Puhelinpäivystys klo 8–20 joka päivä 02 277 1500

Kokenutta kiinteistönvälitystä Turun seudulla

Huoneistomarkkinat LKV on kokenut ja arvostettu Turussa toimiva yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka palvelee sinua kaikissa asuntojen ja kiinteistöjen ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa. Dynaaminen ryhmämme koostuu mitä erilaisemmista persoonallisuuksista, meillä erilaisuus on rikkaus. Emme ole ketjuyritys emmekä sidoksissa pankkeihin, mikä mahdollistaa nopeat liikkeet asuntojen myynnissä sekä joustavat toimintamallit muun muassa markkinoinnissa.

Kiinteistönvälitystoimistollamme on pitkät juuret Turussa ja sen lähikunnissa. Asuntokauppa kanssamme on turvallista: vuosien varrella olemme välittäneet tuhansia erilaista kohteita – aina kompakteista keskustayksiöistä merenrantahuviloihin. Seuraamme muuttuvaa maailmaa ja uudistumme sen mukana. Kuulumisiamme voit kurkata Facebook- ja Instagram-tileiltämme.

Ota siis meihin yhteyttä: soita, lähetä viesti tai nappaa kadulla hihasta. Me palvelemme sinua. Haluamme pitää asiakkaistamme huolta siten, ettei yhteistyö pääty yksittäiseen asuntokauppaan, vaan jatkuu läpi elämän.

SKVL Jäsen      

Huoneistomarkkinat on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen, mikä on vakuutus välittäjiemme asiantuntijuudesta sekä toimintamme luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Olemme myös SKVL:n laatuyritys ja tämä tarkoittaa, että meidät on laatukoulutettu ja noudatamme liiton eettisiä sääntöjä ja ohjeita. Voit ladata SKVL:n Asunnon ostajan ja myyjän oppaan tästä.

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.