Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Raija on erinomainen välittäjä ja hieno, positiivinen persoona. Vastausta mieltä askarruttaviin asioihin ei tarvitse kauaa odotella. Hänestä huomaa, että kyseessä ei ole vain työ, vaan asia jonka tekemisestä hän aidosti nauttii.

- Päivi ja Jussi, ostajat, Turku

Olin valinnut Raija Västilän välittäjäksi, koska hän teki parhaan vaikutuksen ensikäynnillä monien muiden joukosta. Enkä pettynyt. Raija perehtyi kohteeseen ammattitaidolla, huolellisesti ja viivytyksettä. Ja tulos; yksi näyttö, heti täysi hinta. Suosittelen Raijaa varauksetta.

- Claes, myyjä, Espoo

Kiitos Pialle talomme myynnistä, johon pääsimme hänen sitkeällä ja positiivisella asenteellaan. Kaikki asiat sujuivat hienosti. Voimme suositella Piaa välittäjänä.

- Eva, myyjä, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Jussi Helander
Jussi Helander
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Johanna Jokinen
Johanna Jokinen

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.