Kiinteistönvälittäjä Janita Kettunen

Mynämäeltä lähtöisin oleva Janita tuntee sekä maaseudun rauhan että kaupungin vilskeen. Nykyään turkulaistunut Janita on elementissään työskennellessä ihmisten parissa. Periksiantamaton ja iloinen nainen tekee työnsä alusta loppuun ahkerasti, kunnes tavoite on saavutettu. Huolellinen asioihin perehtyminen, tarkkuus ja asiantunteva yhteydenpito asiakkaisiin ovat keskeisessä roolissa Janitan työpäivissä. Myyjiltä ja ostajilta onkin tullut paljon kiitosta mm. ripeästä ja ammattitaitoisesta yhteydenpidosta. Vapaalla Janita viihtyy perheen ja ystävien seurassa sekä lenkillä ja kuntosalilla.

Jos tunnet Janitan sukunimellä Puntala, kyseessä on sama henkilö. Kesällä 2023 naimisiinmenon johdosta sukunimi vaihtui Puntalasta Kettuseen. Onnittelut Janitalle!

At your service also in English.

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Yhteydenotot:

Soita Janita Kettunen, 040 7799 046

Lähetä meiliä janita.kettunen@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Janita on ihan huippu ja todella ammattitaitoinen työssään! Janita antoi jo näytössä hyvän kuvan - oli selkeästi perehtynyt kohteeseen ja osasi vastata kysymyksiin tai otti nopeasti asioista selvää. Kaikki sujui mutkattomasti ja olimme todella tyytyväisiä koko prosessiin näytöstä kaupantekoon asti.

- Tuuli, ostaja, Kaarina

Kiitokset Janitalle kaikin osin erittäin laadukkaasta työstä. Olen itse toiminut alalla kymmeniä vuosia, joten vertailupohjaa minulla on.

- Teuvo, myyjä, Turku

Janita myi rivitaloasunnon ja myyntitapahtuma sujui vaivatta. Hänellä oli aktiivinen ote myyntiin alusta lähtien. Aikataulut pitivät täsmällisesti, näyttöjen jälkeen ostajien antamat kommentit välitettiin nopeasti meille myyjille. Myyntiosaamisen ja ammattitaidon huomaa sekä myyjä että ostaja. Myyjät ja ostajat ovat tyytyväisiä toteutuneeseen kauppaan. Suosittelen lämpimästi jos olet myymässä omaasi.

- Timo, myyjä, Turku

Erinomaista ja pirteää työskentelyä sekä osaamista.

- Jani, myyjä, Turku

Aivan ihana ja ystävällinen asunnonvälittäjä, joka piti minut koko ajan ajan tasalla. Oli ammattitaitoinen ja selvästi omalla alallaan! Iso kiitos hänelle.

- Nina, myyjä, Turku

Olimme erittäin tyytyväisiä Janitan työhön. Hän vastasi aina kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti ja selvitti meille epäselvät asiat varsin selkeästi. Meille tämä oli ensimmäinen asunnonmyynti, ja siksi tietysti hieman jännittävä ja uusi kokemus. Koko ajan pystyimme olemaan rauhallisin mielin ja pystyimme luottamaan siihen, että Janita kantaa vastuun ja hoitaa asiat kuinka ne kuuluukin hoitaa. Suosittelemme Janitaa erittäin lämpimästi! Henkilöna Janita oli myös erittäin ystävällinen ja mukava. Kiitos!

- Rauni, myyjä, Turku

Janita hoiti kerrostalokaksion myynnin ripeästi ja ammattitaitoisesti. Hän näki asunnon ja ympäristön parhaat puolet ja korosti niitä. Yhteydenpito oli sujuvaa, piti minut ajan tasalla. Kaikki toimi moitteettomasti ja kahden näytön jälkeen asunto oli myyty. Suosittelen lämpimästi Janitaa!

- Pirkko, myyjä, Raisio

Janita hoiti asuntomme myynnin erinomaisesti. Olemme vaimoni kanssa erittäin tyytyväisiä myyntitapahtumaan kokonaisuudessaan arviokäynnistä kaupan päättämiseen asti. Suosittelen vilpittömästi.

- Markku, myyjä, Turku

Janitalla oli alusta alkaen määrätietoinen ote kohteen myyntiin ja kaikki sujui ongelmitta. Janita on asiantunteva, tarkka ja realistinen. Yhteydenpito oli äärimmäisen tehokasta ja hänen asettamiin aikatauluihin voi luottaa. Suosittelen!

- Atte, myyjä

Kaikki sujui ammattitaitoisesti ja vauhdikkaasti ensitapaamisesta lähtien. Janita osasi etsiä ja löytää asunnon parhaat puolet ja korostaa niitä. Yhteydenpito Janitan kanssa oli helppoa ja vaivatonta ja olo oli luottavainen alusta loppuun asti. Lämmin suositus!

