Kiinteistönvälittäjä Marko Karppinen kahdella sanalla: tekoja, toimintaa.

Välitön ja mutkaton asuntokaupan action man jo parinkymmenen vuoden ajan. Hoitaa hommat eikä hömpöttele turhia, omaa luontaisia diplomaatin taitoja. Reservin luutnantti, joka heittäytyy välillä hilpeäksi väläyttääkseen häikäisevää pilkettä silmäkulmassaan. Viimeisen päälle kokenut huippuammattilainen. Hakee vauhtia myös harrastuksista. Hoitaa kuntoaan salilla ja sählykentällä, huolehtii terveellisistä elintavoista. Kotijoukkoina kannustavat viehättävä vaimo ja kaksi suloista lasta.

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Yhteydenotot:

Soita Marko Karppinen, 040 7799 502

Lähetä meiliä marko.karppinen@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Marko hoiti myynnin kuin strömssöössä! Kiitos hyvin hoidetusta tehtävästä!

- Janne, myyjä, Turku

Täyden ”kympin” suoritus Markolta. Koko prosessi ensimmäisestä tapaamisesta kaupantekoon eteni ammattitaitoisesti ja sujuvasti sekä erinomaisella palveluasenteella. Kaiken kruunasi nopeat kaupat ja vieläpä tavoitehintaan. Suosittelemme lämpimästi!

- Anne, myyjä, Turku

Täydellinen oppikirjasuoritus Markolta. Kaikki sujui kaiken lisäksi odotuksiani selvästi nopeammin. Tunnetusti Marko oli tehnyt vaatimattoman vähäeleisesti, mutta kattavasti oivat pohjatyöt valmiiksi ennen myyntiin ryhtymistä, joten tapahtuman sujuvoittamista ei enää käytännössä voi parantaa. Eikä kuvaamani kokemus ole laatuaan ensimmäinen, mitä ilmeisemmin siis normaali käytäntö hänen toimissaan. Tämä ei ole maksettu kannanotto, vaan täysin omaan kokemukseen perustuva tunne.

- Jyri, myyjä, Turku

Tapasimme Markon alunperin erään omakotitalon esittelyssä. Markon kanssa oli helppo keskustella ja hän vaikutti rehelliseltä ja hyvältä myyjältä, joten päädyimme laittamaan Markon käyntikortin talteen. Kun oman asuntomme myynnin aika tuli, kaivoimme käyntikortin esiin, ja pian oli Marko jo myymässä kotiamme. Asiointi Markon kanssa oli sujuvaa kuten olimme odottaneetkin, ja pian löytyi asunnollekin oikea ostaja. Nyt myimme Markon kanssa vielä toisenkin asunnon: kaupat kävivät nopeasti ja vaivattomasti, hyvällä mielellä alusta loppuun. Käyntikortti muuttaa yhä mukanamme!

- myyjät, Turku

Iso KIITOS! Löysimme meille unelmien täyttymysten kodin nettisivuilta. Siitä eteenpäin Marko teki kaiken helpoksi. Kaupankäynti hänen kanssa oli erittäin helppoa ja luontevaa, tuntui koko ajan että ymmärrämme toisiamme ja toiveemme sekä ajatuksemme otettiin huomioon. Hän on alan todellinen ammattilainen joka tietää ja osaa tehdä asiat ostajan kannalta oikein ja helpoksi ja hoitaa minkä lupaa.

- Oiva ja Tuula, ostajat Turku

Muutaman välittäjän tapaamisen jälkeen päädyimme asioimaan Markon kanssa, sillä tapaamisen jälkeen hänestä jäi asiantunteva, välitön ja mukava mielikuva. Ei tunnu ylistyksen sanat ja adjektiivit riittävän, miten tyytyväisiä me olemme olleet kaikkeen kaupantekoon liittyvään. Kodistamme otettiin hienot kuvat ja Markon vinkkien avulla jokainen toimeksiannon vaihe on sujunut hienosti. Ensimmäisestä tapaamisesta aina kauppakirjan ulkoasua myöden Marko on hoitanut kaiken huippuammattitaidolla! Rokan sanoin: "Mis sie tarviit oikein hyvvää miestä..." Kiitokset kaikesta! 5/5

- Mauri, myyjä, Turku

Kiitos Marko täyden kympin yhteistyöstä. Asunnon myynti ja uuden hankinta sujui ongelmitta.

- Tiina, myyjä ja ostaja, Kaarina

Markon kanssa asiat sujuvat! Olen erittäin iloinen, että Marko myi asuntoni: nopeasti ja tehokkaasti. Sain aina näytön jälkeen soiton ja tilannekatsauksen. Arvostan sitä, ettei asiakkaan tarvitse soittaa palveluntarjoajan perään. Yrityksen slogan: "Aitoa välittämistä", on selkeästi arvo, joka on jalkautettu käytäntöön. Kuusi kuukautta asuntoni myynnin jälkeen ostin Markolta myös sijoituskohteen ja suosittelin ystävälleni, jonka asunto myytiin hetkessä. Tässä vaiheessa vanhan naapurini asuntoni oli edelleen myynnissä. Välittäjän ammattitaito ja verkostot korostuivat edukseni ja olen siitä kiitollinen.

