella oli helppoa. Prosessi eteni sähäkästi ja Raija vei kaikki asiat maaliin asti. Voin todellakin suositella Raijaa, pirteä pakkaus!

- Virpi, myyjä, Tampere

Ota yhteyttä Raijaan

Olimme katselleet pientä sijoitusasuntoa Turusta jo jonkin aikaa. Kun sopiva kohde löytyi, niin otimme yhteyttä välittäjään, joka oli Meri. Häneltä saimme heti kattavasti tietoja kohteesta. Näyttö järjestyi nopeasti ja kohteessa jo totesimme kaiken vastaavan kuvia sekä ennakkotietoja. Meri oli asiantuntevan, luotettavan ja mukavan oloinen. Keskustelimme hinnasta ja tehtyämme tarjouksen, jäimme odottelemaan vastausta. Myöntävä vastaus tulikin jo kotimatkalla. Vielä muut sovittavat asiat, kuten kosteusmittauksen Meri hoiti ensiluokkaisesti. Yhteydenpito Merin kanssa sujui mutkattomasti ja nopeasti. Voimme suositella lämpimästi.

- Minna ja Petri, ostajat, Lohja

Ota yhteyttä Meriin

"Aito välittäminen on elämäntapa” -motto on Raijan kohdalla täyttä totta. Hän on aito ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka kanssa asiat sujuvat ripeästi ja ammattitaidolla.

-Liisa, ostaja, Jyväskylä

Ota yhteyttä Raijaan

Kaleva hoiti hienosti vaativan kohteen myynnin erinomaista paikallistuntemusta osoittaen, sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Kaupan yhteydessä esille tulleen yllättävän tilanteen hän hoiti erinomaista ongelmanratkaisukykyä osoittaen. Kalevalla on kiva ja lämminhenkinen tapa hoitaa asioita, ihmiset tuntevat tulleensa hyvin huomioiduiksi. Dokumentointi on täsmällistä ja huolellista siten, että sekä myyjän ja ostajan intressit tulevat huomioiduiksi.

- Ilkka, Turku

Ota yhteyttä Kalevaan

suositus-placeholder.jpg

Raija on luottovälittäjämme. Vaikka hän vaihtoi kiinteistöfirmaa, me siirryimme hänen mukanaan. Haluamme asioida nimenomaan Raijan kanssa, kun kaikki sujuu niin hyvin. Raija pitää meidät jatkuvasti ajan tasalla, että missä mennään. Yhteistyömme ajoittuu jo vuosien taakse. Asiat ovat tähän asti toimineet erittäin hyvin. Raija on aina valmis neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiimme.

- Maija ja Matti, myyjät, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Tutustuimme Markoon, kun hän myi tyttärellemme ensiasunnon. Asunnon osto hoidetiin oikein hyvin. Talomme myynti tuli ajankohtaiseksi ja päätimme antaa sen myyntiin Markolle, koska hän tuntui olevan ammattitaitoinen, osaava ja mukava. Talo saatiin myytyä ja olimme tyytyväisiä palveluun. Tarvittaessa olemme soittaneet asuntoasioissa Markolle ja hän on aina auttanut meitä asiantuntevasti. Nyt odotamme hänen vielä löytävän meille uuden kodin. Kiitos hyvästä ja mukavasta yhteistyöstä. Suositelemme häntä lämpimästi.

- Anneli ja Esko, Turku

Ota yhtettä Markoon

Raija on erinomainen välittäjä ja hieno, positiivinen persoona. Vastausta mieltä askarruttaviin asioihin ei tarvitse kauaa odotella. Hänestä huomaa, että kyseessä ei ole vain työ, vaan asia jonka tekemisestä hän aidosti nauttii.

- Päivi ja Jussi, ostajat, Turku

Itselläni on kokemusta Raijan kanssa toimimisestä niin asunnon ostajana kuin nyt myyjänä. Raijalla on erinomainen kyky kuunnella asiakkaan tarvetta ja hänellä on energinen ja positiivinen tapa etsiä tarpeeseen ratkaisua. Vastaukset esittämiini kysymyksiin ovat tulleet viipymättä ja hän on tehnyt kaupanteon helpoksi. Yhteistyö Raijan kanssa on ollut miellyttävää ja tuloksekasta. Raija on todellakin huippuvälittäjä!

- Markku, ostaja ja myyjä, Vantaa

Ota yhteyttä Raijaan

Meri myi asuntomme Turun ytimestä. Toimeksiantoa tehdessä kerroin, että oma aika on kortilla ja haluan mahdollisimman vähän turhaa vaivaa itselleni. Kaikki sujui toimeksiannon teosta kauppaan ehkä niin oppikirjan mukaan kuin vain ikinä asiakkaan näkökulmasta voi toivoa. Kuvaaminen, suunnittelu, jne. kaikki toimin hyvin ammattimaisesti. Asunto lisäksi myytiin jo ensimmäisellä yksityisnäytöllä, joten olen äärimmäisen tyytyväinen. Huolekseni jäi tulla kaupantekoon sovittuna aikana. Suosittelen lämpimästi!

- Sami, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Meriin

Kahden rivitaloasuntomme myynti kävi yhdessä hujauksessa, nopeammin kuin olimme varautuneet :) Tyylikkäät, ammattitaidolla otetut esittelykuvat ja -video, esite sekä luonteva ja ystävällinen asiakastyö olivat varmasti avaimet onnistuneisiin tuloksiin vain kahdessa viikossa. Suuri kiitos Marko ja Huoneistomarkkinat!

