Asunnon hinta-arvio aloittaa onnistuneet kaupat

Arviokäynnin saat tilattua helposti soittamalla tai jättämällä yhteystietosi, eikä se velvoita sinua mihinkään. Arviokäynnillä keskustelemme avoimesti, mitä asunnon myyntiprosessiin kuuluu ja miten se etenee. Asunnon suullinen hinta-arvio on aina maksuton.

 

Varaa arviokäynti Katso välityspalkkiomme

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

1

Myyntiajan ja hinnan arvio

Välittäjämme valmistautuu arviokäyntiin perehtymällä alueen myyntihistoriaan sekä kehitysnäkymiin. Käynnin päätteeksi annamme kohteesta hinta-arvion ja kerromme arvion myös myyntiajasta. Tunnistamme kauppoja hidastavat esteet sekä tarjoamme ratkaisut, jotta kiinnostus kotiasi kohtaan herätetään tehokkaasti laajalle yleisölle.

2

Vihreää valoa toimeksiannolle

Yhteistyön sinetiksi välittäjämme laatii perinteisen kirjallisen tai sähköisen toimeksiantosopimuksen kohteen myynnistä. Hoidamme puolestasi myös kaikki myyntiin tarvittavat todistukset ja tiedot esimerkiksi isännöitsijältä.

3

Laadukkaat kuvat kutsuvat näytöille

Käytämme kohdekuvauksissa ammattikuvaajaa, joka tuo esiin asuntosi parhaat puolet ja kuvakulmat realistisesti, mutta tyylikkäästi. Tämän jälkeen kuvat sekä tekstit yhdistetään myyväksi kokonaisuudeksi ilmoituksiin ja esitteeseen.

4

Myynnin tukena modernit kanavat

Olemme siellä, missä ostajatkin: perinteisen median eettereistä moderniin markkinointiin, somesta digiportaaleihin. Hallitsemme suosituimmat myyntiportaalit Oikotiestä Etuoveen ja hyödynnämme paikallista valtamediaa kuten Turun Sanomia. Kartoitamme ostajakandidaatteja myös koko oman tiimimme kontaktiverkostoista.

5

Näyttö on asuntomyynnin peruspilari

Välittäjillämme on aktiivinen ote myyntiin ja teemme esittelyjä vuoden jokaisena päivänä sekä yleisesti että yksityisesti. Olemme tavoitettavissa aamusta iltaan 8–20, jotta näyttöjen aikataulut saadaan sopimaan parhaiten ja joustavasti arkeasi vähiten häiriten. Kerromme, miten näytöt sujuvat ja pidämme sinut ajan tasalla kauppojen etenemisestä.

6

Aidosti läsnä ja tavoitettavissa

Sopivan ostajan löydyttyä laadimme ostotarjouksen. Neuvottelemalla puntaroidaan kaikkia osapuolia tyydyttävä lopputulos. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, sovimme pankkiin kaupantekotilaisuuden ajankohdan sekä huolehdimme hyvissä ajoin nähtäville kaikki tärkeät asiakirjat.

7

Apua muuttoon, remppaan, siivoukseen?

Arjen pienelläkin avulla voi olla myyntiprosessin keskellä suuri merkitys. Palveluitamme täydentävät yhteistyökumppaniemme laaja verkosto siivouksesta pintaremonttiin, kodin irtaimiston tyhjennyksestä muuttoapuun. Saammeko olla avuksi?

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!