Huoneistomarkkinat 20v

Referenssejämme

Kaarinan Pikkutyllintie 9

Uutuuden hehkua Piispanristillä. Metsäpirtinpuiston viereen nousee seitsemän sievää rivitaloasuntoa ja yksi paritalo. Arvioitu valmistumisaika on joulukuussa 2022.  Otollinen paikka Turun ja Kaarinan rajalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kauppatorille on vajaa 7 kilometriä ja Kaarinan keskustaan noin 4 kilometriä. Suurin osa Pikkutyllintien asunnoista on kokoluokaltaan neliöitä, jotka soveltuvat hyvin perheille tai muuten vaan tilaa arvostaville. Omalle tontille rakennettavan yhtiön lämmitys järjestetään ympäristöystävällisesti maalämmöllä. Huoneistomarkkinoiden osaava välittäjätiimi on hallinnut uudistuotantoprojektia sujuvasti niin rakennusliike K. Hämäläisen kuin asiakkaiden kanssa.

Martin Ritari

Idylliseen puutalomiljööseen valmistui 16 kappaletta charmikkaita koteja kesällä 2021. Kohde saneerattiin laadukkaasti, kestäviä materiaaleja hyödyntäen. Nikkarijugendtyyliset rakennukset ovat seisseet tukevasti Kupittaankadulla jo vuodesta 1920. Vanhan ajan henkeä huokuva yhtiö muodostuu kadunpuoleisesta A-talosta ja sisäpihan taloista B sekä C. Suurin osa kodeista on kokoluokaltaan yksiöitä ja kaksiota, jotka sisältävät rakentamattoman ullakon. Nämä hurmaavat asunnot löysivät uudet asukkaat Huoneistomarkkinoiden välityksellä.

Sirkkalan Kreivitär

Vuoden 2020 aikana täyssaneerauksen kokenut komea uusrenessanssi-rakennus Turun itäisessä keskustassa on historiallisen eleganssin tyylikäs taidonnäyte. Talon rakennutti yli 100 vuotta sitten merikapteeni Konstantin Tallgren omalle perheelleen. Nyt huolella, ekologisin arvoin ja energiatehokkuus edellä saneeratut huoneistot yhdistävät vanhan talon arvokkuuden nykypäivän vaatimuksiin. Huoneistomarkkinat on vastannut harmonisen kokonaisuuden myynnistä ja markkinoinnista.

 

Sirkkalan Herttua

Kupittaanpuiston syleilyyn, palveluiden läheisyyteen rakentui ylellisen urbaaneja koteja laatua arvostaville city-asukkaille. As Oy Sirkkalan Herttua koostuu 3 osasta: vuonna 1908 valmistuneesta jugend-kivitalosta, vuonna 1857 valmistuneesta empire-puutalosta sekä aiemmin varastona toimineesta punatiilisestä rakennuksesta. Saneeraustöiden jälkeen kohteesta kuoriutui täysin moderneja asuntoja, joissa on nähty vaivaa kestävien ratkaisuiden, toiminnallisuuden kuin alkuperää kunnioittavien materiaalienkin löytämiseksi. Huoneistomarkkinat on ollut projektin ohjauskahvoissa vahvasti osallisena alusta alkaen.

Vanhalinnan Kreivi I ja II

Liedon Vanhalinnaan kohosi kuusi tyylikästä asuntoa vuonna 2020. Rakennuttajana toimi KVH-Rakennus Oy. Yhtiö muodostuu neljästä rivitalohuoneistosta ja yhdestä paritalosta, jotka tarjoavat asukkailleen ilmastoystävällistä asumista. Kutsuvat kodit ovat hiilinegatiivisia ja rakentamisessa on hyödynnetty mm. kainuulaista puuta. Oikeilla materiaaliratkaisuilla on luotu lämmin tunnelma. Huoneistomarkkinat vastasi tämän kohteen markkinoinnista sekä myynnistä. Vuonna 2021 viereiselle tontille nousee lähes samanlainen yhtiö Vanhalinnan Kreivi II. Asuntojen arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2021. Taloyhtiö koostuu paritalosta ja neljästä rivitaloasunnosta.