- Johanna ja Mikko, myyjät, Turku

Ota yhtettä Markoon

Raija on aito ja rehellinen ja teki työtään omalla hurmaavalla persoonallaan. Ison ostopäätöksen edessä meitä helpotti, kun Raijalta löytyi aina aikaa meille, olipa sitten ilta tai viikonloppu ja saimme katsoa ja pohtia asioita rauhassa. Saimme Raijalta asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua elämämme yhteen suurimpaan ja tärkeimpään hankintaan. Meistä tuntui, että Raija näki heti, että tämä koti oli meitä varten. Raijan mielestä tämä talo sopi meille ja voi kuinka oikeassa hän olikaan! Suosittelemme lämpimästi Raijaa!

- Ulla ja Risto, ostajat, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Asunnon myynti sujui hienosti markkinatilanteen vaikeudesta huolimatta. Myyntiaika oli Etuoven sivuilla 29 vrk ja ensimmäinen kirjallinen tarjous hyväksyttiin pienen väännön ja hintatarkistuksen jälkeen sekä päästiin yhteisymmärrykseen asunnon markkinahinnasta ostajan kanssa. Arto Koski oli kyllä oikea valinta kiinteistönvälittäjäksi, hän informoi kaikesta lähes reaaliaikaisesti ja asunnon näyttöjä oli joka viikko, sekä hän oli aidosti kiinnostunut työstään ja huomioi sekä myyjää että ostajaa ja jopa viikonloppuna ns. omalla ajallaan jaksoi asiasta nähdä vaivaa. Siinä todellista yrittämistä ja asiakaspalvelua sekä vastinetta välityspalkkiolle.

- Ari, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Artoon

Nappulakatu (17 of 19).jpg

Kaleva, nyt on kiitoksen aika. Olet taitava työssäsi. Eilen istuivat naapurit, eli kaupan osapuolet, saman kahvipöydän ääressä. Hyvää jatkoa työssäsi.

- Arja, myyjä

Ota yhteyttä Kalevaan

Meri hoiti asunnon kattavan taustaselvityksen lisäksi erinomaisesti ja todella nopeasti osansa neuvotteluissa, kävi kattavasti läpi myös kaupan mukana tulleet muut mahdollisuudet (autotalliosake) ja aktiivisuudellaan vaikutti kauppojen syntyyn. Voimme lämpimästi suositella palvelua, sekä ostajalle että myyjälle.

- Tiia ja Petri, ostajat, Turku

Ota yhteyttä Meriin

Kiitos saamastani palvelusta!  Asunnon myynti sujui nopeammin kuin olisin voinut toivoa. Rani tarttui myyntityöhön innolla ja ammattimaisella otteella. Hänen kanssaan oli luonnikasta neuvotella ja kaikki sujui kaikin puolin mutkitta. Aion jatkossakin turvautua hänen myyntikykyihin, kun olen asunnonmyyntiaikeissa. Voin vilpittömästi suositella muillekin!

- Katja, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raniin

Kiitos Pialle talomme myynnistä, johon pääsimme hänen sitkeällä ja positiivisella asenteellaan. Kaikki asiat sujuivat hienosti. Voimme suositella Piaa välittäjänä.

-Eva, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Piaan


Tapahtui nopeasti. Ylitti odotukset. Hinta-arvio oikea, saatiin mitä pyydettiin. Myyntivoittovero odottaa vielä ratkaisua. Yhteistyö, ilmoitukset, näytöt jne sujui ilman ongelmia Helin kanssa. 5/5

-Matti, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Heliin

Olemme todella tyytyväisiä Raijaan, hän on ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä. Hän myi ensin vanhan asuntomme Naantalin keskustassa viikossa. Kun ostimme hänen kauttaan uuden asunnon, kaikki toimi loistavasti, hän piti meidät ajan tasalla ostotilanteen kaikissa vaiheissa. Kaikki hoitui ammattitaitoisesti ja sujuvasti, Raija on napakka, rautainen ammattinsa osaava kiinteistövälittäjä. Voimme lämpimästi suositella häntä muillekin.

-Antero ja Raimo, myyjät, Naantali

Kaikki meni todella jouhevasti Raijan kanssa. Kaikki paperityöt oli hoidettu hienosti. Ei tarvinnut kun osata kirjottaa oma nimi muutaman kerran.

-Mari, ostaja Turku

Raija todella välittää asiakkaistaan. Informoi ja pitää yhteyttä koko ajan eli tiedetään missä mennään. Tuntuu kuin juuri minun asuntoni olisi hänelle sydämen asia eikä vain yksi muiden joukossa. Suosittelen lämpimästi.

-Merja, myyjä, Turku

 Ota yhteyttä Raijaan

1.jpg

Arto hoiti homman nopeammin ja tuplasti paremmin kuin osasimme odottaakaan. Olimme täysin yllättäneitä Arton mielenkiinnosta myydä kohde ja viikko sinä vain meni. Kymmenen pistettä!

- Tero, myyjä, Turku

 Ota yhteyttä Artoon

Suosittelemme lämpimästi Raijaa. Kertaakaan myyntiaikana emme arastelleet kysyä, jos jokin asia mietitytti. Lopulta kodillemme löytyi ostaja alle kolmessa viikossa! Persoonana Raija on välitön ja hänestä huokuu ammattitaidon tuoma varmuus. Suuri kiitos hienosti sujuneista kaupoista!

- Mirka & Juuso, myyjät Turku

Raijan kanssa asiointi oli mutkatonta heti alusta asti, näyttö saatiin sovittua lähes heti, ja kaikkiin kysymyksiimme löytyi tyhjentävä vastaus. Saimme näytön jälkeen kaikki pyytämämme tiedot ja enemmänkin. Tarjous toimitettiin heti eteenpäin ja vastauskin siihen tuli saman tien. Alusta loppuun oli tunne, että nyt asioidaan ammattilaisen kanssa joka saa asioita aikaan, ja vie prosessia eteenpäin kuten vain osaava välittäjä pystyy. Luottavainen ja hyvä olo oli itsellä alusta asti, Raija oli aina tavoitettavissa ja aina positiivinen. Lämpimästi voimme suositella!

