Huoneistomarkkinat 20v

Kiitoksen arvoisia kokemuksia

Meille jokainen asiakas, kohde tai toimeksianto ovat yhtä tärkeitä ja luottamuksen arvoisia. Se suurin ja tavoitelluin tunnustus, joka kertoo menestyksekkäästä toiminnasta ja yhteispelin onnistumisesta, on asiakkaalta saatu positiivinen palaute.

Osaamisemme ja asiantuntijuutemme on vahvaa asuntokaupan kaikilla osa-alueilla – erityisesti omakotitalojen myynnissä, josta meillä on näyttöjä ja monipuolista kokemusta jo vuosikymmenten ajalta.

Lue alta asiakkaidemme terveisiä ja tuoreimpia palautteita.

Loistopalvelua, asiakkaan tarpeet ja kysymykset otetaan tosissaan. Nopeaa toimintaa; Arto Koski on huippuammattilainen!

- Jukka, myyjä, Turku

Arto Koski
Kiinteistönvälittäjä LKV
040 7799 501

Lue lisää

Tapasimme Markon alunperin erään omakotitalon esittelyssä. Markon kanssa oli helppo keskustella ja hän vaikutti rehelliseltä ja hyvältä myyjältä, joten päädyimme laittamaan Markon käyntikortin ...

- myyjät, Turku

Marko Karppinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
040 7799 502

Lue lisää

Ammattilaisen tunnistaa, kun sellainen eteen tulee. Hyvät ovat harvassa ja parhaat vielä harvemmassa, kiitos Katriina välitystyöstäsi. Myyntitoimeksiannon neuvotteluvaiheessa Katriina totesi, että välittäjän pitää ...

- Erja, myyjä, Turku

Katriina Remahl
Kiinteistönvälittäjä LKV
040 3002 311

Lue lisää

Kaikki sujui ammattitaitoisesti ja vauhdikkaasti ensitapaamisesta lähtien. Janita osasi etsiä ja löytää asunnon parhaat puolet ja korostaa niitä. Yhteydenpito Janitan kanssa oli helppoa ...

- Harriet, myyjä, Turku

Janita Puntala
Asuntomyyjä, KiLAT
040 7799 046

Lue lisää

Rivitalo-osakkeemme myytiin vauhdilla muutamassa viikossa, kiitos ystävällisen ja vauhdikkaan välittäjän Kaleva Vähä-Parran! Suosittelemme lämpimästi!

- Marjatta ja Raimo, myyjät

Kaleva Vähä-Parta
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
040 7799 504

Lue lisää

Pia is a very responsive, friendly agent we had great pleasure to work with and highly recommend to anyone!
Pia has sold our ...

- Rina ja Ivan, myyjät, Turku

Pia Björn
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
040 7799 507

Lue lisää

Alkion Kallea miellyttävämpää välittäjää ei olekaan. Reilu, rehellinen, asiallinen eikä painosta missään olosuhteessa. Kunnioittava, mutta rento suhtautuminen asiakkaaseen. Näin 3 vuoden jälkeenkin muistan ...

- Johanna, ostaja, Turku

Kalle Alkio
Asuntomyyjä, KiAT
040 7799 508

Lue lisää

Kiitos sujuvasta, mutkattomasta ja ystävällisestä yhteistyöstä asuntomme myynnissä. Kaikki meni niin hienosti, että ihan harmittaa, kun ei ole enempää myytävää – ainakaan tällä ...

- Hannele, myyjä

Ari Patama
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
040 7799 510

Lue lisää

Kiitos ripeästi hoidetusta toimeksiannosta. Olit aktiivinen ja avoin yhteydenpidossasi. Jokainen taho tiesi, missä mennään, vuokralaisemme mukaan lukien. Olet ihan mahtava palvelualttiudessasi ja kyvyssäsi ...

- Sven, Myyjä

Rani Lohi
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
040 7799 511

Lue lisää

Mika Kulmala suoritti asunnon myynnin erittäin nopeasti ja kaikki asiaan kuuluvat toiminnot sujuivat tehokkaasti ilman ongelmia. Mika on hyvin ystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen. ...

- Tuula, myyjä, Turku

Mika Kulmala
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
040 7799 548

Lue lisää
Arto Koski

Arto Koski
Kiinteistönvälittäjä LKV
arto.koski@huoneistomarkkinat.com
040 7799 501

Loistopalvelua, asiakkaan tarpeet ja kysymykset otetaan tosissaan. Nopeaa toimintaa; Arto Koski on huippuammattilainen!
- Jukka, myyjä, Turku
Arton kanssa kauppa sujui erittäin ammattimaisesti! Hintaodotukset olivat korkeammalla, mutta lopputulos kokonaisuudessaan hinta, kaupan ehdot, myyntiaika jne. oli hyvä.
- Myyjä, Turku
Kolmen kaupan kokemuksella voin lämpimästi suositella Artoa: loistavaa yhteydenpitoa ja asiantuntemusta! 5/5
- Saara, myyjä, Turku
Arto hoiti homman nopeammin ja tuplasti paremmin kuin osasimme odottaakaan. Olimme täysin yllättäneitä Arton mielenkiinnosta myydä kohde ja viikko sinä vain meni. Kymmenen pistettä!
- Tero, myyjä, Turku
Asunnon myynti sujui hienosti markkinatilanteen vaikeudesta huolimatta. Myyntiaika oli Etuoven sivuilla 29 vrk ja ensimmäinen kirjallinen tarjous hyväksyttiin pienen väännön ja hintatarkistuksen jälkeen sekä päästiin yhteisymmärrykseen asunnon markkinahinnasta ostajan kanssa. Arto Koski oli kyllä oikea valinta kiinteistönvälittäjäksi, hän informoi kaikesta lähes reaaliaikaisesti ja asunnon näyttöjä oli joka viikko, sekä hän oli aidosti kiinnostunut työstään ja huomioi sekä myyjää että ostajaa ja jopa viikonloppuna ns. omalla ajallaan jaksoi asiasta nähdä vaivaa. Siinä todellista yrittämistä ja asiakaspalvelua sekä vastinetta välityspalkkiolle.
- Ari, myyjä, Turku
Arto Koski hoiti pikavauhtia omakotitalomme myynnin. Hän on huippuammattilainen, luotettava, pohtii asiat juurta jaksain. Asiakas on pääasia!
- Jukka, myyjä, Turku
Iso kiitos Artolle ja Pialle asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta huoneistoa ostaessa. Ostoon liittyvät asiat sujuivat ammattitaidolla ja mutkattomasti, lisäksi osasitte ottaa myös huomioon erilaiset ASP-tiliin liittyvät monimutkaiset säännökset, joita en itse tullut edes ajatelleeksi.
- Ostaja, Turku
Marko Karppinen

