Kiinteistönvälitys & viiden tähden palvelukonsepti

Meille kiinteistönvälitys ei ole vaan työtä, enemmänkin elämäntapa. Palvelussamme yhdistyvät paikallistuntemus, asiakasymmärrys sekä myynnin tehokkaat työkalut.

Oikea hinta on kiinteistönvälityksen kivijalka

Oikea hinta on kiinteistönvälityksen kivijalka

Onnistuneen arvion tekemisessä ammattilaistemme tärkeimmät työkalut ovat vahva paikallistuntemus, pitkä kokemus sekä kattavat taustatiedot. Sujuvien kauppojen kannalta on myös tärkeää, että toivottu hinta ja myyntiaika kohtaisivat jo arviointivaiheessa.

Kuunteleva kumppani palveluksessasi

Kuunteleva kumppani palveluksessasi

Meille jokainen asiakas ja kaikki kohteet ovat samalla viivalla. Tiimimme on tehty asiakasymmärryksestä sekä elämänkokemuksesta, minkä ansiosta välittäjiemme hyppysissä on taito palvella henkilökohtaisesti, herkällä korvalla kuunnellen. Porukkamme on palveluasenteessa parhaimmillaan, eli se kirkkain ja tavoitelluin palkinto on asiakkaalta saatu kiitos.

Tehokasta toimintaa avoimesti ja asiantuntevasti

Tehokasta toimintaa avoimesti ja asiantuntevasti

Kokemus antaa uskallusta uusiutua ja haastaa itsemme aktiivisesti. Sydämellä tehtyä työtä ei mitata myyntiaikojen nopeudessa, esittelyjen määrässä, verkostojen laajuudessa, sadoissa tuhansissa ajokilometreissä tai kymmenissä tuhansissa puheluissa. Mutta kyllä, lukujenkin valossa erotumme eduksemme!

Mutkatonta myyntiä raikkaalla otteella

Mutkatonta myyntiä raikkaalla otteella

Valitsemalla meidät, saat kauttamme kaikki asunnon vaihtamiseen liittyvät palvelut yhdellä soitolla tai yhteydenotolla. Tunnistamme asiakkaiden erilaiset tarpeet ja toimimme toiveita kunnioittaen. Keskellä elämän suurimpia ratkaisuja, voit luottaa huoleksemme ne pienimmätkin myyntiin liittyvät yksityiskohdat.

Tarkkaa tiimityötä

Tarkkaa tiimityötä

Olemme siellä, missä asiakkaammekin: perinteisen median eettereistä moderniin markkinointiin, somesta digiportaaleihin. Alansa arvostetut yhteistyökumppanimme täydentävät osaamistamme mm. valokuvaus-, remontti- ja kuntotarkastusasioissa. Olemme hioutuneet ajan tuomalla tietotaidolla, ja on kunnia saada olla, kasvaa sekä erottua juuri näin – aidosti välittäen.

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!