Kiinteistönvälittäjä Mika Kulmala: Reippaasti ja kuuluvasti

Pohojalaasilla juurilla varustettu Mika toimii tilanteessa kuin tilanteessa varmoin ja ripein ottein, asiakkaiden uniikit toiveet huomioiden. Aikaansaava välittäjä osaa myös katsoa välitysprosessia laajalla kuvakulmalla ja hyödyntää verkostojaan luontevasti. Toimistomme laululintu tuo piristystä vauhdikkaisiin työpäiviin. Kun Mikan allakassa on vapaata, hänet voi löytää keittiöstä aasialaisten makujen maailmasta, puutarhasta hoitamassa kasvihuoneen ihmeitä taikka vaellusreitiltä perheen kanssa.

At your service also in English.

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Yhteydenotot:

Soita Mika Kulmala, 040 7799 548

Lähetä meiliä mika.kulmala@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Mikan ammattimaisen otteen ansiosta pystyin luottavaisin mielin hankkimaan ensiasunnon. Kommunikointi pelasi hienosti alusta loppuun.

- Mira, ostaja, Piikkiö

Mika hoiti asuntomme myymisen erittäin nopeasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Yhteydenpito oli näppärää päivästä tai kellonajasta riippumatta sekä meidät pidettiin ajantasalla jatkuvasti. Luotettava ja asiallinen välittäjä, joka tekee työnsä täydellä sydämellä. Jos etsit sujuvia ja helppoja asuntokauppoja, suosittelemme kääntymään Mikan puoleen!

- Laura & Christian, myyjät, Turku

Mika Kulmala suoritti asunnon myynnin erittäin nopeasti ja kaikki asiaan kuuluvat toiminnot sujuivat tehokkaasti ilman ongelmia. Mika on hyvin ystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen. Suosittelen häntä myyjille sekä ostajille. Hommat hoituvat hänen kanssaan todella hyvin. Suuret kiitokset osakkeeni myynnistä!

- Tuula, myyjä, Turku

Todella ammattimaista toimintaa myös ostajan näkökulmasta. Taloa päästiin aina katsomaan kun joku asia mietitytti ja Mika oli kärsivällisenä paikalla eikä hoputtanut. Myös puuttuvien tietojen selvitys hoitui todella nopeasti.

- Jonne ja Emilia, ostajat, Turku

Todella tehokasta toimintaa Mikalta. Kaupat tehtiin nopeasti ja kaikista myyntiin liittyvistä asioista saatiin sovittua aina välittömästi. Vaikea löytää välittäjää joka toimii lähes kellon ympäri tukena kaikessa myyntiin liittyvässä. Tekee jopa kaupat myyjän puolesta ja opastaa tässä pankkiakin:)

- Jonne, myyjä, Turku

Toimeksiannon saatuaan Mika ryhtyi todella nopeasti myyntitoimenpiteisiin. Oltiin koko ajan tietoisia myynnin edistymisestä. Muistutti tärkeistä tapahtumista edellisenä päivänä. Mika on helposti lähestyttävä, huolehtiva ja asiallisen rento tyyppi. Suosittelemme ehdottomasti.

- Aila ja Pertti, myyjät, Lieto

Ihan kaikki sujui ongelmitta. Asunnon esittely oli asiantuntevaa ja yhteydenpito sujuvaa. Antaa asiakkaalle tilaa ja aikaa, mutta on aina käytettävissä kun häntä tarvitaan. Persoonana miellyttävä, helposti lähestyttävä ja asiallinen. Ei mitään moitittavaa. Täydet pisteet!

- Jonna ja Tatu, ostajat, Lieto

Mika hoiti kaupan mallikkaasti ja nopeasti sekä tiedotti meitä erittäin kiitettävästi koko prosessin ajan. Kauppa saatiin nopeasti maaliin, paperityöt hän hoiti hyvin. Suosittelemme lämpimästi, kiitos Mikan!

- Jari ja Taru, myyjät, Turku

Mikan kanssa asiointi oli helppoa ja mukavaa. Asunto meni kaupaksi siihen hintaan kuin toivottiinkin ja paperipuoli hoitui hienosti ja helposti. Suosittelemme.

-Taru, myyjä, Raisio

Asunnon osto sujui helposti ja vaivattomasti, kiitos Mikan! Ilo asioida ammattilaisen kanssa.

- Sanna, ostaja, Turku

Kauppa sujui hienosti, kiitos Mikalle! Kysymyksiin sai aina vastauksen nopeasti ja asiointi oli muutenkin miellyttävää.

- Kaisa, ostaja, Turku

Mika suoriutui erinomaisesti koko myyntiprosessin ajan. Homma eteni hienosti ja aina oltiin yhteydessä, jos jotain tapahtui tai ei tapahtunut. Kaikki todistukset ja paperityöt oli hyvin hoidettu. Vielä kerran kiitos Mikalle.

- Ari, myyjä, Turku

Hyvää palvelua! Välittäjä oli tosi hyvä ja piti minut ajan tasalla kokoajan. Kaupat sujui nopeasti ja sain vastaukset aina kaikkiin kysymyksiin!

- Matias, ostaja, Turku

Olimme erittäin tyytyväisiä Mikan työskentelyyn. Hän piti meidät hyvin ajantasalla kaupan etenimisestä sekä on muutenkin loisto tyyppi. Suosittelemme lämpimästi hänen ammattitaitoaan muillekin!

- Kimmo ja Eeva, myyjät Lieto

Asunnon myynti meni ajankohtaan nähden paremmin kuin hyvin. Otit välitystyön tosi rauhallisesti, pitkäjänteisesti etkä antanut meille huolestumisen aihetta etteikö asunto tule myytyä. Myyntihinta pidettiin asunnon arvoa pitäen, mikä oli meidän mielestä tosi hyvä. Meille jäi hyvä fiilis onnistuneiden kauppojen jälkeen, oli miellyttävää tehdä asuntokauppoja kanssasi.

- Anja ja Pertti, myyjät Raisio

Mika hoiti ns. "kaupan kotiin". Mika on rauhallinen, huolellinen ja samalla rento ja positiivinen alansa asiantuntija, joka kuuntelee aidosti asiakasta. Mika hoiti kaikki byrokratiaankin liittyvät asiat mallikkaasti ja helpotti näin todella paljon myyjän huolta asioiden sujumisesta aikataulussaan. Kiitos!

- Elina, myyjä, Turku

Yhteydenpito oli koko ajan sujuvaa ja minua pidettiin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan. Sain aina vastauksen kysymyksiini ja asiantuntevia neuvoja. Ja sinä olet mielestäni helposti lähestyttävä ja mukava ihminen. Uskon, että moni asuntokauppoja aikova löytää kanssasi helposti yhteisen sävelen. Kiitos siis vielä siitä, että kotini myytiin lopulta niin sujuvasti!

- Outi, myyjä, Raisio

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!