Reippaasti ja kuuluvasti

Alun perin pohojalaanen Mika on tehnyt monipuolista myyntityötä koko ikänsä, hän ei haasteita kaihda. Hän on reipas ja aikaansaava, ennakkoluuloton ja kaikille kiva. Vapaalla Mika rentoutuu nykyään pallopelien ja kuntosalin parissa, nuorempana hurjapää on liidellyt mäkihyppytornista pisimmillään 153 metriä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tämä mies pelkää!

Yhteydenotot:

Soita Mika Kulmala, 040 7799 548

Lähetä meiliä mika.kulmala@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Mika hoiti kaupan mallikkaasti ja nopeasti sekä tiedotti meitä erittäin kiitettävästi koko prosessin ajan. Kauppa saatiin nopeasti maaliin, paperityöt hän hoiti hyvin. Suosittelemme lämpimästi, kiitos Mikan!

- Jari ja Taru, myyjät, Turku

Mikan kanssa asiointi oli helppoa ja mukavaa. Asunto meni kaupaksi siihen hintaan kuin toivottiinkin ja paperipuoli hoitui hienosti ja helposti. Suosittelemme.

-Taru, myyjä, Raisio

Asunnon osto sujui helposti ja vaivattomasti, kiitos Mikan! Ilo asioida ammattilaisen kanssa.

- Sanna, ostaja, Turku

Kauppa sujui hienosti, kiitos Mikalle! Kysymyksiin sai aina vastauksen nopeasti ja asiointi oli muutenkin miellyttävää.

- Kaisa, ostaja, Turku

Mika suoriutui erinomaisesti koko myyntiprosessin ajan. Homma eteni hienosti ja aina oltiin yhteydessä, jos jotain tapahtui tai ei tapahtunut. Kaikki todistukset ja paperityöt oli hyvin hoidettu. Vielä kerran kiitos Mikalle.

- Ari, myyjä, Turku

Hyvää palvelua! Välittäjä oli tosi hyvä ja piti minut ajan tasalla kokoajan. Kaupat sujui nopeasti ja sain vastaukset aina kaikkiin kysymyksiin!

- Matias, ostaja, Turku

Olimme erittäin tyytyväisiä Mikan työskentelyyn. Hän piti meidät hyvin ajantasalla kaupan etenimisestä sekä on muutenkin loisto tyyppi. Suosittelemme lämpimästi hänen ammattitaitoaan muillekin!

- Kimmo ja Eeva, myyjät Lieto

Asunnon myynti meni ajankohtaan nähden paremmin kuin hyvin. Otit välitystyön tosi rauhallisesti, pitkäjänteisesti etkä antanut meille huolestumisen aihetta etteikö asunto tule myytyä. Myyntihinta pidettiin asunnon arvoa pitäen, mikä oli meidän mielestä tosi hyvä. Meille jäi hyvä fiilis onnistuneiden kauppojen jälkeen, oli miellyttävää tehdä asuntokauppoja kanssasi.

- Anja ja Pertti, myyjät Raisio

Mika hoiti ns. "kaupan kotiin". Mika on rauhallinen, huolellinen ja samalla rento ja positiivinen alansa asiantuntija, joka kuuntelee aidosti asiakasta. Mika hoiti kaikki byrokratiaankin liittyvät asiat mallikkaasti ja helpotti näin todella paljon myyjän huolta asioiden sujumisesta aikataulussaan. Kiitos!

- Elina, myyjä, Turku

Yhteydenpito oli koko ajan sujuvaa ja minua pidettiin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan. Sain aina vastauksen kysymyksiini ja asiantuntevia neuvoja. Ja sinä olet mielestäni helposti lähestyttävä ja mukava ihminen. Uskon, että moni asuntokauppoja aikova löytää kanssasi helposti yhteisen sävelen. Kiitos siis vielä siitä, että kotini myytiin lopulta niin sujuvasti!

- Outi, myyjä, Raisio

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!