Henri Laakso

Perheellinen mies Turusta. Asumisen ilmiöt ovat kiinnostaneet Henriä jo nuoresta lähtien. Laakso paljastaa, että paikallinen arkkitehtuuri synnyttää ihailua: "Etenkin Erik Bryggmanin ja Pekka Pitkäsen kohteet Turussa ovat kiehtovia", Henri kertoo ja jatkaa: "Omakotitalojen tunteminen auttaa paljon tässä työssä, itse olen remontoinut 60-luvun omakotitalon henkilökohtaisena asuntoprojektina, sekä syventynyt sitä kautta tarkemmin talojen anatomiaan." Asiakkailta on tullut kiitosta, että Henri on aina tavoitettavissa ja hän päivittää kuulumisia koko myyntiprosessin ajan. Mies tarttuu reippaasti uusiin toimeksiantoihin tavoitteenaan yhteispeli, jossa myyjä ja ostaja kohtaavat. "Lopullinen palkinto on kaikille onnistunut fiilis asuntokaupoista" - Henri summaa tunnetilan, jolla tartutaan toimeen.

Yhteydenotot:

Soita Henri Laakso, 040 7799 509

Lähetä meiliä henri.laakso@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Kauppa meni oikeen mainiosti ja sutjakkaasti. Välittäjänä osasit toimia juuri niinkuin välittäjän ajattelin toimivan. Erittäin mukavaa talven odotusta. Jos joskus tarvitaan, tiedetään ketä suositellaan.

- ostaja

Todella asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Sain tarpeelliset tiedot kiinteistöstä ja huomioita mahdollisista korjaustarpeista sekä vinkkejä mitä materiaaleja sen ikäiseen taloon kannattaisi käyttää. Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Voinkin lämpimästi suositella Henriä.

- Jatta, ostaja, Turku

Henri Laakso on erinomainen välittäjä. Asiantunteva, joustava, ja aktiivinen. Asiat hoituivat nopeasti, ja ennen kaikkea asunto meni kaupaksi. Otan kyllä yhteyttä, jos tulee tulevaisuudessa taas tarve.

- Tatu, myyjä, Turku

Kiitos hyvästä yhteistyöstä omakotitalomme myynnin yhteydessä. Kaikki myyntiin liittyvät selvitys- ja pohjatyöt hoituivat nopeasti, tarkasti ja ammattitaitoisesti. Myynti hoitui todella nopeasti. Kiitos Henri, että olit luottamuksemme arvoinen. Suosittelemme.

- Veijo, myyjä, Turku

Asiat oli helppo hoitaa kanssasi, kanssasi oli helppoa ja mukavaa soitella ja tuntui, että ei tarvitse miettiä voinko soittaa vaiko en. Pidit hyvin meidät ajantasalla ja sulta sai hyviä neuvoja mitä milloinkin kannattaisi tehdä.

- Miia, myyjä

Suuret kiitokset Henri sinulle avustasi perikunnan kohteiden parissa. Emme olisi voineet parempaa välittäjää toivoa; työsi oli ensiluokkaista! Kaikki kohteet saatiin kaupaksi ja vieläpä melko nopeasti.

- myyjät, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!