Heli kahdella sanalla: sähäkkä osaaja.

Maskun tyttö Heli on tullut kiinteistönvälittäjäksi maanmittausalalta, jonka merkeissä viihtyi yli 25 vuotta. Tätä tätiä ei ole koskaan hitaudesta moitittu, hommat hoituvat sukkelasti ja ammattitaidolla. Luonteeltaan Heli on mutkaton ja rempseä, hän selviytyy tilanteesta kuin tilanteesta pirteällä asenteellaan. Vapaa-ajalla tämä nuorekas mummo matkailee ja kotosalla neuloo vaikka sukan parissa tunnissa.

Yhteydenotot:

Soita Heli Hakala, 040 7799 509

Lähetä meiliä heli.hakala@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Tapahtui nopeasti. Ylitti odotukset. Hinta-arvio oikea, saatiin mitä pyydettiin. Myyntivoittovero odottaa vielä ratkaisua. Yhteistyö, ilmoitukset, näytöt jne sujui ilman ongelmia Helin kanssa. 5/5

- Matti, myyjä, Turku

Heli on iloinen ja vauhdikas tarmopesä, joka hoitaa hommat vakuuttavalla ammattitaidolla. Myyjänä voi olla varma, että sopiva ostajaehdokas ei luiskahda sormien välistä ja ostajana saan juuri omia tarpeitani ymmärtävää, empaattista palvelua. Ihan on ihana pakkaus tuo Heli!

- Päivi, myyjä sekä ostajaehdokas, Turku

Kun annoimme asuntomme Helille myyntiin, alkoi kohta jo tapahtua. Asioista oli mukava ja helppo sopia. Lisäksi hän myi autopaikkamme myös nopeasti ja ammattitaitoisesti. Voimme suositella häntä lämpimästi. Asunnostamme otetut esittelykuvat olivat huippuluokkaa. Kiitos Heli.

- Pirkko, myyjä, Turku

Heli myi rivitalo-osakkeeni, myynti sujui suunnitellusti. Hintapyyntö oli kohdallaan ja tinkivara oli sopiva. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun :)

- Minna, myyjä, Masku

Kiitos Heli Hakala asuntoni myynnistä. Ihan paras myyjä, ammattitaitoa löytyy hyvällä huumorilla höystettynä. Jos ikinä joku tarvii välittäjää niin suuri suositus huoneistomarkkinoille ja varsinkin Helille ❤️

- Myyjä

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!