Marko Karppinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
marko.karppinen@huoneistomarkkinat.com
040 7799 502

Tapasimme Markon alunperin erään omakotitalon esittelyssä. Markon kanssa oli helppo keskustella ja hän vaikutti rehelliseltä ja hyvältä myyjältä, joten päädyimme laittamaan Markon käyntikortin talteen. Kun oman asuntomme myynnin aika tuli, kaivoimme käyntikortin esiin, ja pian oli Marko jo myymässä kotiamme. Asiointi Markon kanssa oli sujuvaa kuten olimme odottaneetkin, ja pian löytyi asunnollekin oikea ostaja. Nyt myimme Markon kanssa vielä toisenkin asunnon: kaupat kävivät nopeasti ja vaivattomasti, hyvällä mielellä alusta loppuun. Käyntikortti muuttaa yhä mukanamme!
- myyjät, Turku
Iso KIITOS! Löysimme meille unelmien täyttymysten kodin nettisivuilta. Siitä eteenpäin Marko teki kaiken helpoksi. Kaupankäynti hänen kanssa oli erittäin helppoa ja luontevaa, tuntui koko ajan että ymmärrämme toisiamme ja toiveemme sekä ajatuksemme otettiin huomioon. Hän on alan todellinen ammattilainen joka tietää ja osaa tehdä asiat ostajan kannalta oikein ja helpoksi ja hoitaa minkä lupaa.
- Oiva ja Tuula, ostajat Turku
Muutaman välittäjän tapaamisen jälkeen päädyimme asioimaan Markon kanssa, sillä tapaamisen jälkeen hänestä jäi asiantunteva, välitön ja mukava mielikuva. Ei tunnu ylistyksen sanat ja adjektiivit riittävän, miten tyytyväisiä me olemme olleet kaikkeen kaupantekoon liittyvään. Kodistamme otettiin hienot kuvat ja Markon vinkkien avulla jokainen toimeksiannon vaihe on sujunut hienosti. Ensimmäisestä tapaamisesta aina kauppakirjan ulkoasua myöden Marko on hoitanut kaiken huippuammattitaidolla! Rokan sanoin: "Mis sie tarviit oikein hyvvää miestä..." Kiitokset kaikesta! 5/5
- Mauri, myyjä, Turku
Kiitos Marko täyden kympin yhteistyöstä. Asunnon myynti ja uuden hankinta sujui ongelmitta.
- Tiina, myyjä ja ostaja, Kaarina
Markon kanssa asiat sujuvat! Olen erittäin iloinen, että Marko myi asuntoni: nopeasti ja tehokkaasti. Sain aina näytön jälkeen soiton ja tilannekatsauksen. Arvostan sitä, ettei asiakkaan tarvitse soittaa palveluntarjoajan perään. Yrityksen slogan: "Aitoa välittämistä", on selkeästi arvo, joka on jalkautettu käytäntöön. Kuusi kuukautta asuntoni myynnin jälkeen ostin Markolta myös sijoituskohteen ja suosittelin ystävälleni, jonka asunto myytiin hetkessä. Tässä vaiheessa vanhan naapurini asuntoni oli edelleen myynnissä. Välittäjän ammattitaito ja verkostot korostuivat edukseni ja olen siitä kiitollinen.
- Maria, myyjä ja ostaja, Turku
Kahden rivitaloasuntomme myynti kävi yhdessä hujauksessa, nopeammin kuin olimme varautuneet :) Tyylikkäät, ammattitaidolla otetut esittelykuvat ja -video, esite sekä luonteva ja ystävällinen asiakastyö olivat varmasti avaimet onnistuneisiin tuloksiin vain kahdessa viikossa. Suuri kiitos Marko ja Huoneistomarkkinat!
- Johanna ja Mikko, myyjät, Turku
Tutustuimme Markoon, kun hän myi tyttärellemme ensiasunnon. Asunnon osto hoidetiin oikein hyvin. Talomme myynti tuli ajankohtaiseksi ja päätimme antaa sen myyntiin Markolle, koska hän tuntui olevan ammattitaitoinen, osaava ja mukava. Talo saatiin myytyä ja olimme tyytyväisiä palveluun. Tarvittaessa olemme soittaneet asuntoasioissa Markolle ja hän on aina auttanut meitä asiantuntevasti. Nyt odotamme hänen vielä löytävän meille uuden kodin. Kiitos hyvästä ja mukavasta yhteistyöstä. Suositelemme häntä lämpimästi.
- Anneli ja Esko, ostajat ja myyjät, Turku
Marko on ollut perheemme luottomyyjä jo pitkään, eikä pettänyt tälläkään kertaa. Talomme myytiin todella sujuvasti ennätysajassa ja saimme juuri sen hinnan, mitä lähdimme tavoittelemaan. Marko on mielestämme myyjänä erittäin ammattitaitoinen, luotettava ja tarkka. Itseasiassa voisimme hyvin mielin myös ostaa hänen myymänsä asunnon. Talomme uusi omistaja sai nimittäin Markolta huomattavasti kattavammat ja luotettavammat selvitykset, kuin mitä itse olimme aikoinaan taloa ostaessamme saaneet. Suuret kiitokset Markolle sujuvista talokaupoista!
- Jenni ja Pasi, myyjät, Kaarina
Marko nostaa kiinteistövälittäjien standardin uusiin korkeuksiin. Hänen ammattitaitonsa, välittämisensä, ilo ja käyttäytymine on vertaansa vailla. Marko näkee asiakkaan tilanteen kokonaisuutena ja pystyy toimimaan kärppämäisen ketterästi tilanteessa kuin tilanteessa. Mikäli tilanne vaatii, niin kauppa tehdään nopeasti ja vaivattomasti alkaen ensikontaktista. Markolla on erinomainen hintatietämys alueen markkinakehityksestä ja hän osaa kertoa missä vaiheessa asunto kannattaa laittaa myyntiin, mikäli kaupan klousaamisella ei ole kiirettä. Käyttäytymisen osalta meillä monella olisi Markolta opittavaa. Hän on aina iloinen, empaattinen, fiksu, filmaattinen, todellinen herrasmies. Olen suositellut useaan otteeseen Markon palveluita, sitä todellista kiinteistövälittäjän ydinosaamista kaikille ystävilleni ja voin vakuuttaa kaikkien heidän kiittäneen suositteluani. He ovat saaneet parasta palvelua, mitä kiinteistövälityksen saralla on mahdollista saada. Minun kokemukseni mukaan voin sanoa sydämestäni, että Marko on kiinteistövälittäjien täys kymppi. Menestystä businekseen ja tuottoisia kauppoja toivottaen.
- Tommi, myyjä, Turku
Markon välityksellä löysimme elämämme kodin. Marko hoiti kaupan kaikki vaiheet asiantuntevalla, aktiivisella ja aidosti välittävällä otteella ja hänen kanssaan oli erittäin miellyttävä ja luonteva asioida. Voimme lämpimästi suositella Markoa!
- Hanna ja Kari, ostajat, Raisio
Kiitos mahtavasta yhteistyöstä! Saimme talostamme useamman tarjouksen heti ensimmäisen viikon aikana (joista yksi johti kauppaan) ja Pia mahtavasti otti myös toissijaiset toiveemme huomioon löytäessään kotiimme uudet asukkaat. Koko myyntiprosessi oli ihanan lämmin, ammattitaitoinen ja kaikin puolin reilu. Tuli olo, että hommaa tehtiin laadukkaasti ja sydämellä. Kiitos siis Pia ja Marko ja koko Huoneistomarkkinat!
- Tekla, myyjä, Turku
Katriina Remahl