- Maria, myyjä ja ostaja, Turku

Kahden rivitaloasuntomme myynti kävi yhdessä hujauksessa, nopeammin kuin olimme varautuneet :) Tyylikkäät, ammattitaidolla otetut esittelykuvat ja -video, esite sekä luonteva ja ystävällinen asiakastyö olivat varmasti avaimet onnistuneisiin tuloksiin vain kahdessa viikossa. Suuri kiitos Marko ja Huoneistomarkkinat!

- Johanna ja Mikko, myyjät, Turku

Tutustuimme Markoon, kun hän myi tyttärellemme ensiasunnon. Asunnon osto hoidetiin oikein hyvin. Talomme myynti tuli ajankohtaiseksi ja päätimme antaa sen myyntiin Markolle, koska hän tuntui olevan ammattitaitoinen, osaava ja mukava. Talo saatiin myytyä ja olimme tyytyväisiä palveluun. Tarvittaessa olemme soittaneet asuntoasioissa Markolle ja hän on aina auttanut meitä asiantuntevasti. Nyt odotamme hänen vielä löytävän meille uuden kodin. Kiitos hyvästä ja mukavasta yhteistyöstä. Suositelemme häntä lämpimästi.

- Anneli ja Esko, ostajat ja myyjät, Turku

Erittäin ammattitaitoista ja sujuvaa palvelua, pienistä kaupankäynnin haasteista huolimatta ostaja löytyi nopeasti ja kaikki sujui hienosti loppuun asti. Kiitos!

- Pasi, myyjä, Kaarina

Marko on ollut perheemme luottomyyjä jo pitkään, eikä pettänyt tälläkään kertaa. Talomme myytiin todella sujuvasti ennätysajassa ja saimme juuri sen hinnan, mitä lähdimme tavoittelemaan. Marko on mielestämme myyjänä erittäin ammattitaitoinen, luotettava ja tarkka. Itseasiassa voisimme hyvin mielin myös ostaa hänen myymänsä asunnon. Talomme uusi omistaja sai nimittäin Markolta huomattavasti kattavammat ja luotettavammat selvitykset, kuin mitä itse olimme aikoinaan taloa ostaessamme saaneet. Suuret kiitokset Markolle sujuvista talokaupoista!

- Jenni ja Pasi, myyjät, Kaarina

Marko nostaa kiinteistövälittäjien standardin uusiin korkeuksiin. Hänen ammattitaitonsa, välittämisensä, ilo ja käyttäytymine on vertaansa vailla. Marko näkee asiakkaan tilanteen kokonaisuutena ja pystyy toimimaan kärppämäisen ketterästi tilanteessa kuin tilanteessa. Mikäli tilanne vaatii, niin kauppa tehdään nopeasti ja vaivattomasti alkaen ensikontaktista. Markolla on erinomainen hintatietämys alueen markkinakehityksestä ja hän osaa kertoa missä vaiheessa asunto kannattaa laittaa myyntiin, mikäli kaupan klousaamisella ei ole kiirettä. Käyttäytymisen osalta meillä monella olisi Markolta opittavaa. Hän on aina iloinen, empaattinen, fiksu, filmaattinen, todellinen herrasmies. Olen suositellut useaan otteeseen Markon palveluita, sitä todellista kiinteistövälittäjän ydinosaamista kaikille ystävilleni ja voin vakuuttaa kaikkien heidän kiittäneen suositteluani. He ovat saaneet parasta palvelua, mitä kiinteistövälityksen saralla on mahdollista saada. Minun kokemukseni mukaan voin sanoa sydämestäni, että Marko on kiinteistövälittäjien täys kymppi. Menestystä businekseen ja tuottoisia kauppoja toivottaen.

- Tommi, myyjä, Turku

Markon välityksellä löysimme elämämme kodin. Marko hoiti kaupan kaikki vaiheet asiantuntevalla, aktiivisella ja aidosti välittävällä otteella ja hänen kanssaan oli erittäin miellyttävä ja luonteva asioida. Voimme lämpimästi suositella Markoa!

- Hanna ja Kari, ostajat, Raisio

Kiitos mahtavasta yhteistyöstä! Saimme talostamme useamman tarjouksen heti ensimmäisen viikon aikana (joista yksi johti kauppaan) ja Pia mahtavasti otti myös toissijaiset toiveemme huomioon löytäessään kotiimme uudet asukkaat. Koko myyntiprosessi oli ihanan lämmin, ammattitaitoinen ja kaikin puolin reilu. Tuli olo, että hommaa tehtiin laadukkaasti ja sydämellä. Kiitos siis Pia ja Marko ja koko Huoneistomarkkinat!

- Tekla, myyjä, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!