Huoneistomarkkinat

Huoneistomarkkinat tarjoaa arvostettua välitystä Turun seudulla

Yli 20 vuotta alalla toiminut yritys on kerryttänyt ajan myötä runsaasti tietoa ja taitoa, joista muodostuu laadukas palvelukokemus. Dynaamisen välittäjätiimimme rikkaus on sydämellään työtään tekevät persoonalliset ammattilaiset. Yrityksessä palvelee 11 välittäjää, joiden ryhmäviisaus Turun seudun asuntomarkkinoista on kilpailuetu. Meiltä löytyy osaajia kaikenlaisille kodeille. Arvostus on ansaittava ja teot ratkaisevat. Vastaamme kiitollisina sinun toiveisiin asuntoasioissasi.

Haluamme pitää asiakkaistamme huolta niin hyvin, ettei yhteistyö pääty yksittäiseen asuntokauppaan, vaan jatkuu läpi elämän. Olemme täällä sinua varten, joten ota rohkeasti yhteyttä.  Ajankohtaiset kuulumiset näet Facebookista ja Instagramista sekä HMagazinesta.

SKVL Jäsen            

Huoneistomarkkinat on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen, mikä on vakuutus välittäjiemme asiantuntijuudesta sekä toimintamme luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Olemme myös SKVL:n laatuyritys. Osallistumme säännöllisesti lakikoulutuksiin sekä noudatamme liiton eettisiä sääntöjä ja ohjeita. Kaikki välittäjämme ovat suorittaneet SKVL:n laatuauktorisointikokeen. Voit ladata SKVL:n Asunnon ostajan ja myyjän oppaan tästä.

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!