Katriina Remahl
Kiinteistönvälittäjä LKV
katriina.remahl@huoneistomarkkinat.com
040 3002 311

Ammattilaisen tunnistaa, kun sellainen eteen tulee. Hyvät ovat harvassa ja parhaat vielä harvemmassa, kiitos Katriina välitystyöstäsi. Myyntitoimeksiannon neuvotteluvaiheessa Katriina totesi, että välittäjän pitää nähdä vaivaa ja hän toimi sanojensa mukaisesti. Tiivis yhteydenpito takasi sen, että myyjänä tiesin koko ajan, missä mennään. Minun ei tarvinnut kertaakaan soittaa perään ja kysellä myynnin edistymistä. Katriinaa voi kuvailla sanoilla; reipas, tehokas, asiantunteva, ystävällinen ja tekee sen minkä lupaa.
- Erja, myyjä, Turku
Omakotitalon hankintaan liittyi paljon epävarmuutta. Katriina onnistui alusta alkaen vähentämään epävarmuutta vastaamalla rehellisesti ja omana itsenään meidän esittämiin kysymyksiin. Asunnon osto vaivatonta, koska oli henkilö, joka ohjeisti miten eri vaiheissa osto-prosessia kuuluu edetä. Me koimme kiinteistönvälittäjän roolin todella merkitykselliseksi unelma-asunnon hankinnassa. Kiitos!
- Antti, ostaja, Kaarina
Sydämellinen kiitos Katriina Remahl, kyllä asuntokaupat sujuivat hienosti ja yli odotusteni! Uusi asunto löytyi ensin ihan vaan nettisivuja selatessa. Oman asunnon myynti on huolestuttavan iso asia, mutta, kun siihen saa avuksi ammattitaitoisen kiinteistövälittäjän asioita hoitamaan, on osa huolista poissa. Miten voikin asioiden hoito sujua niin mutkattomasti! Ja vaikka itse muutto, vuosien varrella kertyneiden tavaroiden raivaus ja kuljettaminen, onkin työlästä, ei sekään tunnu niin pahalta, kun asuntokaupat sujuivat niin mallikkaasti!
- Marja-Leena, myyjä, Turku
Olen tosi kiitollinen toiminnastasi asuntokaupassani ja voin vilpittömästi suositella sinua missä vaan asunnon myynnissä! Kaikki sujui moitteettomasti ja myötäeläen! Asuntokauppa on kuitenkin suuri asia niin myyjälle kuin ostajalle ja siinä tarvitaan asiantuntijaa, joka olet ihan parhain!!
- ostaja, Turku
Janita Puntala

Janita Puntala
Asuntomyyjä, KiLAT
janita.puntala@huoneistomarkkinat.com
040 7799 046