Skanssin Ravelliini

Modernin tyylikkyyden ja lämpimän kodikkuuden yhdistävä kerrostalokohde rakentui Skanssin ekologisia arvoja korostavalle asuinalueelle. Casagrande Oy:n arkkitehtien suunnittelemat 55 asuntoa hurmasivat sekä käytännöllisillä että yhteisöllisyyttä painottavilla ratkaisuillaan. Huoneistomarkkinat oli hankkeessa mukana alusta alkaen mm. brändinrakentajana sekä vastaamassa kohteen myynnistä ja markkinoinnista. Projektiin sopivat selkeät ja informatiiviset nettisivut puhuttelivat asiakkaita ja kutsuivat tutustumaan tarkemmin.

Loft-tehdas

Vuonna 1934 rakennettu Wärtsilän konepajahalli sai uuden elämän nykyaikaisina Loft- kaupunkiasuntoina. Turun jokirannan Loft-tehdas edustaa esteettisesti vaikuttavaa ja ajatonta arkkitehtuuria, jossa yhdistyvät modernit, valossa kylpevät tilat sekä historiallisen tehtaan rouheat puitteet, tarina ja charmi! Jokainen asunto on uniikki: korkeat tilat, aikaa kestävät pinnat sekä kruununa upeat joki- ja satamanäkymät. Hankkeen onnistumisen takasi iso joukko alansa arvostetuimpia ammattilaisia, ja asuntomyynnistä vastasi Huoneistomarkkinat. Se aito ja rouhea paikallinen – kuten Loft-tehdaskin!

Lue lisää

Liedon Vihersiipiara

Maalaismaisemien rauhaan rakennetaan hyvää vauhtia käytännöllisiä rivitalo- ja paritalokoteja. Yhtiön arvioitu valmistuminen on helmikuussa 2022. Helppoa sekä edullista asumista edustavat asunnot sijoittuvat viehättävälle pientaloalueelle, kuitenkin Liedon keskustan palvelujen välittömään läheisyyteen. RS-kohteen rakentamisesta vastaa kokenut ja luotettava rakennusliike K. Hämäläinen. Huoneistomarkkinat suoritti taidokkaasti huoneistojen myyntiprosessin.

Herrasniitty

Rakennusliike K. Hämäläisen toimesta Kaarinan Auvaisiin valmistui syksyllä 2019 sympaattinen pientaloyhtiö Herrasniitty, joka tarjoaa tasokasta omakotiasumista helposti ja huolettomasti. Valoisat ja modernit asunnot sijaitsevat kätevien yhteyksien äärellä: lähellä palveluja, silti keskellä luonnon vehreää rauhaa. Talotyyppejä on kolme erilaista, ja suunnittelun sinetöi tehokkaat neliöt. K. Hämäläisen ja Huoneistomarkkinoiden yhteistyöllä Herrasniitylle rakennettiin kutsuvat sisustus-, markkinointi- ja myyntikonseptit, joiden pääroolissa loistivat asiakaslähtöisyys sekä asumismukavuus.

Sirkkalan Ruhtinas

Anton Salvianderin suunnittelemaan nikkarijugendtyyliseen rakennukseen syntyy uusia klassisen tyylikkäitä koteja. Kulttuurihistoriallisesti arvokas kohde on rakennettu alun perin vuonna 1902, ja nyt yhtiö saneerataan kokonaan. Arvioitu valmistumisaika on joulukuussa 2021. As Oy Sirkkalan Ruhtinas muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta. A-taloon saneerataan persoonallisia yksitasoisia koteja, joista muutamissa on laajennusmahdollisuus yläkertaan. Sisäpihalla sijaitsevan B-talon puutalokodit sijoittuvat sen sijaan kahteen kerrokseen. Suurimpaan osaan yhtiön asunnoista sisältyy oma pihapatio ja osaa asunnoista koristavat kauniit tulisijat. Huoneistomarkkinat vastasi puutaloasuntojen välityksestä vahvalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!