Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Iso kiitos Artolle ja Pialle asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta huoneistoa ostaessa. Ostoon liittyvät asiat sujuivat ammattitaidolla ja mutkattomasti, lisäksi osasitte ottaa myös huomioon erilaiset ASP-tiliin liittyvät monimutkaiset säännökset, joita en itse tullut edes ajatelleeksi.

- Samuli, Ostaja, Turku

Kun päätin laittaa asuntoni myyntiin, oli itsestään selvää, että haluan naisen välittäjäksi. Olen aiemminkin tehnyt asuntokauppoja eikä miesvälittäjät ole oikein vakuuttaneet (en tarkoita että olisivat huonoja) Valitsin Raijan välittäjäksi, kun luin asiakkaiden palautteita teidän nettisivuilta ja muistin työkaverin kehuneen sinua myytyäsi hänen asuntonsa joitakin vuosia sitten.
Asuntoni meni loppujen lopuksi aika nopeasti kaupaksi, vaikka alku näytti vähän nihkeältä. Ja vaikka itseä epäilytti, kun näytöillä ei käynyt paljon väkeä, sinä jaksoit kuitenkin olla positiivinen. No kai ammattilainen tietää. Olin tyytyväinen, ettet ottanut liian alhaisia tarjouksia vastaan, etkä ruvennut ehdottamaan hinnan alennusta vaikkei tarjouksia heti tullut. Uskon että vaikutit myönteisesti ostajaan ja hänen oli helppo tehdä päätös, vaikka asiaa paljon pohtikin. Ja hän sai varmasti kaiken tarvitsemansa tiedon sinulta.

- Marion, myyjä Turku

Arilla asiakaspalvelu on todella kohdillaan, jäi oikein luotettava ja miellyttävä vaikutelma! Kiitos!

- Eerika, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Johanna Jokinen
Johanna Jokinen

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.