Kaikki sujui ammattitaitoisesti ja vauhdikkaasti ensitapaamisesta lähtien. Janita osasi etsiä ja löytää asunnon parhaat puolet ja korostaa niitä. Yhteydenpito Janitan kanssa oli helppoa ja vaivatonta ja olo oli luottavainen alusta loppuun asti. Lämmin suositus!
- Harriet, myyjä, Turku
Jo ensimmäisessä näytössä Janita esitteli asunnon hyvin ja vastaili kaikkiin kysymyksiimme hyvin ammattitaitoisesti. Janita oli todella helposti lähestyttävä ja ripeä vastaamaan kysymyksiimme tämänkin jälkeen ajasta riippumatta! Ensiasunnon ostajalle asuntokauppa tuntuu pelottavalta ja vaikealta, mutta Janitan ansiosta prosessi sujui luontevasti. Kiitokset vielä sujuvasta yhteistyöstä, suosittelemme lämpimästi!
- Severi, ostaja, Turku
Kiitos Janita hienosta, reippaasta otteesta kaupanteossa. Tarvittiin sinun kärsivällisyyttäsi, jaksamistasi ja iloista mieltäsi tämän projektin läpiviemiseen. Ammattitaitosi tuli kyllä esiin näissä loppuvaiheen mittelöissä. Kiitos ja hyvää jatkoa urallasi.
- Tarja, myyjä, Turku
Ostin kerrostaloasunnon ensiasunnokseni ja onnekseni asuntoa välitti Janita. Janita vastasi kaikkiin kysymyksiini ammattitaidolla ja nopealla aikataululla, myös iltaisin tai aikaisin aamulla. Tiedotus pelasi koko prosessin ajan hyvin. Tuntui myös siltä, että hän oli aidosti molempien osapuolien, sekä myyjän että ostajan, puolella. Ihmisenä Janita vaikuttaa positiiviselta ja iloiselta. Voin suositella häntä lämpimästi.
- Ossi, ostaja, Turku
Asunto-osakekaupassa oli monia asioita, joita jouduttiin erikseen selvittämään ja sopimaankin. Kaikkiin asioihin välittäjänä toiminut Janita suhtautui hienosti, koskivatpa ne sitten myyjää tai ostajaa. Asiat selvitettiin hyvin ja viipymättä ilman minkäänlaisia ongelmia. Elämän varrella on tullut tehtyä melko monia erilaisia kauppoja lukuisten välittäjien kanssa, mutta tämä oli ehdottomasti yksi positiivisimmista kokemuksista.
- Asunto-osakkeen ostaja, Turku
19 vuotias asunnonostaja ei välttämättä ole välittäjälle se mieluisin asiakas. Palvelu oli heti sillä tasolla kuin "varmempaakin" asiakasta kohtaan. Tästä iso kiitos Janita! Asiat ja informaatio kulkivat nopeasti ja helposti mulle saakka. Näin kaupanteon jälkeen ei kauheasti parempi fiilis enää voisi olla! Voin hyvillä mielin suositella muillekkin sekä tulen varmasti vielä itse käyttämään palvelujasi tulevaisuudessa. :)
-Valtteri, ostaja, Turku
Ensitapaamisemme oli jo positiivinen ja asiat alkoivat sujua vauhdikkaasti. Pidit meidät ajan tasalla, eli informaatio kulki. Kauppakirjan kopio tuli ajoissa, johon tutustuimme, samoin aika pankkiin. Kaupantekotilaisuus oli hyvin järjestetty ja välitön tunnelma vallitsi tilaisuutta. Sinä Janita, jatka edelleen iloista, positiivista, innostunutta ja asiallista otetta työhösi. Jatka opiskelua, sillä sinusta on tulossa vankka ammattilainen.
- Pirkko ja Ari, myyjät, Turku
Haluamme kiittää sinua asunnon kaupanteosta. Heti näyttöpäivänä kun tapasimme sinut, saimme positiivisen kivan vastaanoton sinulta. Iloisuutesi ja asiantuntemuksesi oli mielestämme hyvää. Annoit katsoa rauhassa ja kiirehtimättä ja annoit vastauksia, kun niitä halusimme! Kaupanteko sujui hyvin. Kaikesta tarvittavasta olit huolehtinut mainiosti! Voimme lämpimästi suositella sinua, jos lähipiirissämme on tarvetta asunnon myyntiin.
- ostajat, Turku
Kiitos Janita, sait asuntoni kaupaksi kahden näytön jälkeen ja olit aktiivinen näyttämään sitä muunakin aikana. Työniloa ja menestystä urallasi!
- Tuula, myyjä, Turku
Olemme todella tyytyväisiä kaupantekoon ja varsinkin siihen, että reagoit asioihin todella nopeasti ja selvitit asioita, joita et tiennyt. Palvelusta jäi hyvä mieli ja voin kyllä lämpimästi suositella, jos joku hakee hyvää välittäjää.
- Jaana, ostaja, Turku
Kaleva Vähä-Parta

Kaleva Vähä-Parta
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
kaleva.vaha-parta@huoneistomarkkinat.com
040 7799 504

Rivitalo-osakkeemme myytiin vauhdilla muutamassa viikossa, kiitos ystävällisen ja vauhdikkaan välittäjän Kaleva Vähä-Parran! Suosittelemme lämpimästi!
- Marjatta ja Raimo, myyjät
Iso KIITOS! Löysimme Huoneistomarkkinoiden kautta meille uuden kodin ja Kaleva tuli ammattiosaajana mukaan, myymään meidän vanhaa kotia. Kaikki oli varmoissa käsissä, niin kuin ostajana toimiessani Markon kanssa. Kaleva löysi muutamassa päivässä vanhalle kodille ostajan ja siitä eteenpäin kaikki meni hyvin huippu ammattitaidolla. Kaleva on ammattilainen, jota voin lämpimästi suositella.
- Oiva ja Tuula, myyjät / ostajat Turku
Sekä myyjän että ostajan ominaisuudessa kanssanne asioineena haluan kiittää teitä asiantuntevasta ja ihmisläheisestä palvelusta. Vahva suositus!
- myyjä sekä ostaja, Raisio
Haluamme kiittää yrityksenne välittäjää Kaleva Vähä-Partaa erittäin hyvin onnistuneista kaupoista. Kaleva hoiti asioiden järjestelyt ammattilaisen otteella ja iloisella asenteella läpi koko prosessin. Olemme ensiasunnon ostajia ja saimme neuvoja sekä apua jokaisessa vaiheessa, jossa tuntui että tarvitsemme lisää tietoa aiheesta. Tästä alkaa meidän oman elämän rakentaminen. Kiitoksia vielä kerran ja mukavaa joulun odotusta!
- Mika ja Salla, ostajat
Kaleva hoiti hienosti vaativan kohteen myynnin erinomaista paikallistuntemusta osoittaen, sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Kaupan yhteydessä esille tulleen yllättävän tilanteen hän hoiti erinomaista ongelmanratkaisukykyä osoittaen. Kalevalla on kiva ja lämminhenkinen tapa hoitaa asioita, ihmiset tuntevat tulleensa hyvin huomioiduiksi. Dokumentointi on täsmällistä ja huolellista siten, että sekä myyjän ja ostajan intressit tulevat huomioiduiksi.
- Ilkka, Turku
Kiitos Kalevalle erinomaisesta yhteistyöstä kotimme myynnissä.
- Lämmöllä Tarja ja Eero, myyjät, Lieto
Kiitokset Kalevalle ammattimaisesta ja asiakasläheisestä myyntityöstä. Vaikeaan myyntikohteeseen tartuit hymyillen ja pidit koko myynnin aikana ajan tasalla. Puhelimella sinut sai aina kiinni, olit sitten liikenteessä, kyttipaikalla passissa tai tyynyn vieressä. Varmasti tulen suosittelemaan Huoneistomarkkinoita ja Kalevaa kaikkein parhaimmalla markkinointitavalla eli Puskaradio pauhaa ;)
- Antti, myyjä
Kaleva, nyt on kiitoksen aika. Olet taitava työssäsi. Eilen istuivat naapurit, eli kaupan osapuolet, saman kahvipöydän ääressä. Hyvää jatkoa työssäsi.
- Arja, myyjä
Kiitokset Kaleva, olet paras välittäjä mitä tiedämme.
- Päivi, Mika ja Joni, ostajat, Turku
Pia Björn