-Elina ja Anton, ostajat, Turku

Helposti lähestyttävä ja toimelias välittäjä. Asioinnit ja yhteydenpidot olivat miellyttäviä ja etenivät asiakkaan ehdoilla. Raija teki mahdolliseksi sen josta itse emme uskaltaneet kuin haaveilla. Kiitos!

-Atte, Niina ja Daniel, ostajat Turku

Ota yhteyttä Raijaan

4.jpg


Pia oli aktiivinen toimeksiantajaa kohden, saimme aina tuoretta tietoa. Välitysprosessi sujui hyvin. 5/5

- Ritva, myyjä, Turku

Huoneistomarkkinat Oy toimi loistavasti uuden asuntoni ostossa ja vanhan kotoni myynnissä. Tää on kerta kaikkiaan ollut ihan huippu toimintaa ja tulen ehdottomasti suosittelemaan teitä/sinua Pia kaikille. Oot ihan niin kuin best. Ymmärrätte tosiaan elämää ja ootte ymmärtäneet mua koko prosessin ajan. Se aito välittäminen on elämäntapa- motto on just sopiva. Jos musta on kiinni tai voin auttaa jotenkin niin töitä sult ei tuu koskaan ainakaan tält alalta loppumaan, Kiitos Pia! Suosittelen varsinkin Pia Björniä kaikille jotka haluavat saada nopeasti ja hyvin asuntonsa myyntiin. Mul ei menny kuin muutama viikko. Ottakaa Piaan yhteyttä, jos oikeesti haluatte saada asunnon myydyksi :)

- Monika, myyjä ja ostaja, Raisio

Ota yhteyttä Piaan

Kiitokset Kalevalle ammattimaisesta ja asiakasläheisestä myyntityöstä. Vaikeaan myyntikohteeseen tartuit hymyillen ja pidit koko myynnin aikana ajan tasalla. Puhelimella sinut sai aina kiinni, olit sitten liikenteessä, kyttipaikalla passissa tai tyynyn vieressä. Varmasti tulen suosittelemaan Huoneistomarkkinoita ja Kalevaa kaikkein parhaimmalla markkinointitavalla eli Puskaradio pauhaa ;)

- Antti, myyjä

Ota yhteyttä Kalevaan

Raija oli välittäjänä ostamassani asunnossa ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan. Kiitos panoksestasi Raija!

-Henri, ostaja, Turku

Raijaan voi aina luottaa. Se mitä sovitaan, se pitää ja kauppa käy, kiitos Raija taas kerran tein sen mistä haaveilin!

- Maarit, myyjä, Turku

Olimme etsimässä ensiasuntoa ja kaikki oli uutta ja jännittävää. Päätimme edetä varovaisesti ja rauhallisesti sunnon etsinnässä, mutta silti ihan ensimmäinen asunto, jossa kävimme tuntui juuri oikealta. Tämä johtui suurilta osin ystävällisestä ja avoimesta kiinteistövälittäjästä, Raija Västilästä. Kävimme vielä katsomassa muitakin asuntoja, mutta palasimme aina keskusteluissamme ensimmäiseen asuntoon. Raijaan oli helppo ottaa yhteyttä, ja hän oli aina ystävällinen ja joustava. Hän jopa kutsui meidät kahville omaan asuntoonsa keskustelemaan tarjouksen teosta. Kaupat sujuivat mutkitta, sillä Raija auttoi meitä koko prosessin ajan neuvoen ja selvittäen asioiden kulkua. Emme voisi olla tyytyväisempiä. Kiitos tuhannesti.

- Julia ja Sami, ostajat, Turku

Raijan kanssa asiointi oli mutkatonta ja sujuvaa. Asiantunteva, ripeä ja innostunut ote vaikka myyntikohteemme oli haasteellinen. Karismaattinen ja tarmokas välittäjä! Ehdottomasti suosittelen Raijaa.

- Paula, myyjä Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Asunnon myyjinä olimme erittäin tyytyväisiä Merin asiantuntemuksen ja positiiviseen asenteeseen. Asunto oli myyty sopivaan hintaan nopeammin kuin mitenkään uskalsimme odottaa. Siinä missä toinen välittäjä ei onnistunut 10 kuukaudessa, Meri onnistui muutamassa viikossa. Melko tehokasta!

-Antti ja Merja, myyjät

Kiitos hyvästä palvelusta Merille. Tulimme pitkän matkan takaa katsomaan asuntoa ja Meri oli sovitusti paikalla. Meri esitteli meille uudesta kiinteistöstä erilaisia vaihtoehtoja, näytti varastot ja autohallin. Hän etsi kysymyksiimme vastauksia, selvitti toimittajia ym. Hän kävi vielä varmistamassa asunnossa, että kaikki oli kunnossa ennen kaupan allekirjoitusta. Kaupanteosta, sitä ennen ja jälkeen saamastamme palvelusta on jäänyt erittäin hyvä mieli. Voimme suositella tekemään asuntokaupat Merin kanssa. Missä koti, siellä Meri... näköala.

- Leena ja Harri, ostajat, Helsinki

Ota yhteyttä Meriin

Talinkorventie (8 of 36).jpg

Arvostamme ammattitaitoa. Kiitos Ari. Tänä aikana ei ole helppoa myydä asuntoa kolmessa viikossa, varsinkaan kahta asuntoa peräkkäin, joiden yhteenlaskettu myyntiaika oli noin 1,5 kk. Autoit tekemään tavoitteistamme totta! Kippis sille ja suuri kiitos!

