HMagazine

Antoisia lukuhetkiä sekä idearikkaita elämyksiä HMagazinen parissa!

HMagazine | 24. maaliskuuta 2024

Tulevaisuuden asuminen ja rakentaminen

Pääkirjoituksessa pohditaan asumista ja rakentamista kestävän kehityksen näkökulmasta sekä asukaslähtöisyydestä tarkasteltuna. Jaamme samalla tarinan Martti-pojasta, joka sai neljä mummoa lisää. Tekstissä eksytään myös Egyptin pyramideihin, minkä jälkeen palataan takaisin Turun Seurahuoneella kuultuihin ajatuksiin. Mukana Suomen suosituimpiin puhujiin lukeutuva Ilkka Halava.

HMagazine | 27. elokuuta 2023

Etelä-Vietnam, Bac Liêun kaupunki maaseudulla vuonna 1990

On kunnia jakaa kertomus sopeutumiskyvystä. Kerromme, miten Su ja Yen päätyivät Vietnamin maaseudulta Turkuun, ja mitä matkan varrelle on mahtunut. Kirjoituksia muuttoyrityksestä, homekoirasta ja sen tarkasta hajuaistista, sekä pieniä vinkkejä kodin huoltoon. Mukana uusimmat kohteemme, ja koteja moneen makuun.

HMagazine | 2. huhtikuuta 2023

Asuminen ja työhyvinvointi

Ajankohtaisena aiheena keskustelemme työhyvinvoinnista. Mukana myös kevään asuntomarkkinakatsaus, kaikenlaisia koteja ja monialaisia yrityksiä. Toivotamme inspiroivaa hetkeä:

HMagazine | 26. tammikuuta 2023

Kestävää kasvua ja kiinnostavia yrityksiä

HMagazinessa paikallisia yrityksiä, erilaisia koteja ja inspiraatiota alkuvuoteen, kun etenemme kohti kevättä! Lisäksi iloisia uutisia Huoneistomarkkinoiden välittäjistä.

HMagazine | 19. lokakuuta 2022

Olemme kokoontuneet uuden ympärille

Edessäsi on ensimmäinen HMagazine-lehti. Aiemmin olemme koonneet tänne HMagazine osioon kirjoituksia, jotka on julkaistu Turun Sanomissa. 19.10.2022 ilmestynyt Magazine on Huoneistomarkkinoiden kokonaan oma, 12 sivuinen lehtipainos, joka puhuttelee omistusasunnon omistajia Turun seudulla.

Turun Sanomat | 22. marraskuuta 2021

Kaikenlaisia koteja -Osa 3, ”Tilaa ja omaa rauhaa” – nuoren parin toive toteutui Pöytyällä

Anniina ja Ilari Kuukkanen löysivät unelmiensa kodin Pöytyän rauhalliselta maaseudulta. Tilava talo oli oikea aarre, kun jälkikasvu ilmoitti tulostaan ja työt siirtyivät kotiin.

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!