Pia Björn
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
pia.bjorn@huoneistomarkkinat.com
040 7799 507

Pia is a very responsive, friendly agent we had great pleasure to work with and highly recommend to anyone! Pia has sold our apartment in Turku, while we were living in Helsinki, without meeting once. This tells the trust we felt and received from her, and the whole sale process went smoothly despite the pandemic challenges. All the best for Pia's career and happy sales! Paljon kiitokisa Pialle! Todella hyvä palvelu ja myynti kyky! Suosittelen lämpimästi!
- Rina ja Ivan, myyjät, Turku
Pia är en mycket trevlig, snabb och duktig mäklare. Vi är mycket nöjda med hennes engagemang vid vår försäljning av lägenheten i Åbo, då vi är bosatta i Sverige. Vi rekommenderar henne varmt!
- Helena, myyjä
Pia myi asuntoni todella nopeasti ja siihen hintaan, mitä olin toivonut. Ihan loistavaa ja ammattitaitoista palvelua! Minulle ehkä tärkeimpänä jäi mieleen kokemus ihmisläheisyydestä. Pia kertoi kaiken ymmärrettävästi ja simppelisti, ilman ammattisanastolla brassailua. Ihana ihminen! Voin lämpimästi suositella!
- Irina, myyjä, Turku
Vi hade väntat oss att försäljningen skulle ta en längre tid, men så gick det så överraskande snabbt och smidigt. Pia Björn är yrkeskunnig, trevlig och lätt att prata med. Hon stod hela tiden i kontakt så man var ständigt uppdaterad. Vi kan varmt rekommendera Pia Björn som förmedlare och tackar för väl utfört arbete!
- Helena ja Kaj, myyjät, Turku
Kun lähdin myymään asuntoani olin hyvin varautunut, että myyntiaika tulee olemaan pitkä. Pian mukaan tultua kuitenkin vakuutuin, että näin ei ole. Hinta sorvattiin kerralla kuntoon ja asunto meni kaupaksi parissa viikossa. Olen erittäin tyytyväinen Pian tekemään työhön.
- Santeri, myyjä, Turku
Kiitokset Pialle mahtavasta ammattitaidolla tehdystä myyntityöstä. Hoitaen täydenpalvelun tyyliin talon ja tontin laiton myyntikuntoon, sekä kuntotarkastus ym. tarvittavat kuvat että paperit. Pia piti meidät koko projektin ajan hyvin ajan tasalla asioiden edetessä. Näissä olosuhteissa kiitos Pian tarmokkaan ja positiivisen asenteen johdosta nopeasti maaliin.
- Lasse, myyjä, Turku
Loistavasti hoiti Pia välityksen, kun olimme ostamassa kohdetta. Asiat kerrottiin niin kuin ne on ja nopeasti saatiin asiat pakettiin ja ennen kaikkea löydettiin hinta, joka miellytti molempia osapuolia. Ihmisläheinen ote ja Pia osasi hyvin myös tehdä ehdotelmia mahdollisista muutoksista, jotta esim. saatiin kolmas makuuhuone fiksattua.
- Joni ja Nina, ostajat, Turku
Jättimäinen kiitos Pialle! Nykyisen asuntoni myynti ja uuden asunnon hankinta Pian kautta sujui niin jouhevasti, etten voi kuin kehua! Asuntoni meni erittäin nopeasti kaupaksi ja näin ollen pääsin uuteen asuntoon käsiksi ilman pelkoakaan "kahden asunnon loukusta” tms. Pialla on jämpti ja ammattitaitoinen ote tekemiseen, ehdoton suositus!
- Antti, ostaja ja myyjä, Turku
Kiitos Pia, asunto meni kaupaksi nopeasti ja sopuhintaan. Olin tyytyväinen kaikkeen, suosittelen.
- Timo, myyjä, Turku
Myynti oli nopeaa ja sujuvaa. Pia oli erittäin ammattitaitoinen, huomioonottava ja vastasi nopeasti sähköpostitse/puhelimitse jos itselläni heräsi myymiseen tai kaupan tekoon liittyviä kysymyksiä. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja suositellen ehdottomasti Piaa kaikille asuntokauppoja harkitseville.
- Heidi, myyjä, Turku
Pia oli aktiivinen toimeksiantajaa kohden, saimme aina tuoretta tietoa. Välitysprosessi sujui hyvin. 5/5
- Ritva, myyjä, Turku
Huoneistomarkkinat Oy toimi loistavasti uuden asuntoni ostossa ja vanhan kotoni myynnissä. Tää on kerta kaikkiaan ollut ihan huippu toimintaa ja tulen ehdottomasti suosittelemaan teitä/sinua Pia kaikille. Oot ihan niin kuin best. Ymmärrätte tosiaan elämää ja ootte ymmärtäneet mua koko prosessin ajan. Se aito välittäminen on elämäntapa- motto on just sopiva. Jos musta on kiinni tai voin auttaa jotenkin niin töitä sult ei tuu koskaan ainakaan tält alalta loppumaan, Kiitos Pia! Suosittelen varsinkin Pia Björniä kaikille jotka haluavat saada nopeasti ja hyvin asuntonsa myyntiin. Mul ei menny kuin muutama viikko. Ottakaa Piaan yhteyttä, jos oikeesti haluatte saada asunnon myydyksi :)
- Monika, myyjä ja ostaja, Raisio