- Pia ja Jani, myyjät, Naantali

Ota yhteyttä Ariin

Iso kiitos Artolle ja Pialle asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta huoneistoa ostaessa. Ostoon liittyvät asiat sujuivat ammattitaidolla ja mutkattomasti, lisäksi osasitte ottaa myös huomioon erilaiset ASP-tiliin liittyvät monimutkaiset säännökset, joita en itse tullut edes ajatelleeksi.

- Ostaja, Turku

Pia oli erittäin osaava ja kaikki sujui moitteettomasti. Hänen kaltaisen välittäjän haluaisin myös myydessäni asuntoa. 5/5

- Salla, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Piaan

Asunnon ostajana olin tyytyväinen Merin palveluun. Yhteydenpito toimi moitteetta. Esittely järjestyi nopeasti ja sain vastaukset kysymyksiini viivytyksettä. Meri myös soitti aina takaisin, jos hän ei päässyt vastaamaan puhelimeen. Asiat hoituivat helposti ja luontevasti. Merin kanssa oli miellyttävää asioida.

- Tiina, ostaja, Kaarina

Olimme hankkineet tyttärellemme asunnon opiskelukaupunki Turusta. Itse asumme Helsingissä. Tytär valmistui ja sitten tarvitsimmekin vähän lisää pelimerkkejä omaan uudisrakennukseemme. Tyttäremme tunsi Meri Saukkoriipin ja tiesi, että hän on kiinteistövälittäjänä Turussa. "Se on rivakka Pellon tyttö". Otin yhteyttä, ja kaikki kauppaan liittyvä hoidettiin puhelimella, tekstiviesteillä ja sähköpostilla. Se sujui helposti, koska Meri on erinomaisen hyvä ja selkeä viestijä. Pitkin matkaa sain hyviä neuvoja ja tukea. Vasta kaupantekotilaisuudessa sitten olimme kasvokkain. Kauppa syntyi hyvässä aikataulussa ja hinta vastasi odotuksiani. Meri on ehdoton ammattilainen kiinteistövälittäjänä. Plussaa päälle on, että hän on ripeä, luotettava, fiksu ja hyväkäytöksinen. Oli helppo olla näin etäasiakkaana. Suosittelen lämpimästi.

-Hannu, myyjä, Helsinki

Meri on oman alansa rautainen ammattilainen, joka hoiti kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat niin, että 1,5 kk välityssopparin allekirjoituksen jälkeen huomasin istuvani pankissa allekirjoittamassa myyntipapereita ja saaneeni juuri sen hinnan asunnosta, joka oli tavoitteeksi asetettukin. Rehellistä, hienoa, nopeaa toimintaa ja kaiken lisäksi erittäin miellyttävä ihminen. Jos meille asuntoasioita vielä tulee, Meri on aina meidän valintamme.

- Patricia, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Meriin

Kiitos Raija! Hoidit kaupat sulavasti ja energisesti. Kanssasi oli saumatonta tehdä yhteistyötä!

- Mika, Jenna ja Aleksis, myyjät, Turku

Kiinnostuimme sattumalta Raijan välittämästä kohteesta. Saimme heti paljon tukea ja neuvoja, jotta homma lähti rullaamaan ja vanhat asunnot nopeasti myyntiin. Raija piti meidät hyvin tilanteen tasalla aktiivisella yhteydenpidolla ja jos itselle tuli kysyttävää, niin vastaukset sai nopeasti. Vanhat asunnot menivät erittäin nopeasti kaupaksi ja saimme sen kohteen jota alun perin lähdimme tavoittelemaankin. Suosittelemme ehdottomasti Raijaa!

-Katja ja Teemu, myyjät ja ostajat, Turku

Lyhdetie (14 of 40).jpg

Yli puoli vuotta muualla välityksessa ollut asunto löysi alle kuukaudessa uuden omistajan Huoneistomarkkinat LKV:n ja Västilän Raija avulla. Kuukaudessa kiinnostuneita kävi jo lähes enemmän kuin koko edellisen puolen vuoden aikana yhteeensä. Mahtavaa osaamista, välittämistä ja myymistä. Kiitos!

- Johannes, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Marko nostaa kiinteistövälittäjien standardin uusiin korkeuksiin. Hänen ammattitaitonsa, välittämisensä, ilo ja käyttäytymine on vertaansa vailla. Marko näkee asiakkaan tilanteen kokonaisuutena ja pystyy toimimaan kärppämäisen ketterästi tilanteessa kuin tilanteessa. Mikäli tilanne vaatii, niin kauppa tehdään nopeasti ja vaivattomasti alkaen ensikontaktista. Markolla on erinomainen hintatietämys alueen markkinakehityksestä ja hän osaa kertoa missä vaiheessa asunto kannattaa laittaa myyntiin, mikäli kaupan klousaamisella ei ole kiirettä. Käyttäytymisen osalta meillä monella olisi Markolta opittavaa. Hän on aina iloinen, empaattinen, fiksu, filmaattinen, todellinen herrasmies. Olen suositellut useaan otteeseen Markon palveluita, sitä todellista kiinteistövälittäjän ydinosaamista kaikille ystävilleni ja voin vakuuttaa kaikkien heidän kiittäneen suositteluani. He ovat saaneet parasta palvelua, mitä kiinteistövälityksen saralla on mahdollista saada. Minun kokemukseni mukaan voin sanoa sydämestäni, että Marko on kiinteistövälittäjien täys kymppi. Menestystä businekseen ja tuottoisia kauppoja toivottaen.

