Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Kalle myi meille nykyisen asunnon, asiantunteva ja hoiti asiat sovitusti. Jopa pankkihenkilömme, joka näkee paljon kiinteistövälittäjiä työssään, oli vaikuttunut Kallen ammattitaidosta.

- Linda, ostaja, Turku

Pia hoiti homman tehokkaasti ja ammattitaitoisesti, ei mitään ylimääräistä säätöä, kaikki tuli tehtyä. Ja nopeasti. Ja silti asiointi mukavan vapaamuotoista. Isännöintitoimisto soitti perään ja kertoi kuinka mukava oli tehdä asunnon papereita kun välittäjä oli hoitanut homman ensiluokkaisesti.

- Heini ja Outi, myyjät, Turku

Kiitos Raija kaikesta todella paljon. Vaikka aluksi koko asunnon myynti tuli pienenä shokkina, niin loppujen lopuksi olen kiitollinen, että olet auttanut kaikin mahdollisin tavoin ja informoinut hyvin. Prosessista on jäänyt kaikin puolin positiivinen mielikuva.

- Saara, vuokralainen, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Janita Puntala
Janita Puntala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.