Referenssejämme

Sirkkalan Kreivitär

Vuoden 2020 aikana täyssaneerauksen kokenut komea uusrenessanssi-rakennus Turun itäisessä keskustassa on historiallisen eleganssin tyylikäs taidonnäyte. Talon rakennutti yli 100 vuotta sitten merikapteeni Konstantin Tallgren omalle perheelleen. Nyt huolella, ekologisin arvoin ja energiatehokkuus edellä saneeratut huoneistot yhdistävät vanhan talon arvokkuuden nykypäivän vaatimuksiin. Huoneistomarkkinat on vastannut harmonisen kokonaisuuden myynnistä ja markkinoinnista.

 

Sirkkalan Herttua

Kupittaanpuiston syleilyyn, palveluiden läheisyyteen rakentui ylellisen urbaaneja koteja laatua arvostaville city-asukkaille. As Oy Sirkkalan Herttua koostuu 3 osasta: vuonna 1908 valmistuneesta jugend-kivitalosta, vuonna 1857 valmistuneesta empire-puutalosta sekä aiemmin varastona toimineesta punatiilisestä rakennuksesta. Saneeraustöiden jälkeen kohteesta kuoriutui täysin moderneja asuntoja, joissa on nähty vaivaa kestävien ratkaisuiden, toiminnallisuuden kuin alkuperää kunnioittavien materiaalienkin löytämiseksi. Huoneistomarkkinat on ollut projektin ohjauskahvoissa vahvasti osallisena alusta alkaen.

Vanhalinnan Kreivi I ja II

Liedon Vanhalinnaan kohosi kuusi tyylikästä asuntoa vuonna 2020. Rakennuttajana toimi KVH-Rakennus Oy. Yhtiö muodostuu neljästä rivitalohuoneistosta ja yhdestä paritalosta, jotka tarjoavat asukkailleen ilmastoystävällistä asumista. Kutsuvat kodit ovat hiilinegatiivisia ja rakentamisessa on hyödynnetty mm. kainuulaista puuta. Oikeilla materiaaliratkaisuilla on luotu lämmin tunnelma. Huoneistomarkkinat vastasi tämän kohteen markkinoinnista sekä myynnistä. Vuonna 2021 viereiselle tontille nousee lähes samanlainen yhtiö Vanhalinnan Kreivi II. Asunnot ovat nyt myynnissä ja arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2021. Taloyhtiö koostuu paritalosta ja neljästä rivitaloasunnosta.

Skanssin Ravelliini

Modernin tyylikkyyden ja lämpimän kodikkuuden yhdistävä kerrostalokohde rakentui Skanssin ekologisia arvoja korostavalle asuinalueelle. Casagrande Oy:n arkkitehtien suunnittelemat 55 asuntoa hurmasivat sekä käytännöllisillä että yhteisöllisyyttä painottavilla ratkaisuillaan. Huoneistomarkkinat oli hankkeessa mukana alusta alkaen mm. brändinrakentajana sekä vastaamassa kohteen myynnistä ja markkinoinnista. Projektiin sopivat selkeät ja informatiiviset nettisivut puhuttelivat asiakkaita ja kutsuivat tutustumaan tarkemmin.

Loft-tehdas

Vuonna 1934 rakennettu Wärtsilän konepajahalli sai uuden elämän nykyaikaisina Loft- kaupunkiasuntoina. Turun jokirannan Loft-tehdas edustaa esteettisesti vaikuttavaa ja ajatonta arkkitehtuuria, jossa yhdistyvät modernit, valossa kylpevät tilat sekä historiallisen tehtaan rouheat puitteet, tarina ja charmi! Jokainen asunto on uniikki: korkeat tilat, aikaa kestävät pinnat sekä kruununa upeat joki- ja satamanäkymät. Hankkeen onnistumisen takasi iso joukko alansa arvostetuimpia ammattilaisia, ja asuntomyynnistä vastasi Huoneistomarkkinat. Se aito ja rouhea paikallinen – kuten Loft-tehdaskin!

Lue lisää

Herrasniitty

Rakennusliike K. Hämäläisen toimesta Kaarinan Auvaisiin valmistui syksyllä 2019 sympaattinen pientaloyhtiö Herrasniitty, joka tarjoaa tasokasta omakotiasumista helposti ja huolettomasti. Valoisat ja modernit asunnot sijaitsevat kätevien yhteyksien äärellä: lähellä palveluja, silti keskellä luonnon vehreää rauhaa. Talotyyppejä on kolme erilaista, ja suunnittelun sinetöi tehokkaat neliöt. K. Hämäläisen ja Huoneistomarkkinoiden yhteistyöllä Herrasniitylle rakennettiin kutsuvat sisustus-, markkinointi- ja myyntikonseptit, joiden pääroolissa loistivat asiakaslähtöisyys sekä asumismukavuus.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!