Instagram

Huoneistomarkkinat Oy LKV

Laadukas palvelu ja nopeat jalat

Huoneistomarkkinat LKV on kokenut ja arvostettu Turussa toimiva yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka palvelee sinua kaikissa asuntoosi liittyvissä asioissa. Dynaaminen ryhmämme koostuu mitä erilaisemmista persoonallisuuksista, meillä erilaisuus on rikkaus. Emme ole ketjuyritys emmekä sidoksissa pankkeihin, tämä mahdollistaa nopean toiminnan asuntojen myynnissä ja ajan vaatimat muutokset markkinoinnissa ja toimintatavoissa. Erotumme eduksemme vikkelillä liikkeillä ja hyvällä yhteydenpidolla asiakkaisiin.

Myyntityylimme on reipas, räätälöimme myyntisuunnitelman kohteen tarpeiden mukaan. Tavoitteemme on olla täyden palvelun toimisto, josta asiakas saa kaikki asuntokauppaan liittyvät palvelut yhdellä soitolla. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa monenlaiset palvelut stailauksesta muuttomiehiin.

Mielestämme jokainen koti on yhtä arvokas, sijaitsi se sitten meren rannalla tai keskellä peltoa. Huoneistomarkkinoiden välittäjät pitävät paljon asuntoesittelyjä, otteemme myyntiin on aktiivinen. Pidämme asiakkaisiimme yhteyttä periaatteena, että aina kun tiedotettavaa on, me välitämme informaation. Mikään asia tai kysymys ei ole liian vähäpätöinen keskusteltavaksi. Kilometrejä ja puhelinaikaa ei säästellä tässä toimistossa.

Asiakaskontakteissa pyrimme aina olemaan lähellä ihmistä, koska me välittäjätkin olemme ihan tuiki tavallisia ihmisiä omine mausteinemme: Kalle tykkää autoista ja Raija leipomisesta. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää intohimo tähän työhön, aito välittäminen on elämäntapa. Kohteitamme myy aina yksi tietty välittäjä tai välittäjät, eli meidän kanssamme saat sen mitä tilaat.

Toimistomme toiminnalla on pitkät juuret Turussa ja lähikunnissa, pisimmän linjan välittäjämme muistavat ajan, jolloin myyntiä hoidettiin lankapuhelimella ja faksilla. Asuntokauppa kanssamme on turvallista, emme ole asialla ensimmäistä, eikä ihan toistakaan kertaa. Nykyään seuraamme muuttuvaa maailmaa ja uudistumme sen mukana. Tällä haavaa löydät meidät somesta Facebookista, Instagramista ja Youtubesta, myös tulevaisuudessa tarkoituksemme on olla juuri siellä, missä asiakkaammekin ovat. Uusin aluevaltauksemme on Merinäköala-blogi, jonne rustaamme mielenkiintoista ja asiapitoista tekstiä asuntokaupan ytimestä.

Koko joukkueemme rohkaisee sinua ottamaan reippaasti yhteyttä: soitto, sähköposti, olalle koputus lounasravintolassa tai vaikka savumerkki, sinun tapasi sopii meille. Pidämme huolta omista asiakkaistamme, ja toivomme että yhteistyö ei pääty yksittäiseen asuntokauppaan, vaan jatkuu läpi elämän.

Henkilökunta

Asiantunteva henkilöstömme on aina valmiina auttamaan sinua – siinä elämäsi tärkeimmässä kaupassa!

Tutustu henkilökuntaamme

Rekrytointi

Kiinnostaako kiinteistönvälitys? Haluatko työskennellä meillä? Huoneistomarkkinat tarjoaa näköalapaikan Turun seudun asuntokaupassa.

Täytä avoin hakemus

Palautteet

Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita asunto- ja kiinteistökauppoja. Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä.

Lue ja anna palautteita