Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Huoneistomarkkinat Oy LKV – Aitoa välittämistä

Kiinteistönvälittäjät lupaavat asiakkaalleen usein yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Me Huoneistomarkkinoilla lupaamme sen, millä on oikeasti merkitystä: aitoa välittämistä. Ja kun aidosti välitämme, mietimme asiakkaan parasta välitysprosessin kaikissa vaiheissa.

Oikea hinta

Onnistunut hinta-arvio on kiinteistönvälityksen kantava kivijalka. Huoneistomarkkinoiden tiimi koostuu reilusta kymmenestä välittäjästä, joita yhdistää laaja-alainen asiantuntijuus asunto- ja kiinteistökaupan saralla. Välittäjiemme antamat hinta- ja myyntiaika-arviot perustuvat aina kattavaan tausta-analyysiin, jossa käydään läpi muun muassa kohteen kunto sekä alueen myyntihistoria. Tärkeimmät työkalumme onnistuneen arvion tekemisessä ovat pitkä kokemus ja vahva paikallistuntemus. Haluamme jo arviointivaiheessa varmistaa, että kohde menee mahdollisimman sujuvasti kaupaksi, ja niin myyjä kuin ostaja poistuvat kaupantekotilaisuudesta hymyssä suin.

Oikea hinta

Tehokas toiminta

Myynnin nopeus on mittari, jolla kiinteistönvälittäjää usein arvioidaan. Meillä Huoneistomarkkinoilla riittää rivakkaa ja tuloksellista myyntiasennetta. Hyvin verkostoituneet välittäjämme ovat jatkuvasti liikkeessä ja yhteydessä asiakkaisiin: vuonna 2018 meille kertyi yhteensä satojatuhansia ajettuja kilometrejä sekä kymmeniä tuhansia soitettuja puheluja. Hyödynnämme kohteiden markkinoinnissa tehokkaasti niin perinteisiä printtimedioita kuin internetin myyntiportaaleja – sosiaalista mediaa ja ”viidakkorumpua” unohtamatta. Välittäjämme järjestävät asuntoesittelyjä aktiivisesti, viikon ja vuoden jokaisena päivänä.

Tehokas toiminta

Mutkaton myynti

Meillä Huoneistomarkkinoilla tehdään asiat suurella sydämellä siten, että sinä voit ottaa koko myyntiprosessin huolettomasti. Olemme aidon välittämisen asiantuntijoita: tunnemme asunto- ja kiinteistökaupan haasteet ja mahdollisuudet – kerromme niistä avoimesti asiakkaillemme. Kanssamme on mutkatonta toimia. Halutessasi voit tehdä toimeksiantosopimuksen tai ostotarjouksen sähköisesti. Huolehdimme puolestasi niin pienistä kuin suurista myyntiin liittyvistä seikoista aina isännöitsijän todistuksen hankinnasta kaupantekotilaisuuden sopimiseen saakka. Jos kohde vaatii remonttia, me autamme! Saat kauttamme ja kattavan kumppaniverkostomme tuella kaikki asunnon vaihtamiseen liittyvät palvelut yhdellä puhelinsoitolla.

Mutkaton myynti

Kuunteleva kumppani

Olitpa myymässä tai ostamassa ja olipa kohde minkälainen tahansa, me Huoneistomarkkinoilla palvelemme sinua herkällä korvalla kuunnellen. Meille jokainen asiakas on tismalleen yhtä tärkeä. Tiimimme on täynnä elämänkokemusta ja asiakasymmärrystä. Välittäjistämme jokainen on sinulle kumppani, joka tekee mitä lupaa, eikä koskaan unohda sen silmäkulmasta löytyvän pienen pilkkeen merkitystä. Palveluasennettamme on kehuttu vuosien varrella toistuvasti. Hyvin tehdystä työstä kertovat osaltaan myös pitkät asiakassuhteemme. Meille kaikkein paras palkinto on asiakkaalta kuultu aito kiitos.

Kuunteleva kumppani

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.