- Tommi, myyjä, Turku

Ota yhtettä Markoon

vanha hämeentie-14.jpg

Olen asioinut monen välittäjän kanssa etsiessäni asuntoa Turusta. Täytyy sanoa, että Raija oli huomattava poikkeus! Hänellä oli aikaa asiakkaalle, ja hyvä tietämys myytävästä kohteesta. Jos en heti saanut vastausta johonkin kysymykseen, niin hän selvitti sen ja sain vastauksen nopeasti. Hän on hyvin ihmisläheinen, ja tuntui, että hän oikeasti välittää asiakkaasta ja kuuntelee tämän toiveita. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että myyjä alkaa selostamaan minulle, mitä kaikkea tästä asunnosta voi tehdä. Haloo; yleensä ostajalla on haju siitä mitä hän etsii. Varsinkin meillä vanhemmilla. Tulee vain semmoinen olo, että idioottinako minua pidät? Tähän virheeseen Raija ei sortunut. Moni kauppa meni siellä ohi, koska myyjä tuli kauhealla kiireellä paikalle, ja aloitti selostuksen, kuinka kiireinen hän on. Ok, en häirinnyt heitä sen koommin. Mutta tätä tuntua ei ollut koskaan Raijan kanssa, ja minulla oli se tunne, että voin tutustua rauhassa kohteeseen ja tuumailla rauhassa, olisiko tämä viimein se asunto, jonka haluan. Ja olihan se. Kauppakirjan allekirjoitukseen asti asiat sujuivat joustavasti ja minulla oli hyvä fiilis, että asiat ovat ammattilaisen käsissä. Kiitos Raija ammattimaisesta ja ihmisläheisestä palvelusta ja hyvää syksyn jatkoa :-)

- Liisa, ostaja, Helsinki

Ota yhteyttä Raijaan

Tapasimme Arin ensimmäisen kerran vaimoni kanssa Raision messualueella sijaitsevan omakotitalon näytössä. Talomme oli ollut silloin jo tovin myynnissä ilman tulosta. Kohde ei meitä kiinnostanut, mutta Arista jäi miellyttävä ja luotettava kuva, niinpä kun sopimus päättyi, otimme häneen yhteyttä. Ari mm. kertoi myyneensä Raision alueelta paljon kohteita, mikä meille myöhemmin tuli selväksi. Arilla tuntuu olevan hyvä ihmistuntemus, sekä vainu haistaa kauppa. Raudanluja ammattilainen, mutkat suoriksi. Ari myi talomme, ostaja oli hieman haastava, mutta Ari osoitti hyviä hermoja ja otti asioista selvää ja palveli kaikin tavoin. Mikä parasta myös kaupan jälkeen olemme edelleen kavereita ja yhteydessä aika usein. Paras asuntomyyjä jonka minä tiedän, suosittelemme.

- Rainer, myyjä, Raisio

Ota yhteyttä Ariin

Ranin kanssa asunnon myynti onnistui hyvin. Rani piti minut hyvin kartalla myynnin aikana. Näyttöjä oli mielestäni riittävästi myös ja lopputulos oli hyvä. Suosittelen.

- Antti, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raniin

Askaistentie (9 of 28).jpg

I highly recommend Raija for selling your house. I have been through several estate agents during the years, and you can immediately see who is a pro, and who is not. Raija is definitely a pro. She will always be present if you need any help or suggestions, always answering with a smile and a good sense of humour to all situations. If you need to sell your house, contact Raija Västilä.

- Fabrizio, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Tapasimme Merin ollessamme asuntonäytöillä. Saimme käsityksen, että Meri on aktiivinen ja näkee oikeasti vaivaa asuntojen myymiseksi. Aikanaan annoimme omakotitalomme Merille välitettäväksi. Positiivinen ennakkokäsityksemme osoittautui oikeaksi. Meri piti uutterasti yleisiä ja yksityisiä näyttöjä ja piti meitä todella hienosti ajan tasalla eri tilanteista. Hintapyyntö meni nappiin suhteessa lopulliseen tavoitehintaan, joka toteutui. Kaupat syntyivät yllättävän nopeasti. Kaikki sujui hienosti. Suosittelemme lämpimästi Meriä! 5/5

- Matleena ja Ari, myyjät, Turku

Ota yhteyttä Meriin

Rivitalo-osakkeeni myynti sujui suunnitellusti. Hintapyyntö oli kohdallaan ja tinkivara oli sopiva. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun :)

- Minna, myyjä, Masku

Raijan kanssa asuntokaupat sujuivat asiantuntevasti ja asiakasta kuunnellen. Kävimme asuntoon liittyvät asiat huolellisesti läpi ja välittäjän asiantuntemus oli avuksi monessa tilanteessa. Palvelu ei loppunut vielä kaupantekoon, vaan välittäjä oli käytettävissä kaikkiin asuntoon liittyviin asioihin vielä kauppojen jälkeen. Kiitos!

- Ville, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Sammalkuja (28 of 34).jpg

Aurinkoisen ja luonnollisen Merin kanssa oli todella helppo ja mukava asioida. Kommunikointi oli rentoa ja hän piti minut jatkuvasti ajan tasalla asioiden kulusta. Meri teki loistavaa työtä ja myi asuntoni jo ennen ensinäyttöä. Vahva suositus ja täydet 5/5!

-Konsta, myyjä, Turku

Erittäin energinen ja positiivinen asenne työhön. Meri myi asunnon sovittuun hintaan ja nopeassa aikataulussa. Suosittelen ystävällistä ja hymyilevää välittäjää kaikille!