Pia hoiti asunnon välitystoiminnan mallikkaasti - turhia höpöttelemättä ja asiakastaan peilaten hyvin! Kaikki kauppaan liittyvät elementit käytiin muistilistan omaisesti läpi kaupantekotilaisuudessa ja sähköpostitse vastine oli ajan hengen mukainen, eli "heti". Kiitos helposta asioiden kulusta ja kevättä sinne asuntomarkkinoille.
- Hans, ostaja, Turku
Kiitokset Pialle erittäin onnistuneesta asunnon myynnistä! Hänen kanssaan asiointi oli sujuvaa ja vastaukset kysymyksiin sain heti. Asunto myytiin ensinäytöllä ja pyydettyyn hintaan samana iltana. Asunto oli vuokrattuna ja Pia hoiti kaikki asiat vuokralaisen kanssa. Pia on reipas ja iloinen ja hänen kanssaan kaikki sujui hienosti. Voin suositella häntä lämpimästi.
- Tiina, myyjä, Kaarina
Iso kiitos Artolle ja Pialle asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta huoneistoa ostaessa. Ostoon liittyvät asiat sujuivat ammattitaidolla ja mutkattomasti, lisäksi osasitte ottaa myös huomioon erilaiset ASP-tiliin liittyvät monimutkaiset säännökset, joita en itse tullut edes ajatelleeksi.
- Samuli, Ostaja, Turku
Olimme kiinnostuneet sijoitukseen sopivista asunnoista ja kun netistä löytyi meille sopiva kohde, soitimme Pialle ja esittely järjestyi nopeasti. Esittelyssä saimme asiantuntevaa tietoa asunnosta, taloyhtiöstä ja meneillään olevasta LVI-saneerauksesta suunnitelmineen ja aikatauluineen. Jätimme tarjouksen, joka tuli hyväksytyksi. Päätöksen jälkeen järjestelyt sujuivat ripeästi ja ammattitaitoisesti. Kaikesta toiminnasta näkyi, että innostus ja osaaminen ovat korkealla tasolla. Pialta täyden kympin suoritus! 5/5
- Tuula ja Seppo, ostajat, Raisio
Kiitos Pia sujuvasta ja aktiivisesta asunnon myynnistä! Kaikki sujui sovitusti ja pidit minut hyvin ajan tasalla tilanteesta. Voin todella lämpimästi suositella Piaa. 5/5
- Anna, myyjä, Turku
Pia hoiti homman tehokkaasti ja ammattitaitoisesti, ei mitään ylimääräistä säätöä, kaikki tuli tehtyä. Ja nopeasti. Ja silti asiointi mukavan vapaamuotoista. Isännöintitoimisto soitti perään ja kertoi kuinka mukava oli tehdä asunnon papereita kun välittäjä oli hoitanut homman ensiluokkaisesti.
- Heini ja Outi, myyjät, Turku
Kiitos mahtavasta yhteistyöstä! Saimme talostamme useamman tarjouksen heti ensimmäisen viikon aikana (joista yksi johti kauppaan) ja Pia mahtavasti otti myös toissijaiset toiveemme huomioon löytäessään kotiimme uudet asukkaat. Koko myyntiprosessi oli ihanan lämmin, ammattitaitoinen ja kaikin puolin reilu. Tuli olo, että hommaa tehtiin laadukkaasti ja sydämellä. Kiitos siis Pia ja Marko ja koko Huoneistomarkkinat!
- Tekla, myyjä, Turku
Pia oli erittäin osaava ja kaikki sujui moitteettomasti. Hänen kaltaisen välittäjän haluaisin myös myydessäni asuntoa. 5/5
- Salla, ostaja, Turku
Olimme todella tyytyväisiä Piaan, joka myi asuntomme alle viikossa. Pia piti meihin aktiivisesti yhteyttä ja pysyimme ajan tasalla. Olimme ensi kertaa myyjän roolissa, joten osaavan välittäjän valitseminen oli meille ensiarvoisen tärkeää. Valitsimme Pian myös, koska hän näki asunnossamme ne samat asiat, joihin itse aikanaan ihastuimme. Näin hän osasi markkinoida asuntoamme oikein myös potentiaalisille ostajille. Pia on innostunut, motivoitunut ja suoraselkäinen myyjä. Välittäjänä voimme suositella häntä lämpimästi. 5/5
- Heidi, myyjä, Turku
Pia on asiantunteva, systemaattinen, ei kiireen tuntua mutta kaikki ajallaan. 5/5
- Eeva, ostaja, Espoo
Really happy with Pias professionalism and special attention to the needs of a foreigner unable to communicate in Finnish effectively. Great job Pia, thanks. 5/5
- Andrei, ostaja, Turku
Kiitokset Pialle asuntomme myynnistä. Kohteemme oli aika haastava, ei ollut helppoa mutta suoriuduit päättäväisellä ja positiivisella asenteellasi. Olet iloinen ja sympaattinen, sinun kanssasi oli mukava asioida. Voimme vilpittömästi suositella sinua. Toivotamme sinulle jatkossakin hyviä kauppoja! 5/5
- Anne ja Jarkko, myyjät, Littoinen
Pia oli erittäin ammattitaitoinen ja asuntoni meni ennen ensimmäistä näyttöä yli pyyntihinnan. Tiedän jatkossa ketä välittäjää tulen suosittelemaan muille ja jota käytän myös itse tarvittaessa. Kiitos Pia.
- Kimmo, myyjä, Turku
Kiitos Pialle talomme myynnistä, johon pääsimme hänen sitkeällä ja positiivisella asenteellaan. Kaikki asiat sujuivat hienosti. Voimme suositella Piaa välittäjänä.
- Eva, myyjä, Turku
Kalle Alkio

