Huoneistomarkkinat

Arvostettua ja aitoa välittämistä Turun seudulla

Huoneistomarkkinat LKV on kokenut yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka palvelee sinua kaikissa asuntojen ja kiinteistöjen ostoon sekä myyntiin liittyvissä asioissa. Emme ole ketjuyritys tai sidoksissa pankkeihin, mikä mahdollistaa myynnin nopeat liikkeet sekä markkinoinnin joustavat toimintamallit.

Dynaamisen välittäjätiimimme rikkaus ovat sydämellä työtään tekevät, persoonalliset ammattilaiset. Haluamme pitää asiakkaistamme huolta – niin hyvin ettei yhteistyö pääty yksittäiseen asuntokauppaan, vaan jatkuu läpi elämän. Olemme täällä sinua varten, joten ota rohkeasti yhteyttä.  Ajankohtaiset kuulumisemme näet Facebookista ja Instagramista sekä HMagazinesta.

SKVL Jäsen       

Huoneistomarkkinat on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen, mikä on vakuutus välittäjiemme asiantuntijuudesta sekä toimintamme luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Olemme myös SKVL:n laatuyritys ja tämä tarkoittaa, että meidät on laatukoulutettu ja noudatamme liiton eettisiä sääntöjä ja ohjeita. Voit ladata SKVL:n Asunnon ostajan ja myyjän oppaan tästä.

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!