Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Yhteistyö on alkanut vuonna 2008 asunnon ostamisella Raijan ollessa välittäjänä. Sen jälkeen meidän perheen ja suvun useampi asunto on vaihtanut omistajaa Raijan kautta. Meille Raija on ollut luottovälittäjä, johon olemme aina ottaneet yhteyttä, kun välittäjän tarve on iskenyt. Muita vaihtoehtoja ei ole edes mietitty. Suositeltu aina eteenpäin tutuille, eikä ketään ole joutunut pettymään. Kaupat ovat syntyneet aina todella nopeasti, esim. omakotitalon myynti kuukaudessa ja putkiremonttia odottavan asunnon myynti muutamassa viikossa. Puhumattakaan kolmiosta, joka meni Raijan kautta jo ennen ensimmäistä näyttöä. Hintakin on aina saatu hilattua kohdilleen, jopa ylemmäs kuin mitä me myyjät olisimme odottaneet. Kaikki on hoidettu ammattitaidolla loppuun asti. Hankalatkin tilanteet on saatu hoidettua sitkeydellä ja päättäväisyydellä. Yhteistyötä on ollut mukava tehdä, kun mukana on ollut huumorintajuinen ja iloinen Raija, jolle mikään asia ei ole mahdotonta. Raijaa parempaa ei ole!

- Anne & Aki, myyjät, Turku

Jussi Helander on kokenut sekä luotettava kiinteistönvälittäjä. Hän arvioi realistisesti markkinatilannetta sekä kohteemme. Kommunikaatio osana myyntiprosessia toimi erinomaisesti. Suosittelemme!

- Erkki, myyjä, Kaarina

Kiitos Raija! Asuntokaupat sujuivat paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Olit kaikkien suositusten arvoinen! Ja puskaradio kuulee sinusta myös.

- Hanna, myyjä, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Janita Puntala
Janita Puntala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.