Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Asiakkaidemme kokemuksia

Me Huoneistomarkkinoilla välitämme kaikenlaisia koteja ja kiinteistöjä. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla intohimolla ja aidon välittämisen asenteella. Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on kaikkein vahvimmillaan omakotitalojen myynnissä. Siitä meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Asiakkaalta kuultu aito kiitos on meidän paras palkintomme. Löydät tältä sivulta asiakkaittemme terveisiä ja uusimpia palautteita onnistuneen yhteistyön jäljiltä. Voit suodattaa palautteet välittäjän mukaan.

Raija on luottovälittäjämme. Vaikka hän vaihtoi kiinteistöfirmaa, me siirryimme hänen mukanaan. Haluamme asioida nimenomaan Raijan kanssa, kun kaikki sujuu niin hyvin. Raija pitää meidät jatkuvasti ajan tasalla, että missä mennään. Yhteistyömme ajoittuu jo vuosien taakse. Asiat ovat tähän asti toimineet erittäin hyvin. Raija on aina valmis neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiimme.

- Maija ja Matti, myyjät, Turku

Mika hoiti ns. "kaupan kotiin". Mika on rauhallinen, huolellinen ja samalla rento ja positiivinen alansa asiantuntija, joka kuuntelee aidosti asiakasta. Mika hoiti kaikki byrokratiaankin liittyvät asiat mallikkaasti
ja helpotti näin todella paljon myyjän huolta asioiden sujumisesta aikataulussaan. Kiitos!

- Elina, myyjä, Turku

Hyvin hoidetun kaupan jälkeen ei voi muuta kuin antaa positiivista palautetta. Raija hoiti ammattitaitoisesti ja arvokkaasti talon myynti-ilmoitukset ja esittelyt, vaikka myyntikohde ei ollut ihan helppo. Raijan kanssa oli helppo saada kontakti, ystävällinen, ihmisläheinen ja rehellinen tapasi teki siitä helppoa. Asiantuntevasti hoidit talon kuntoarvioinnit, paperityöt ja muut asiat. Meidän ei tarvinnut huolehtia niistä ja pidit hyvin meidät ajan tasalla. Teit varmaan paljon muutakin mistä meillä ei ole tietoa. Sinulla on joustava, luotettava ja sujuva työtapa. Oli mukava tehdä kauppoja kanssasi.

- Anne, myyjä, Turku

Arto Koski
Arto Koski
Marko Karppinen
Marko Karppinen
Raija Västilä
Raija Västilä
Kaleva Vähä-Parta
Kaleva Vähä-Parta
Pia Björn
Pia Björn
Kalle Alkio
Kalle Alkio
Heli Hakala
Heli Hakala
Ari Patama
Ari Patama
Rani Lohi
Rani Lohi
Mika Kulmala
Mika Kulmala
Janita Puntala
Janita Puntala

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.