Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Heli myi rivitalo-osakkeeni, myynti sujui suunnitellusti. Hintapyyntö oli kohdallaan ja tinkivara oli sopiva. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun :)

- Minna, myyjä, Masku

Kiitoksia Raija, hyvin sujui taas yhteistyö! Tällä kertaa vieläpä nopeasti :)
Seuraaviin tapaamisiin!

- Maija, myyjä, Turku

Raijan kanssa asuntokaupat sujuivat asiantuntevasti ja asiakasta kuunnellen. Kävimme asuntoon liittyvät asiat huolellisesti läpi ja välittäjän asiantuntemus oli avuksi monessa tilanteessa. Palvelu ei loppunut vielä kaupantekoon, vaan välittäjä oli käytettävissä kaikkiin asuntoon liittyviin asioihin vielä kauppojen jälkeen. Kiitos!

- Ville, ostaja, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Johanna Jokinen
Johanna Jokinen

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.