Kalle Alkio
Asuntomyyjä, KiAT
kalle.alkio@huoneistomarkkinat.com
040 7799 508

Alkion Kallea miellyttävämpää välittäjää ei olekaan. Reilu, rehellinen, asiallinen eikä painosta missään olosuhteessa. Kunnioittava, mutta rento suhtautuminen asiakkaaseen. Näin 3 vuoden jälkeenkin muistan Kallea lämmöllä. Jäi hyvä mieli koko prosessista. Toivotan menestystä työssäsi Kalle! 5/5
- Johanna, ostaja, Turku
Kalle myi meille nykyisen asunnon, asiantunteva ja hoiti asiat sovitusti. Jopa pankkihenkilömme, joka näkee paljon kiinteistövälittäjiä työssään, oli vaikuttunut Kallen ammattitaidosta.
- Linda, ostaja, Turku
Välittäjämme Kalle hoiti kaiken esimerkillisesti, 5/5.
- Tove, myyjä, Kaarina
Yksi asia jäi sanomatta, kauas kellot kaikaa. Erittäin hienoa toimintaa sinulta Kalle, vien asiaa Facebookin ja työpaikan kautta eteenpäin. Jos joskus myyn jotain, niin näemme.
- Ilkka, myyjä, Piikkiö
Kiitos Kalle! Tosi hyvää työtä teet. Voin suositella sinua kaikille kavereilleni. Hyvää syksyä!
- Marketta, myyjä, Turku
Ari Patama

Ari Patama
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
ari.patama@huoneistomarkkinat.com
040 7799 510

Kiitos sujuvasta, mutkattomasta ja ystävällisestä yhteistyöstä asuntomme myynnissä. Kaikki meni niin hienosti, että ihan harmittaa, kun ei ole enempää myytävää – ainakaan tällä erää :) Aurinkoista syksyä ja hyvää jatkoa kaikilla elämäsi saroilla!
- Hannele, myyjä
Suuret kiitokset vielä erinomaisesta työstäsi. Ahkeruutesi ja sitoutumisesi oli kyllä todella vaikuttavaa. Jos vaan joskus jotain asuntoa myymme, niin tiedämme kääntyä Sinun puoleesi.
- Sirpa, myyjä, Raisio
Asuntomme myynti sujui oikein hyvin ja asunnolla oli uusi omistaja kahdessa viikossa. Valokuvaaja oli ammattilainen ja asunnon myyntikuvat olivat hyviä. Ari oli erittäin mukava ja sympaattinen.
- Sanna ja Jarno, myyjät, Turku
Heips. Suurkiitokset ja lämpimät terveiset Arille asuntoni myynnin johdosta. Jäit mieleeni eli oli todella miellyttävää asioida kanssasi. Loppupeleissä minulle kävi hyvin ja asun nyt mieleisessäni rivitalossa.
- Sirkku, myyjä, Turku
Arvostamme ammattitaitoa. Kiitos Ari. Tänä aikana ei ole helppoa myydä asuntoa kolmessa viikossa, varsinkaan kahta asuntoa peräkkäin, joiden yhteenlaskettu myyntiaika oli noin 1,5 kk. Autoit tekemään tavoitteistamme totta! Kippis sille ja suuri kiitos!
- Pia ja Jani, myyjät, Naantali
Ari on erittäin osaava, ystävällinen, kohtelias. Mies paikallaan tehtäväänsä! 5/5
- Helli, myyjä, Naantali
Tapasimme Arin ensimmäisen kerran vaimoni kanssa Raision messualueella sijaitsevan omakotitalon näytössä. Talomme oli ollut silloin jo tovin myynnissä ilman tulosta. Kohde ei meitä kiinnostanut, mutta Arista jäi miellyttävä ja luotettava kuva, niinpä kun sopimus päättyi, otimme häneen yhteyttä. Ari mm. kertoi myyneensä Raision alueelta paljon kohteita, mikä meille myöhemmin tuli selväksi. Arilla tuntuu olevan hyvä ihmistuntemus, sekä vainu haistaa kauppa. Raudanluja ammattilainen, mutkat suoriksi. Ari myi talomme, ostaja oli hieman haastava, mutta Ari osoitti hyviä hermoja ja otti asioista selvää ja palveli kaikin tavoin. Mikä parasta myös kaupan jälkeen olemme edelleen kavereita ja yhteydessä aika usein. Paras asuntomyyjä jonka minä tiedän, suosittelemme.
- Rainer, myyjä, Raisio
Arilla asiakaspalvelu on todella kohdillaan, jäi oikein luotettava ja miellyttävä vaikutelma! Kiitos!
- Eerika, Turku
Loistavasti meni myynti, kesti vain 2 päivää. Ari on miellyttävä, kohtelias, huumorintajuinen ja asiansa osaava. Teki töitä jopa lomallaan ja piti koko aika ajan tasalla. Mies paikallaan. Voin lämpimästi suositella. Kiitos Ari. 5/5
- Leila, myyjä, Turku
Kiitos Ari hyvin hoidetusta asunnon myynnistä! Hyvää syksyä.
- Pirkko ja Pekka, myyjät, Turku
Rani Lohi

Rani Lohi
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
rani.lohi@huoneistomarkkinat.com
040 7799 511

Kiitos ripeästi hoidetusta toimeksiannosta. Olit aktiivinen ja avoin yhteydenpidossasi. Jokainen taho tiesi, missä mennään, vuokralaisemme mukaan lukien. Olet ihan mahtava palvelualttiudessasi ja kyvyssäsi toimia erilaisten ihmisten kanssa - tyylillä. Siitä kaunis kiitos!
- Sven, Myyjä
Voi kyllä sanoa, että kauppa toteutui yli kaikkien odotusten!! Ja kaiken kukkuraksi ostajatkin olivat ihan haltioituneita kohteeseen. Markkinointikykysi ja persoonasi olivat juuri sitä, mitä olimme toivoneet ja ennakoineet. Kun tosiaan olimme käyneet netissä läpi eri välitysfirmoja ja niiden välittäjiä päädyimme kaikista niistä Sinuun vailla mitään enakkotietoja muilta. Kaupan nopea toteutuminen kruunasi vielä koko kaupan! Ja kyllä se kauppakirja on tosi hieno!
- Myyjät
Ranin kanssa asunnon myynti onnistui hyvin. Rani piti minut hyvin kartalla myynnin aikana. Näyttöjä oli mielestäni riittävästi myös ja lopputulos oli hyvä. Suosittelen.
- Antti, myyjä, Turku
Näkyvyys omakotitaloni myynnille oli loistava ja johti asunnon myyntiin jo ensinäytön perusteella. Rani osoitti välittäjän parhaat puolet, innolla työhönsä ja ammattitaitoisella osaamisellaan / sitoutumisella kaupan läpivientiin huomioiden myyjän ja ostajan toiveet. Kiitos. Suosittelen palvelujanne täydellä sydämellä :-)
- Mikko, myyjä, Masku
Kiitos saamastani palvelusta! Asunnon myynti sujui nopeammin kuin olisin voinut toivoa. Rani tarttui myyntityöhön innolla ja ammattimaisella otteella. Hänen kanssaan oli luonnikasta neuvotella ja kaikki sujui kaikin puolin mutkitta. Aion jatkossakin turvautua hänen myyntikykyihin, kun olen asunnonmyyntiaikeissa. Voin vilpittömästi suositella muillekin!
- Katja, myyjä, Turku
Mika Kulmala