-Viljami, myyjä, Turku

Kiitos Sinulle Meri. Vain harvoilla on yhtä paljon taitoa, tehoa ja tyyliä. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

-OK, myyjä, Turku

Meri oli välittäjänä talossa, jonka halusimme ostaa. Oma kotimme oli myymättä ja anoimme myös sen Merin välitettäväksi. Myyntikuvat kodistamme olivat hyvin onnistuneet ja asuntomme myytiinkin nopeasti haluamallamme hinnalla. Saimme myös talokaupat hienosti tehtyä. Meri piti meidät hyvin ajan tasalla molempien kauppojen edistymisestä. Kaikki sujui luotettavasti ja ongelmitta. Meri on ammattitaitoinen, iloinen ja energinen välittäjä, jota voimme vilpittömästi suositella!


- Marianne ja Miika, myyjät ja ostajat, Turku

Ota yhteyttä Meriin

Asuntomme myynti sujui oikein hyvin ja asunnolla oli uusi omistaja kahdessa viikossa. Valokuvaaja oli ammattilainen ja asunnon myyntikuvat olivat hyviä. Ari oli erittäin mukava ja sympaattinen.

- Sanna ja Jarno, myyjät, Turku

Ota yhteyttä Ariin

arolankaari-31.jpg

Olimme todella tyytyväisiä Piaan, joka myi asuntomme alle viikossa. Pia piti meihin aktiivisesti yhteyttä ja pysyimme ajan tasalla. Olimme ensi kertaa myyjän roolissa, joten osaavan välittäjän valitseminen oli meille ensiarvoisen tärkeää. Valitsimme Pian myös, koska hän näki asunnossamme ne samat asiat, joihin itse aikanaan ihastuimme. Näin hän osasi markkinoida asuntoamme oikein myös potentiaalisille ostajille. Pia on innostunut, motivoitunut ja suoraselkäinen myyjä. Välittäjänä voimme suositella häntä lämpimästi. 5/5

-Heidi, myyjä, Turku

Pia on asiantunteva, systemaattinen, ei kiireen tuntua mutta kaikki ajallaan. 5/5

- Eeva, ostaja, Espoo

Ota yhteyttä Piaan

Muutaman välittäjän tapaamisen jälkeen päädyimme asioimaan Markon kanssa, sillä tapaamisen jälkeen hänestä jäi asiantunteva, välitön ja mukava mielikuva. Ei tunnu ylistyksen sanat ja adjektiivit riittävän, miten tyytyväisiä me olemme olleet kaikkeen kaupantekoon liittyvään. Kodistamme otettiin hienot kuvat ja Markon vinkkien avulla jokainen toimeksiannon vaihe on sujunut hienosti. Ensimmäisestä tapaamisesta aina kauppakirjan ulkoasua myöden Marko on hoitanut kaiken huippuammattitaidolla! Rokan sanoin: "Mis sie tarviit oikein hyvvää miestä..." Kiitokset kaikesta! 5/5

- Mauri, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Markoon

Arto Koski hoiti pikavauhtia omakotitalomme myynnin. Hän on huippuammattilainen, luotettava, pohtii asiat juurta jaksain. Asiakas on pääasia!

- Jukka, myyjä, Turku

Loistopalvelua, asiakkaan tarpeet ja kysymykset otetaan tosissaan. Nopeaa toimintaa; Arto Koski on huippuammattilainen!

- Jukka, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Artoon

Asunnon ostaminen onnistui Merin avulla vaivattomasti. Esittelyn jälkeen asiat etenivät nopeasti tarjouksesta kauppakirjan allekirjoittamiseen. Meri huolehti kaikista kaupankäyntiin liittyvistä asioista ja yhteydenotoista sekä myyjään että pankkiin oma-aloitteisesti ja viivyttelemättä. Voin varauksetta suositella Meriä, tästä kaupasta jäi hyvä mieli sekä ostajalle että myyjälle.

- Pekka, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Meriin

Raija otti hoitaakseen mielestäni varsin haasteellisen vuokralla olleen myyntikohteen reippaalla otteella ja valoi minuun uskoa, että kohde saadaan kyllä kaupaksi. Niin todella kävikin ja uskomattoman nopealla aikataululla jo ennen varsinaista ensimmäistä näyttöä. Koko ajan Raija tiedotti minulle missä kohtaa edetään. Kaupat tehtiin nopeasti ja hintakin oli kohdallaan. Uskon, että sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä kaupan kulkuun. Kaikesta näki, että Raija suhtautuu innolla ja todella rautaisella ammattitaidolla työhönsä, johon hän selvästikin on omiaan. Raija on reipas, avoin ja helposti lähestyttävä. Hän ottaa kaikin puolin huomioon pienimmätkin seikat ja antaa vastaukset esiin tuleviin kysymyksiin. Voin lämpimästi suositella Raijan luotettavaa ammattitaitoa ja avuliaisuutta. Jatkossakin tulen kääntymään asuntoasioissa Raijan puoleen.

- Eija, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Raija on mukava ja helposti lähestyttävä välittäjä. Hoitaa työnsä suurella sydämellä ja ripeästi sekä pitää hienosti asiakkaansa ajan tasalla.

- Myyjät Juha-Pekka ja Anne, Lieto

Olin jo jonkun aikaa etsinyt asuntoa, kerrostaloyhtiöistä, joille on tyypillistä asunnon ja yhtiön suuret korjaustarpeet. Näitä kohteita esittelevät usein välittäjät, jotka vähättelevät ongelmia joko tahallaan tai ammattitaidottomuudesta. Kun menin katsomaan Raija Västilän esittelemää kohdetta, huomasin että hän pyrki antamaan ostajalle oikean kuvan kohteen kunnosta ammattitaitoisesti. Koko kaupanteon ajan pysyin hyvin tilanteen tasalla Raijan tiheän raportoinnin ansiosta. Hän on kaupanteon jälkeenkin hoitanut käytännön järjestelyitä kaupan molempien osapuolten hyväksi.

