Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Yhteistyö on alkanut vuonna 2008 asunnon ostamisella Raijan ollessa välittäjänä. Sen jälkeen meidän perheen ja suvun useampi asunto on vaihtanut omistajaa Raijan kautta. Meille Raija on ollut luottovälittäjä, johon olemme aina ottaneet yhteyttä, kun välittäjän tarve on iskenyt. Muita vaihtoehtoja ei ole edes mietitty. Suositeltu aina eteenpäin tutuille, eikä ketään ole joutunut pettymään. Kaupat ovat syntyneet aina todella nopeasti, esim. omakotitalon myynti kuukaudessa ja putkiremonttia odottavan asunnon myynti muutamassa viikossa. Puhumattakaan kolmiosta, joka meni Raijan kautta jo ennen ensimmäistä näyttöä. Hintakin on aina saatu hilattua kohdilleen, jopa ylemmäs kuin mitä me myyjät olisimme odottaneet. Kaikki on hoidettu ammattitaidolla loppuun asti. Hankalatkin tilanteet on saatu hoidettua sitkeydellä ja päättäväisyydellä. Yhteistyötä on ollut mukava tehdä, kun mukana on ollut huumorintajuinen ja iloinen Raija, jolle mikään asia ei ole mahdotonta. Raijaa parempaa ei ole!

- Anne & Aki, myyjät, Turku

Tutustuimme Markoon, kun hän myi tyttärellemme ensiasunnon. Asunnon osto hoidetiin oikein hyvin. Talomme myynti tuli ajankohtaiseksi ja päätimme antaa sen myyntiin Markolle, koska hän tuntui olevan ammattitaitoinen, osaava ja mukava. Talo saatiin myytyä ja olimme tyytyväisiä palveluun. Tarvittaessa olemme soittaneet asuntoasioissa Markolle ja hän on aina auttanut meitä asiantuntevasti. Nyt odotamme hänen vielä löytävän meille uuden kodin. Kiitos hyvästä ja mukavasta yhteistyöstä. Suositelemme häntä lämpimästi.

- Anneli ja Esko, ostajat ja myyjät, Turku

Voi kyllä sanoa, että kauppa toteutui yli kaikkien odotusten!! Ja kaiken kukkuraksi ostajatkin olivat ihan haltioituneita kohteeseen. Markkinointikykysi ja persoonasi olivat juuri sitä, mitä olimme toivoneet ja ennakoineet. Kun tosiaan olimme käyneet netissä läpi eri välitysfirmoja ja niiden välittäjiä päädyimme kaikista niistä Sinuun vailla mitään enakkotietoja muilta. Kaupan nopea toteutuminen kruunasi vielä koko kaupan! Ja kyllä se kauppakirja on tosi hieno!

- Myyjät

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.