Kiinteistönvälittäjä Arto Koski kahdella sanalla: asenne kohdallaan

Vilkkaampi, valppaampi, Arto. Lähtöjään Kuusamosta. Yhdistelmä dynaamisuutta ja hyvää avoimuutta. Ei kompastele lillukan varsiin. Tuntee (kaikki) vastaantulijat. Varsinainen osaaja ja konkari kahden vuosikymmenen kruunaamalla ammattitaidolla. Vahvat ja monivuotiset asiakassuhteet palkitsevat pitkäjänteisen työskentelyn. Ajan valtimolla uutisista ja tapahtumista. Kalamies henkeen ja vereen – niin Kuusamossa kuin sen ulkopuolellakin. Jalka nousee säännöllisesti lenkillä ja puntti salilla. Arton loistavat kokkaustaidot ja innostus ruuanlaittoon saavat muun perheen jakamattoman suosion.

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Yhteydenotot:

Soita Arto Koski, 040 7799 501

Lähetä meiliä arto.koski@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Ostimme kerrostaloasunnon ja olimme erittäin tyytyväisiä tapaan, jolla välittäjä toimi. Asiat sujuivat hienosti ja voin suositella häntä kenelle vain.

- Markku, ostaja, Naantali

Loistopalvelua, asiakkaan tarpeet ja kysymykset otetaan tosissaan. Nopeaa toimintaa; Arto Koski on huippuammattilainen!

- Jukka, myyjä, Turku

Arton kanssa kauppa sujui erittäin ammattimaisesti! Hintaodotukset olivat korkeammalla, mutta lopputulos kokonaisuudessaan hinta, kaupan ehdot, myyntiaika jne. oli hyvä.

- Myyjä, Turku

Kolmen kaupan kokemuksella voin lämpimästi suositella Artoa: loistavaa yhteydenpitoa ja asiantuntemusta! 5/5

- Saara, myyjä, Turku

Arto hoiti homman nopeammin ja tuplasti paremmin kuin osasimme odottaakaan. Olimme täysin yllättäneitä Arton mielenkiinnosta myydä kohde ja viikko sinä vain meni. Kymmenen pistettä!

- Tero, myyjä, Turku

Asunnon myynti sujui hienosti markkinatilanteen vaikeudesta huolimatta. Myyntiaika oli Etuoven sivuilla 29 vrk ja ensimmäinen kirjallinen tarjous hyväksyttiin pienen väännön ja hintatarkistuksen jälkeen sekä päästiin yhteisymmärrykseen asunnon markkinahinnasta ostajan kanssa. Arto Koski oli kyllä oikea valinta kiinteistönvälittäjäksi, hän informoi kaikesta lähes reaaliaikaisesti ja asunnon näyttöjä oli joka viikko, sekä hän oli aidosti kiinnostunut työstään ja huomioi sekä myyjää että ostajaa ja jopa viikonloppuna ns. omalla ajallaan jaksoi asiasta nähdä vaivaa. Siinä todellista yrittämistä ja asiakaspalvelua sekä vastinetta välityspalkkiolle.

- Ari, myyjä, Turku

Arto Koski hoiti pikavauhtia omakotitalomme myynnin. Hän on huippuammattilainen, luotettava, pohtii asiat juurta jaksain. Asiakas on pääasia!

- Jukka, myyjä, Turku

Iso kiitos Artolle ja Pialle asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta huoneistoa ostaessa. Ostoon liittyvät asiat sujuivat ammattitaidolla ja mutkattomasti, lisäksi osasitte ottaa myös huomioon erilaiset ASP-tiliin liittyvät monimutkaiset säännökset, joita en itse tullut edes ajatelleeksi.

- Ostaja, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!