Instagram

Asiakkaiden kokemuksia - Meri Saukkoriipi

Erittäin energinen ja positiivinen asenne työhön. Meri myi asunnon sovittuun hintaan ja nopeassa aikataulussa. Suosittelen ystävällistä ja hymyilevää välittäjää kaikille!

-Viljami, myyjä, Turku

Kiitos Sinulle Meri. Vain harvoilla on yhtä paljon taitoa, tehoa ja tyyliä. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

-OK, myyjä, Turku

Meri on todella hyvä ja aktiivinen myyjä, joka ei ihmettele, vaan tekee töitä palkkansa eteen ja saa myös tulosta syntymään. Hänen kanssaan oli helppoa ja mutkatonta hoitaa osakkeen myynti ja hän oli aina niin iloinen ja reipas. Hyvää joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2018.

-Arto, myyjä, Turku

Kiitos ihana Meri. Kaupat sujuivat kanssasi loistavasti. Aivan pro nainen!

- Eeva, myyjä, Paimio

Asunnon ostaminen onnistui Merin avulla vaivattomasti. Esittelyn jälkeen asiat etenivät nopeasti tarjouksesta kauppakirjan allekirjoittamiseen. Meri huolehti kaikista kaupankäyntiin liittyvistä asioista ja yhteydenotoista sekä myyjään että pankkiin oma-aloitteisesti ja viivyttelemättä. Voin varauksetta suositella Meriä, tästä kaupasta jäi hyvä mieli sekä ostajalle että myyjälle.

- Pekka, ostaja, Turku

Kiitos hyvästä palvelusta Merille. Tulimme pitkän matkan takaa katsomaan asuntoa ja Meri oli sovitusti paikalla. Meri esitteli meille uudesta kiinteistöstä erilaisia vaihtoehtoja, näytti varastot ja autohallin. Hän etsi kysymyksiimme vastauksia, selvitti toimittajia ym. Hän kävi vielä varmistamassa asunnossa, että kaikki oli kunnossa ennen kaupan allekirjoitusta. Kaupanteosta, sitä ennen ja jälkeen saamastamme palvelusta on jäänyt erittäin hyvä mieli. Voimme suositella tekemään asuntokaupat Merin kanssa. Missä koti, siellä Meri... näköala.

- Leena ja Harri, ostajat, Helsinki

Meri on oman alansa rautainen ammattilainen, joka hoiti kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat niin, että 1,5 kk välityssopparin allekirjoituksen jälkeen huomasin istuvani pankissa allekirjoittamassa myyntipapereita ja saaneeni juuri sen hinnan asunnosta, joka oli tavoitteeksi asetettukin. Rehellistä, hienoa, nopeaa toimintaa ja kaiken lisäksi erittäin miellyttävä ihminen. Jos meille asuntoasioita vielä tulee, Meri on aina meidän valintamme.

- Patricia, myyjä, Turku

Meri myi asuntomme Turun ytimestä. Toimeksiantoa tehdessä kerroin, että oma aika on kortilla ja haluan mahdollisimman vähän turhaa vaivaa itselleni. Kaikki sujui toimeksiannon teosta kauppaan ehkä niin oppikirjan mukaan kuin vain ikinä asiakkaan näkökulmasta voi toivoa. Kuvaaminen, suunnittelu, jne. kaikki toimin hyvin ammattimaisesti. Asunto lisäksi myytiin jo ensimmäisellä yksityisnäytöllä, joten olen äärimmäisen tyytyväinen. Huolekseni jäi tulla kaupantekoon sovittuna aikana. Suosittelen lämpimästi!

- Sami, myyjä, Turku

Meri hoiti myynnin ja kaikki siihen kuuluvat asiat todella hyvin ja nopealla aikataululla. Ja kaiken lisäksi myi asunnon todella nopeasti. Meri myi myös äitini asunnon todella nopeasti ja hoiti siihen kuuluvat asiat  todella hienosti. On ollut mukavaa tehdä hänen kanssaan yhteistyötä ja suosittelen ehdottomasti muillekin.
Hyvää UUTTA VUOTTA 2018 MERILLE!!! 5/5

-Mikko ja Maria, myyjät, Turku

Asunnon myyjinä olimme erittäin tyytyväisiä Merin asiantuntemuksen ja positiiviseen asenteeseen. Asunto oli myyty sopivaan hintaan nopeammin kuin mitenkään uskalsimme odottaa. Siinä missä toinen välittäjä ei onnistunut 10 kuukaudessa, Meri onnistui muutamassa viikossa. Melko tehokasta!

-Antti ja Merja, myyjät

Olimme hankkineet tyttärellemme asunnon opiskelukaupunki Turusta. Itse asumme Helsingissä. Tytär valmistui ja sitten tarvitsimmekin vähän lisää pelimerkkejä omaan uudisrakennukseemme. Tyttäremme tunsi Meri Saukkoriipin ja tiesi, että hän on kiinteistövälittäjänä Turussa. "Se on rivakka Pellon tyttö". Otin yhteyttä, ja kaikki kauppaan liittyvä hoidettiin puhelimella, tekstiviesteillä ja sähköpostilla. Se sujui helposti, koska Meri on erinomaisen hyvä ja selkeä viestijä. Pitkin matkaa sain hyviä neuvoja ja tukea. Vasta kaupantekotilaisuudessa sitten olimme kasvokkain. Kauppa syntyi hyvässä aikataulussa ja hinta vastasi odotuksiani. Meri on ehdoton ammattilainen kiinteistövälittäjänä. Plussaa päälle on, että hän on ripeä, luotettava, fiksu ja hyväkäytöksinen. Oli helppo olla näin etäasiakkaana. Suosittelen lämpimästi.