- Eero, ostaja, Turku

suositus-placeholder.jpg

Raijalle työ on intohimo, joka näkyi tuloksessa, nopea toiminta. Raija vahvuutena on myyntityötä tukevat henkilökohtaiset osaamisalueet. Toimeksianto hoidettiin yksilöllisesti ja asiakasta kuunnellen. Aito kohtaaminen ja tunne siitä, että Raijalla oli mielessä löytää niin myyjää kuin ostajaakin tyydyttävä ratkaisu. Asiointi oli helppoa, joustavaa ja ystävällistä. Ammattitaitoa ja asiakaspalvelua energisellä ja iloisella asenteella. Kiitos Raija!

- Raija, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Olimme kiinnostuneet sijoitukseen sopivista asunnoista ja kun netistä löytyi meille sopiva kohde, soitimme Pialle ja esittely järjestyi nopeasti. Esittelyssä saimme asiantuntevaa tietoa asunnosta, taloyhtiöstä ja meneillään olevasta LVI-saneerauksesta suunnitelmineen ja aikatauluineen. Jätimme tarjouksen, joka tuli hyväksytyksi. Päätöksen jälkeen järjestelyt sujuivat ripeästi ja ammattitaitoisesti. Kaikesta toiminnasta näkyi, että innostus ja osaaminen ovat korkealla tasolla. Pialta täyden kympin suoritus! 5/5

- Tuula ja Seppo, ostajat, Raisio

Ota yhteyttä Piaan

Raija ansaitsee täyden luottamukseni. Myynti sujui nopeasti, vaivattomasti ja asiantuntevasti.

- H.O.L., myyjä, Helsinki

Erittäin hyvä ja taidokas välittäjä. Kiitos Raija, olet kuin tehty työhösi!

- Annaleena, ostaja, Turku

Raija on perhepiirimme luottomyyjä. Hän on myynyt ja välittänyt asuntojamme äärimmäisen asiantuntevasti, suurella kiinnostuksella ja paneutumisella, sekä luotettavasti. Ennen kaikkea nopeasti! Useiden asuntojemme myynnit hän on hoitanut 0 - parin viikon ajalla. Hänellä on aina ostajaehdokkaita hihassaan ja myydessämme rakkaan kotimme, saimme pyyntihintaa suuremman summan. Olemme todella tyytyväisiä ja aiomme jatkossakin turvautua hänen rautaiseen ammattitaitoonsa, mikäli asunnonmyynti tulee ajankohtaiseksi.

- Anna, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Käpyahde (33 of 40).jpg

Meri on aito, ystävällinen ja osaava alansa ammattilainen; niinpä hänen kanssaan kaikki sujui alusta alkaen loistavasti. Meri piti aktiivisesti yhteyttä koko myyntiprosessin ajan, ja asuntomme myytiin tosi nopeasti toiveittemme mukaiseen kauppahintaan. Merin kanssa asioisimme mielellään uudestaankin.

- Leena ja Jukka, myyjät, Espoo

Ota yhteyttä Meriin

Raija on luottovälittäjämme. Vaikka hän vaihtoi kiinteistöfirmaa, me siirryimme hänen mukanaan. Haluamme asioida nimenomaan Raijan kanssa, kun kaikki sujuu niin hyvin. Raija pitää meidät jatkuvasti ajan tasalla, että missä mennään. Yhteistyömme ajoittuu jo vuosien taakse. Asiat ovat tähän asti toimineet erittäin hyvin. Raija on aina valmis neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiimme.

- Maija ja Matti, myyjät, Turku

Raijan kanssa kaupankäynti sujui asiantuntevasti ja jouhevasti. Kaupat syntyivät nopeasti ja olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme välittömään ja joustavaan palveluun. Raija saapui toiselle paikkakunnalle kaupantekotilaisuuteen itse tätä mahdollisuutta meille kiireisille tarjoten. Kiitämme lämpimästi yhteistyöstä ja vilpittömästi voimme suositella muillekin! 5/5

- Heidi ja Tero, myyjät

Minulla oli ilo asioida Raijan kanssa sijoitusasuntoa Turun keskustassa ostaessani. Raijan aktiivinen, ammattitaitoinen, positiivinen ja välitön ote teki kaupanteosta paitsi nopeaa niin myös erittäin helppoa ja miellyttävää. Sama tyytyväisyys oli aistittavissa myyjien puolelta. Suosittelenkin häntä varauksetta mikäli teillä on asuntojen tai kiinteistöjen ostoon tai myyntiin liittyviä toimeksiantoja.

- Anders, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Välittäjämme Kalle hoiti kaiken esimerkillisesti, 5/5.

- Tove, myyjä, Kaarina

Ota yhteyttä Kalleen

Asunnon myyminen sujui mutkattomasti, vaikka asuin toisella paikkakunnalla ja asunto oli vuokrattuna. Koko prosessin ajan Meri oli aktiivisesti yhteydessä ja piti minut ajan tasalla. Voin suositella.

- Pinja, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Meriin

Kauppa onnistuu ja kohde löytää markkinat. Raija auttaa silloin kun tarvitaan pikaista alan asiantuntijaa :)

- Juha, ostaja, Turku

Siis suosittelen Raija lämpimästi sinua asunnon minulle välittäneenä! Hyvää jatkoa.

