Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Raijan kanssa asiointi oli mutkatonta heti alusta asti, näyttö saatiin sovittua lähes heti, ja kaikkiin kysymyksiimme löytyi tyhjentävä vastaus. Saimme näytön jälkeen kaikki pyytämämme tiedot ja enemmänkin. Tarjous toimitettiin heti eteenpäin ja vastauskin siihen tuli saman tien. Alusta loppuun oli tunne, että nyt asioidaan ammattilaisen kanssa joka saa asioita aikaan, ja vie prosessia eteenpäin kuten vain osaava välittäjä pystyy. Luottavainen ja hyvä olo oli itsellä alusta asti, Raija oli aina tavoitettavissa ja aina positiivinen. Lämpimästi voimme suositella!

- Elina ja Anton, ostajat, Turku

Pia oli erittäin osaava ja kaikki sujui moitteettomasti. Hänen kaltaisen välittäjän haluaisin myös myydessäni asuntoa. 5/5

- Salla, ostaja, Turku

Kiitokset Raijalle! Raija osasi hinnoitella asunnon heti sopivaksi. Tarttui nopeasti asioihin, piti minut ajan tasalla joka käänteessä, osasi huomioida kaikki eteen tulleet asiat. Asioiden nopea hoitaminen, ostaja löytyi alle viikossa. Hänen kanssa on helppo asioida, hän on helposti lähestyttävä ja miellyttävä. Myyntitapahtuma sujui jouheasti ja asiantuntevasti myyjän ja ostajan kannalta. Olen aikaisemminkin tehnyt onnistuneesti kauppaa Raijan kanssa ja ollut häneen hyvin tyytyväinen. 5/5

- Seppo, myyjä, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Johanna Jokinen
Johanna Jokinen

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.