Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Yli puoli vuotta muualla välityksessä ollut kohde löysi alle kuukaudessa uuden omistajan Huoneistomarkkinat LKV:n ja Raija Västilän avulla. Kuukaudessa kiinnostuneita kävi jo lähes enemmän kuin koko edellisen puolen vuoden aikana yhteensä. Mahtavaa osaamista, välittämistä ja myymistä. Kiitos!

- Johannes, myyjä, Turku

Haluamme kiittää yrityksenne välittäjää Kaleva Vähä-Partaa erittäin hyvin onnistuneista kaupoista. Kaleva hoiti asioiden järjestelyt ammattilaisen otteella ja iloisella asenteella läpi koko prosessin. Olemme ensiasunnon ostajia ja saimme neuvoja sekä apua jokaisessa vaiheessa, jossa tuntui että tarvitsemme lisää tietoa aiheesta.

Tästä alkaa meidän oman elämän rakentaminen.

Kiitoksia vielä kerran ja mukavaa joulun odotusta!

- Mika ja Salla, ostajat

Jes, erittäin hyvää toimintaa Raijan suunnalta. Itse ostajana ainakaan en keksi mitään asioita mistä olisi jäänyt jotain valitettavaa. Helppo homma minulle, kaikki toimi kuin se kuuluisa junan vessa ja itselle ei jäänyt juuri muuta kuin olla sovittuina aikoina paikalla :)

- Saska, ostaja, Rusko

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.