- Ria, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Markon kanssa asiat sujuvat! Olen erittäin iloinen, että Marko myi asuntoni: nopeasti ja tehokkaasti. Sain aina näytön jälkeen soiton ja tilannekatsauksen. Arvostan sitä, ettei asiakkaan tarvitse soittaa palveluntarjoajan perään. Yrityksen slogan: "Aitoa välittämistä", on selkeästi arvo, joka on jalkautettu käytäntöön. Kuusi kuukautta asuntoni myynnin jälkeen ostin Markolta myös sijoituskohteen ja suosittelin ystävälleni, jonka asunto myytiin hetkessä. Tässä vaiheessa vanhan naapurini asuntoni oli edelleen myynnissä. Välittäjän ammattitaito ja verkostot korostuivat edukseni ja olen siitä kiitollinen.

- Maria, myyjä ja ostaja, Turku

Ota yhteyttä Markoon

vanha hämeentie-20.jpg

Heli on iloinen ja vauhdikas tarmopesä, joka hoitaa hommat vakuuttavalla ammattitaidolla. Myyjänä voi olla varma, että sopiva ostajaehdokas ei luiskahda sormien välistä ja ostajana saan juuri omia tarpeitani ymmärtävää, empaattista palvelua. Ihan on ihana pakkaus tuo Heli!

- Päivi, myyjä sekä ostajaehdokas, Turku

Ota yhteyttä Heliin

Yksi asia jäi sanomatta, kauas kellot kaikaa. Erittäin hienoa toimintaa sinulta Kalle, vien asiaa Facebookin ja työpaikan kautta eteenpäin. Jos joskus myyn jotain, niin näemme.

- Ilkka, myyjä, Piikkiö

Ota yhteyttä Kalleen

Ari on erittäin osaava, ystävällinen, kohtelias. Mies paikallaan tehtäväänsä! 5/5

- Helli, myyjä, Naantali

Ota yhteyttä Ariin

Kiitokset Kaleva, olet paras välittäjä mitä tiedämme.

- Päivi, Mika ja Joni, ostajat, Turku

Kiitos Kalevalle erinomaisesta yhteistyöstä kotimme myynnissä.

- Lämmöllä Tarja ja Eero, myyjät, Lieto

Ota yhteyttä Kalevaan

Raija on luotettava ja tarkka kiinteistövälittäjä. Uskallat antaa hänen hoitaa rakkaan kotisi jälleenmyynnin, hän hoitaa ja selvittää asiat huolellisesti eikä mitään jää epäselväksi ostajalle eikä myöskään myyjälle. Suosittelen häntä asiantuntemuksen ja tarkkuuden perusteella vaativienkin kohteiden myyjäksi. Ystävällinen asiakasmyönteinen myyjä. Kiitos Raija.

- Ulla, myyjä, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Nappulakatu (12 of 19).jpg

Näkyvyys omakotitaloni myynnille oli loistava ja johti asunnon myyntiin jo ensinäytön perusteella. Rani osoitti välittäjän parhaat puolet, innolla työhönsä ja ammattitaitoisella osaamisellaan / sitoutumisella kaupan läpivientiin huomioiden myyjän ja ostajan toiveet. Kiitos. Suosittelen palvelujanne täydellä sydämellä :-)

- Mikko, myyjä, Masku

Ota yhteyttä Raniin

Marko on ollut perheemme luottomyyjä jo pitkään, eikä pettänyt tälläkään kertaa. Talomme myytiin todella sujuvasti ennätysajassa ja saimme juuri sen hinnan, mitä lähdimme tavoittelemaan. Marko on mielestämme myyjänä erittäin ammattitaitoinen, luotettava ja tarkka. Itseasiassa voisimme hyvin mielin myös ostaa hänen myymänsä asunnon. Talomme uusi omistaja sai nimittäin Markolta huomattavasti kattavammat ja luotettavammat selvitykset, kuin mitä itse olimme aikoinaan taloa ostaessamme saaneet. Suuret kiitokset Markolle sujuvista talokaupoista!

- Jenni ja Pasi, myyjät, Kaarina

Ota yhteyttä Markoon

Meri on osaava ja aikaansaava ammattilainen. Aina ollaan saatu ystävällistä palvelua ja aikataulut ovat olleet kohdillaan. Kuvat ovat myös joka kerta olleet ykköslaatua. Palvelu on miellyttänyt ja kauppa on käynyt, joskus jopa ennen ensinäyttöä! Ei moitteen sijaa. Suosittelen!

- Risto, myyjä ja ostaja (yrittäjä), Kaarina

Ota yhteyttä Meriin

Hiitolantie (21 of 28).jpg

Raijasta oli aikaisempaa hyvää kokemusta ja otimme häneen yhteyttä. Asiantunteva, kattava ja mahtava palvelu. Valitsimme teiltä tietyn välittäjän aikaisempien hyvien kokemuksien perusteella ja emme pettyneet. Päinvastoin. Yhteistyö pelasi saumattomasti. Piditte meidät myyjät ajan tasalla koko ajan ja hoiditte toimeksiantomme esimerkillisesti. Sanalla sanoen loistavaa. Jatkakaa samaan malliin. 5/5.

- Maija ja Matti, myyjät sekä ostajat, Turku

Ota yhteyttä Raijaan

Alkion Kallea miellyttävämpää välittäjää ei olekaan. Reilu, rehellinen, asiallinen eikä painosta missään olosuhteessa. Kunnioittava, mutta rento suhtautuminen asiakkaaseen. Näin 3 vuoden jälkeenkin muistan Kallea lämmöllä. Jäi hyvä mieli koko prosessista. Toivotan menestystä työssäsi Kalle! 5/5

- Johanna, ostaja, Turku

Ota yhteyttä Kalleen