Mika Kulmala
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
mika.kulmala@huoneistomarkkinat.com
040 7799 548

Mika Kulmala suoritti asunnon myynnin erittäin nopeasti ja kaikki asiaan kuuluvat toiminnot sujuivat tehokkaasti ilman ongelmia. Mika on hyvin ystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen. Suosittelen häntä myyjille sekä ostajille. Hommat hoituvat hänen kanssaan todella hyvin. Suuret kiitokset osakkeeni myynnistä!
- Tuula, myyjä, Turku
Todella ammattimaista toimintaa myös ostajan näkökulmasta. Taloa päästiin aina katsomaan kun joku asia mietitytti ja Mika oli kärsivällisenä paikalla eikä hoputtanut. Myös puuttuvien tietojen selvitys hoitui todella nopeasti.
- Jonne ja Emilia, ostajat, Turku
Todella tehokasta toimintaa Mikalta. Kaupat tehtiin nopeasti ja kaikista myyntiin liittyvistä asioista saatiin sovittua aina välittömästi. Vaikea löytää välittäjää joka toimii lähes kellon ympäri tukena kaikessa myyntiin liittyvässä. Tekee jopa kaupat myyjän puolesta ja opastaa tässä pankkiakin:)
- Jonne, myyjä, Turku
Toimeksiannon saatuaan Mika ryhtyi todella nopeasti myyntitoimenpiteisiin. Oltiin koko ajan tietoisia myynnin edistymisestä. Muistutti tärkeistä tapahtumista edellisenä päivänä. Mika on helposti lähestyttävä, huolehtiva ja asiallisen rento tyyppi. Suosittelemme ehdottomasti.
- Aila ja Pertti, myyjät, Lieto
Ihan kaikki sujui ongelmitta. Asunnon esittely oli asiantuntevaa ja yhteydenpito sujuvaa. Antaa asiakkaalle tilaa ja aikaa, mutta on aina käytettävissä kun häntä tarvitaan. Persoonana miellyttävä, helposti lähestyttävä ja asiallinen. Ei mitään moitittavaa. Täydet pisteet!
- Jonna ja Tatu, ostajat, Lieto
Mika hoiti kaupan mallikkaasti ja nopeasti sekä tiedotti meitä erittäin kiitettävästi koko prosessin ajan. Kauppa saatiin nopeasti maaliin, paperityöt hän hoiti hyvin. Suosittelemme lämpimästi, kiitos Mikan!
- Jari ja Taru, myyjät, Turku
Mikan kanssa asiointi oli helppoa ja mukavaa. Asunto meni kaupaksi siihen hintaan kuin toivottiinkin ja paperipuoli hoitui hienosti ja helposti. Suosittelemme.
-Taru, myyjä, Raisio
Asunnon osto sujui helposti ja vaivattomasti, kiitos Mikan! Ilo asioida ammattilaisen kanssa.
- Sanna, ostaja, Turku
Kauppa sujui hienosti, kiitos Mikalle! Kysymyksiin sai aina vastauksen nopeasti ja asiointi oli muutenkin miellyttävää.
- Kaisa, ostaja, Turku
Mika suoriutui erinomaisesti koko myyntiprosessin ajan. Homma eteni hienosti ja aina oltiin yhteydessä, jos jotain tapahtui tai ei tapahtunut. Kaikki todistukset ja paperityöt oli hyvin hoidettu. Vielä kerran kiitos Mikalle.
- Ari, myyjä, Turku
Hyvää palvelua! Välittäjä oli tosi hyvä ja piti minut ajan tasalla kokoajan. Kaupat sujui nopeasti ja sain vastaukset aina kaikkiin kysymyksiin!
- Matias, ostaja, Turku
Olimme erittäin tyytyväisiä Mikan työskentelyyn. Hän piti meidät hyvin ajantasalla kaupan etenimisestä sekä on muutenkin loisto tyyppi. Suosittelemme lämpimästi hänen ammattitaitoaan muillekin!
- Kimmo ja Eeva, myyjät Lieto
Asunnon myynti meni ajankohtaan nähden paremmin kuin hyvin. Otit välitystyön tosi rauhallisesti, pitkäjänteisesti etkä antanut meille huolestumisen aihetta etteikö asunto tule myytyä. Myyntihinta pidettiin asunnon arvoa pitäen, mikä oli meidän mielestä tosi hyvä. Meille jäi hyvä fiilis onnistuneiden kauppojen jälkeen, oli miellyttävää tehdä asuntokauppoja kanssasi.
- Anja ja Pertti, myyjät Raisio
Mika hoiti ns. "kaupan kotiin". Mika on rauhallinen, huolellinen ja samalla rento ja positiivinen alansa asiantuntija, joka kuuntelee aidosti asiakasta. Mika hoiti kaikki byrokratiaankin liittyvät asiat mallikkaasti ja helpotti näin todella paljon myyjän huolta asioiden sujumisesta aikataulussaan. Kiitos!
- Elina, myyjä, Turku
Yhteydenpito oli koko ajan sujuvaa ja minua pidettiin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan. Sain aina vastauksen kysymyksiini ja asiantuntevia neuvoja. Ja sinä olet mielestäni helposti lähestyttävä ja mukava ihminen. Uskon, että moni asuntokauppoja aikova löytää kanssasi helposti yhteisen sävelen. Kiitos siis vielä siitä, että kotini myytiin lopulta niin sujuvasti!
- Outi, myyjä, Raisio

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!