Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Kaleva, nyt on kiitoksen aika. Olet taitava työssäsi. Eilen istuivat naapurit, eli kaupan osapuolet, saman kahvipöydän ääressä. Hyvää jatkoa työssäsi.

- Arja, myyjä

Pia oli aktiivinen toimeksiantajaa kohden, saimme aina tuoretta tietoa. Välitysprosessi sujui hyvin. 5/5

- Ritva, myyjä, Turku

Raija otti hoitaakseen mielestäni varsin haasteellisen vuokralla olleen myyntikohteen reippaalla otteella ja valoi minuun uskoa, että kohde saadaan kyllä kaupaksi. Niin todella kävikin ja uskomattoman nopealla aikataululla jo ennen varsinaista ensimmäistä näyttöä. Koko ajan Raija tiedotti minulle missä kohtaa edetään. Kaupat tehtiin nopeasti ja hintakin oli kohdallaan. Uskon, että sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä kaupan kulkuun. Kaikesta näki, että Raija suhtautuu innolla ja todella rautaisella ammattitaidolla työhönsä, johon hän selvästikin on omiaan. Raija on reipas, avoin ja helposti lähestyttävä. Hän ottaa kaikin puolin huomioon pienimmätkin seikat ja antaa vastaukset esiin tuleviin kysymyksiin. Voin lämpimästi suositella Raijan luotettavaa ammattitaitoa ja avuliaisuutta. Jatkossakin tulen kääntymään asuntoasioissa Raijan puoleen.

- Eija, myyjä, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.