Haluaisitko olla kiinteistönvälittäjä Huoneistomarkkinoilla? 

 

Etsimme myyntihenkistä lisävirtaa ja haluaisimme kuulla sinusta. 

 

Avoinna on yksi työpaikka

Etsimme:

1. Kiinteistönvälittäjää, jolla on alalta kokemusta.

 

Mitä odotamme sinulta?

Jos sinulla on hyvä asenne elämään ja tähtäät kiinteistöalan huipulle, saatat olla se oikea. Me arvostamme ihmisessä luonteen aitoutta. Siis sitä, että uskallat olla oma itsesi. Huoneistomarkkinoilla rohkaistaan jokaista olemaan aivan ensimmäiseksi aito persoonansa.

Me autamme sinua kasvamaan omalla polullasi, missä vaiheessa sitä oletkin. Jokaisella on vahvuutensa ja heikkoutensa, erilaisia piirteitä ja ominaisuuksia. Meidän tiimissä pärjää, jos uuden oppiminen herättää uteliaisuutta ja suhtaudut tämän lisäksi nöyrästi siihen, missä et ole vielä parhaimmillasi. Kiinteistönvälittäjän työssä kohtaat paljon erilaisia ihmisiä. Sosiaaliset taidot ja erityyppisten ihmisten kanssa toimeentuleminen mahdollistaa onnistumiset asiakassuhteissa. Vaihtelevuus tekee työstä mielenkiintoista ja päivät ovat harvoin samanlaisia. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Kohtuullisen pohjapalkan, jolla pääset alkuun. Kiinteistönvälitys on provisioperusteinen toimiala, joten myynti ratkaisee pidemmän päälle kuukausipalkan tason. 
   
 • Mahdollisuuden osakkuuteen ja uralla etenemiseen Huoneistomarkkinoilla. 
   
 • Huoneistomarkkinoiden brändi on joidenkin turkulaisten mukaan käsite, synonyymi kiinteistönvälitykselle. Vahva paikallinen brändi siivittää sinut vauhtiin asiakashankinnassa, myynnissä, ja monessa muussa. 
   
 • Korkeatasoiset työtilat, työvälineet, koulutusta ja työntekijän etuuksia.
   
 • Monet meillä työskentelevistä kutsuvat Huoneistomarkkinoita perhemäiseksi. Alla olevalla videolla rakkaat välittäjämme kertovat, millaista on työskentely meidän tiimissä.

 

Kiinnostuitko?

Huoneistomarkkinat on yksi Turun seudun arvostetuimmista ja kokeneimmista välitystoimistoista. Me käymme kauppaa, ja luomme asiakkaillemme onnistuneita kokemuksia. Se ei olisi mahdollista ilman porukkamme hyvää fiilistä sekä tekemisen meininkiä. Jos kiinnostuksesi heräsi, ole yhteydessä Raniin tai täytä alla oleva lomake niin palaamme asiaan. Toivottavasti nähdään pian!

Rani Lohi, 040 7799 511

rani.lohi@huoneistomarkkinat.com

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!