Huoneistomarkkinat 20v
Huoneistomarkkinat

Huoneistomarkkinat tarjoaa aitoa ja arvostettua välitystä Turun seudulla

Vuonna 2021 siitä on tullut kuluneeksi 20 vuotta, kun Huoneistomarkkinat perustettiin. Yrityksenä pyöreään ikään pääseminen ei ole ollut itsestäänselvyys. Se on vaatinut pitkää päivää ja paljon työtä. Vuosi toisensa jälkeen kykyä uusiutua ja kouluttautua. Osaamisen pitämistä sellaisella tasolla, mitä te asiakkaat ansaitsette. Kotiin on usein sidottu varallisuutta, jonka eteen on tehty vuosien ajan töitä. Ja näiden kattojen alle tiivistyy taas paljon tunteikkaita elämäntapahtumia. On kunnia olla mukana kotisi vaihdossa, siinä hetkessä, jossa sivua käännetään ja mennään kohti uutta.

Dynaamisen välittäjätiimimme rikkaus ovat sydämellä työtään tekevät, persoonalliset ammattilaiset. Haluamme pitää asiakkaistamme huolta – niin hyvin ettei yhteistyö pääty yksittäiseen asuntokauppaan, vaan jatkuu läpi elämän. Olemme täällä sinua varten, joten ota rohkeasti yhteyttä.  Ajankohtaiset kuulumisemme näet Facebookista ja Instagramista sekä HMagazinesta.

SKVL Jäsen       

Huoneistomarkkinat on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen, mikä on vakuutus välittäjiemme asiantuntijuudesta sekä toimintamme luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Olemme myös SKVL:n laatuyritys ja tämä tarkoittaa, että meidät on laatukoulutettu ja noudatamme liiton eettisiä sääntöjä ja ohjeita. Voit ladata SKVL:n Asunnon ostajan ja myyjän oppaan tästä.

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!