Instagram

Asiakkaiden kokemuksia - Kaleva Vähä-Parta

Kaleva hoiti hienosti vaativan kohteen myynnin erinomaista paikallistuntemusta osoittaen, sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Kaupan yhteydessä esille tulleen yllättävän tilanteen hän hoiti erinomaista ongelmanratkaisukykyä osoittaen. Kalevalla on kiva ja lämminhenkinen tapa hoitaa asioita, ihmiset tuntevat tulleensa hyvin huomioiduiksi. Dokumentointi on täsmällistä ja huolellista siten, että sekä myyjän ja ostajan intressit tulevat huomioiduiksi.

- Ilkka, Turku

Kiitos Kalevalle erinomaisesta yhteistyöstä kotimme myynnissä.

- Lämmöllä Tarja ja Eero, myyjät, Lieto

Kiitokset Kalevalle ammattimaisesta ja asiakasläheisestä myyntityöstä. Vaikeaan myyntikohteeseen tartuit hymyillen ja pidit koko myynnin aikana ajan tasalla. Puhelimella sinut sai aina kiinni, olit sitten liikenteessä, kyttipaikalla passissa tai tyynyn vieressä. Varmasti tulen suosittelemaan Huoneistomarkkinoita ja Kalevaa kaikkein parhaimmalla markkinointitavalla eli Puskaradio pauhaa ;)

- Antti, myyjä

Kaleva, nyt on kiitoksen aika. Olet taitava työssäsi. Eilen istuivat naapurit, eli kaupan osapuolet, saman kahvipöydän ääressä. Hyvää jatkoa työssäsi.

- Arja, myyjä

Kiitokset Kaleva, olet paras välittäjä mitä tiedämme.

- Päivi, Mika ja Joni, ostajat, Turku

Katso muiden välittäjien suosituksia

Kaikki suositukset