- Harriet, myyjä, Turku

Olimme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme Janitaan. Hän hoiti työnsä ammattitaidolla, yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa. Koimme Janitan asiantuntevaksi ja ihmisläheiseksi välittäjäksi, joka ajoi meidän etua ja auttoi mielellään kysymyksissämme. Kaikki toimi moitteettomasti. Kiitos Janitalle, suosittelemme lämmöllä!

- Vilma, ostaja, Turku

Jo ensimmäisessä näytössä Janita esitteli asunnon hyvin ja vastaili kaikkiin kysymyksiimme hyvin ammattitaitoisesti. Janita oli todella helposti lähestyttävä ja ripeä vastaamaan kysymyksiimme tämänkin jälkeen ajasta riippumatta! Ensiasunnon ostajalle asuntokauppa tuntuu pelottavalta ja vaikealta, mutta Janitan ansiosta prosessi sujui luontevasti. Kiitokset vielä sujuvasta yhteistyöstä, suosittelemme lämpimästi!

- Severi, ostaja, Turku

Kiitos Janita hienosta, reippaasta otteesta kaupanteossa. Tarvittiin sinun kärsivällisyyttäsi, jaksamistasi ja iloista mieltäsi tämän projektin läpiviemiseen. Ammattitaitosi tuli kyllä esiin näissä loppuvaiheen mittelöissä. Kiitos ja hyvää jatkoa urallasi.

- Tarja, myyjä, Turku

Ostin kerrostaloasunnon ensiasunnokseni ja onnekseni asuntoa välitti Janita. Janita vastasi kaikkiin kysymyksiini ammattitaidolla ja nopealla aikataululla, myös iltaisin tai aikaisin aamulla. Tiedotus pelasi koko prosessin ajan hyvin. Tuntui myös siltä, että hän oli aidosti molempien osapuolien, sekä myyjän että ostajan, puolella. Ihmisenä Janita vaikuttaa positiiviselta ja iloiselta. Voin suositella häntä lämpimästi.

- Ossi, ostaja, Turku

Asunto-osakekaupassa oli monia asioita, joita jouduttiin erikseen selvittämään ja sopimaankin. Kaikkiin asioihin välittäjänä toiminut Janita suhtautui hienosti, koskivatpa ne sitten myyjää tai ostajaa. Asiat selvitettiin hyvin ja viipymättä ilman minkäänlaisia ongelmia. Elämän varrella on tullut tehtyä melko monia erilaisia kauppoja lukuisten välittäjien kanssa, mutta tämä oli ehdottomasti yksi positiivisimmista kokemuksista.

- Asunto-osakkeen ostaja, Turku

Kiitos Janita, sait asuntoni kaupaksi kahden näytön jälkeen ja olit aktiivinen näyttämään sitä muunakin aikana. Työniloa ja menestystä urallasi!

- Tuula, myyjä, Turku

19 vuotias asunnonostaja ei välttämättä ole välittäjälle se mieluisin asiakas. Palvelu oli heti sillä tasolla kuin "varmempaakin" asiakasta kohtaan. Tästä iso kiitos Janita! Asiat ja informaatio kulkivat nopeasti ja helposti mulle saakka. Näin kaupanteon jälkeen ei kauheasti parempi fiilis enää voisi olla! Voin hyvillä mielin suositella muillekkin sekä tulen varmasti vielä itse käyttämään palvelujasi tulevaisuudessa. :)

-Valtteri, ostaja, Turku

Haluamme kiittää sinua asunnon kaupanteosta. Heti näyttöpäivänä kun tapasimme sinut, saimme positiivisen kivan vastaanoton sinulta. Iloisuutesi ja asiantuntemuksesi oli mielestämme hyvää. Annoit katsoa rauhassa ja kiirehtimättä ja annoit vastauksia, kun niitä halusimme! Kaupanteko sujui hyvin. Kaikesta tarvittavasta olit huolehtinut mainiosti! Voimme lämpimästi suositella sinua, jos lähipiirissämme on tarvetta asunnon myyntiin.

- ostajat, Turku

Ensitapaamisemme oli jo positiivinen ja asiat alkoivat sujua vauhdikkaasti. Pidit meidät ajan tasalla, eli informaatio kulki. Kauppakirjan kopio tuli ajoissa, johon tutustuimme, samoin aika pankkiin. Kaupantekotilaisuus oli hyvin järjestetty ja välitön tunnelma vallitsi tilaisuutta. Sinä Janita, jatka edelleen iloista, positiivista, innostunutta ja asiallista otetta työhösi. Jatka opiskelua, sillä sinusta on tulossa vankka ammattilainen.

- Pirkko ja Ari, myyjät, Turku

Olemme todella tyytyväisiä kaupantekoon ja varsinkin siihen, että reagoit asioihin todella nopeasti ja selvitit asioita, joita et tiennyt. Palvelusta jäi hyvä mieli ja voin kyllä lämpimästi suositella, jos joku hakee hyvää välittäjää.

- Jaana, ostaja, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!