Kevätaurinko nostaa päätään ja lämmittää. On oivallinen aika tarkistaa kodin energiaratkaisut.

Lähde: www.sitra.fi/artikkelit/keskivertosuomalaisen-hiilijalanjalki/

 

Oman energiatehokkuuden päivittäminen ei ole pelkästään järkevä investointi, vaan myös kiitoksen arvoinen ekoteko, jonka jokainen meistä voi helposti saavuttaa. Asumisen ja tarkemmin ottaen energiankulutuksen osuus on usein melko suuri kokonaishiilijalanjäljestä. Kuvion lähde: www.sitra.fi/artikkelit/keskivertosuomalaisen-hiilijalanjalki/

 

Yhteistyökumppaneiltamme:

Energia-kumppanimme palvelevat ilomielin kaikissa energiaratkaisuihin liittyvissä asioissa ja auttavat selvittämään, miten voit nostaa esimerkiksi talosi jälleenmyyntiarvoa, säästää rahaa ja tehdä samalla merkityksellisen ekoteon. Alla muutama lyhyt esimerkki:

Tällä hetkellä omakotitalon vuosikulutus on noin 20 000 kWh. Aurinkoenergiavoimala, joka sisältää 20 paneelia, voi tuottaa Motivan arvion mukaan noin 6300 kWh vuodessa, ja näin ollen kiinteistön sähkökuluja pystyttäisiin pienentämään noin kolmasosa. Hinta 20 paneelin aurinkoenergiavoimalalle on noin 7400 euroa (sisältää kaikki tarvittavat laitteet ja asennuksen).

Tiesitkö, että voit myös hakea ARA:lta avustusta pientalon energiatehokkuuden parantamiseen? (Esimerkiksi öljylämmityksen muuttaminen maalämpöön.) Avustukseen on oikeutettu asuinrakennuksen omistaja ja haettava summa voi olla ” 4 000 tai 6 000 euroa, kuitenkin enintään 50 % energiatehokkuutta parantavista, avustettavaksi hyväksytyistä kustannuksista asuntoa kohden.” (Lähde www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Energiaavustus/Henkiloasiakkaat)

Jokaiseen kotiin kerrostaloasunnosta omakotitaloon on löydettävissä energian säästämisen paikkoja. Kukkaro ja ympäristö kiittävät.

Energia-alan kumppanimme:

     

Tutustu kumppaniverkostoomme lisää sivulla: www.huoneistomarkkinat.com/tietoa-meista/kumppanit/

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!