Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Myynti oli nopeaa ja sujuvaa. Pia oli erittäin ammattitaitoinen, huomioonottava ja vastasi nopeasti sähköpostitse/puhelimitse jos itselläni heräsi myymiseen tai kaupan tekoon liittyviä kysymyksiä. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja suositellen ehdottomasti Piaa kaikille asuntokauppoja harkitseville.

- Heidi, myyjä, Turku

Asunnon myynti meni ajankohtaan nähden paremmin kuin hyvin. Otit välitystyön tosi rauhallisesti, pitkäjänteisesti etkä antanut meille huolestumisen aihetta etteikö asunto tule myytyä. Myyntihinta pidettiin asunnon arvoa pitäen, mikä oli meidän mielestä tosi hyvä. Meille jäi hyvä fiilis onnistuneiden kauppojen jälkeen, oli miellyttävää tehdä asuntokauppoja kanssasi.

- Anja ja Pertti, myyjät Raisio

Olen asioinut monen välittäjän kanssa etsiessäni asuntoa Turusta. Täytyy sanoa, että Raija oli huomattava poikkeus! Hänellä oli aikaa asiakkaalle, ja hyvä tietämys myytävästä kohteesta. Jos en heti saanut vastausta johonkin kysymykseen, niin hän selvitti sen ja sain vastauksen nopeasti. Hän on hyvin ihmisläheinen, ja tuntui, että hän oikeasti välittää asiakkaasta ja kuuntelee tämän toiveita. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että myyjä alkaa selostamaan minulle, mitä kaikkea tästä asunnosta voi tehdä. Haloo; yleensä ostajalla on haju siitä mitä hän etsii. Varsinkin meillä vanhemmilla. Tulee vain semmoinen olo, että idioottinako minua pidät!!! Tähän virheeseen Raija ei sortunut. Moni kauppa meni siellä ohi, koska myyjä tuli kauhealla kiireellä paikalle, ja aloitti selostuksen, kuinka kiireinen hän on. Ok, en häirinnyt heitä sen koommin. Mutta tätä tuntua ei ollut koskaan Raijan kanssa, ja minulla oli se tunne, että voin tutustua rauhassa kohteeseen ja tuumailla rauhassa, olisiko tämä viimein se asunto, jonka haluan. Ja olihan se. Kauppakirjan allekirjoitukseen asti asiat sujuivat joustavasti ja minulla oli hyvä fiilis, että asiat ovat ammattilaisen käsissä. Kiitos Raija ammattimaisesta ja ihmisläheisestä palvelusta ja hyvää syksyn jatkoa :-)

- Liisa, ostaja, Helsinki

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.