- Hannu, myyjä, Helsinki

Meri hoiti asunnon kattavan taustaselvityksen lisäksi erinomaisesti ja todella nopeasti osansa neuvotteluissa, kävi kattavasti läpi myös kaupan mukana tulleet muut mahdollisuudet (autotalliosake) ja aktiivisuudellaan vaikutti kauppojen syntyyn. Voimme lämpimästi suositella palvelua, sekä ostajalle että myyjälle.

- Tiia ja Petri, ostajat, Turku

Tapasimme Merin ollessamme asuntonäytöillä. Saimme käsityksen, että Meri on aktiivinen ja näkee oikeasti vaivaa asuntojen myymiseksi. Aikanaan annoimme omakotitalomme Merille välitettäväksi. Positiivinen ennakkokäsityksemme osoittautui oikeaksi. Meri piti uutterasti yleisiä ja yksityisiä näyttöjä ja piti meitä todella hienosti ajan tasalla eri tilanteista. Hintapyyntö meni nappiin suhteessa lopulliseen tavoitehintaan, joka toteutui. Kaupat syntyivät yllättävän nopeasti. Kaikki sujui hienosti. Suosittelemme lämpimästi Meriä! 5/5

- Matleena ja Ari, myyjät, Turku

Isäni asuntoa myydessäni sain parasta mahdollista palvelua. Meri oli uskomattoman iloinen, ystävällinen, asiantunteva ja tehokas. Kaikki hoitui nopeasti ja sujuvasti kuin elokuvissa. Oli todella mahtavaa saada asioida Merin kanssa. Hänet tulen muistamaan aina!

-Synnöve, myyjä, Turku

Meri oli välittäjänä talossa, jonka halusimme ostaa. Oma kotimme oli myymättä ja anoimme myös sen Merin välitettäväksi. Myyntikuvat kodistamme olivat hyvin onnistuneet ja asuntomme myytiinkin nopeasti
haluamallamme hinnalla. Saimme myös talokaupat hienosti tehtyä. Meri piti meidät hyvin ajan tasalla molempien kauppojen edistymisestä. Kaikki sujui luotettavasti ja ongelmitta. Meri on ammattitaitoinen, iloinen ja energinen välittäjä, jota voimme vilpittömästi suositella!

-Marianne ja Miika, myyjät ja ostajat, Turku

Asunnon myyminen sujui mutkattomasti, vaikka asuin toisella paikkakunnalla ja asunto oli vuokrattuna. Koko prosessin ajan Meri oli aktiivisesti yhteydessä ja piti minut ajan tasalla. Voin suositella.

- Pinja, myyjä, Turku

Asunnon ostajana olin tyytyväinen Merin palveluun. Yhteydenpito toimi moitteetta. Esittely järjestyi nopeasti ja sain vastaukset kysymyksiini viivytyksettä. Meri myös soitti aina takaisin, jos hän ei päässyt vastaamaan puhelimeen. Asiat hoituivat helposti ja luontevasti. Merin kanssa oli miellyttävää asioida.

- Tiina, ostaja, Kaarina

Olimme katselleet pientä sijoitusasuntoa Turusta jo jonkin aikaa. Kun sopiva kohde löytyi, niin otimme yhteyttä välittäjään, joka oli Meri. Häneltä saimme heti kattavasti tietoja kohteesta. Näyttö järjestyi nopeasti ja kohteessa jo totesimme kaiken vastaavan kuvia sekä ennakkotietoja. Meri oli asiantuntevan, luotettavan ja mukavan oloinen. Keskustelimme hinnasta ja tehtyämme tarjouksen, jäimme odottelemaan vastausta. Myöntävä vastaus tulikin jo kotimatkalla. Vielä muut sovittavat asiat, kuten kosteusmittauksen Meri hoiti ensiluokkaisesti. Yhteydenpito Merin kanssa sujui mutkattomasti ja nopeasti. Voimme suositella lämpimästi.

- Minna ja Petri, ostajat, Lohja

Meri on aito, ystävällinen ja osaava alansa ammattilainen; niinpä hänen kanssaan kaikki sujui alusta alkaen loistavasti. Meri piti aktiivisesti yhteyttä koko myyntiprosessin ajan, ja asuntomme myytiin tosi nopeasti toiveittemme mukaiseen kauppahintaan. Merin kanssa asioisimme mielellään uudestaankin.

- Leena ja Jukka, myyjät, Espoo

Meri on osaava ja aikaansaava ammattilainen. Aina ollaan saatu ystävällistä palvelua ja aikataulut ovat olleet kohdillaan. Kuvat ovat myös joka kerta olleet ykköslaatua. Palvelu on miellyttänyt ja kauppa on käynyt, joskus jopa ennen ensinäyttöä! Ei moitteen sijaa. Suosittelen!

- Risto, myyjä ja ostaja (yrittäjä), Kaarina

Katso muiden välittäjien suosituksia

Kaikki suositukset