Kiinteistönvälittäjä Kaleva Vähä-Parta kahdella sanalla: iloinen, elämänmyönteinen.

Hyväntuulisuus saattelee vauhdikasta kulkua. Periaatteena on, että töissä saa – ja pitää nauraa.

Aiempaa ammatillista kokemusta venepuuseppänä ja sähköasentajana. Huoneistomarkkinoilla Kaleva on työskennellyt jo 12 vuotta, ja hänet tunnetaan erityisesti ihmisläheisestä palvelusta. Vapaa-ajalla taitavissa käsityöläisen näpeissä jalostuvat kaikki materiaalit kiveä lukuun ottamatta. Ja toisaalta taas, Kivi liittyy teatteriaktiivin maailmaan joko taiteen kuluttajan tai harrastajan roolissa. Metsätöissä viihtyvältä reservin ylivääpeliltä löytyy aikaa myös erähommiin. Kaleva on todellinen seuramies, jonka seurasta nauttivat niin vanhat kuin nuoret.

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Yhteydenotot:

Soita Kaleva Vähä-Parta, 040 7799 504

Lähetä meiliä kaleva.vaha-parta@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Olipa mukava asioida! Ammattitaitoinen ja arvokkaasti asiakkaansa kohtaava!

- Berit, myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun vanhan kotimme myynnissä. Erityisesti Kaleva Vähä-Parta selvitti ja väänsi rautalangasta ongelmakohdissa. Tulemme jatkossa suosittelemaan teitä asuntovälitystä tarvitseville!

- Rejo ja Kaija, myyjät

Kaikki sujui hienosti ja joka näytön jälkeen tuli informaatiota.

- Petteri, myyjä, Turku

Rivitalo-osakkeemme myytiin vauhdilla muutamassa viikossa, kiitos ystävällisen ja vauhdikkaan välittäjän Kaleva Vähä-Parran! Suosittelemme lämpimästi!

- Marjatta ja Raimo, myyjät

Iso KIITOS! Löysimme Huoneistomarkkinoiden kautta meille uuden kodin ja Kaleva tuli ammattiosaajana mukaan, myymään meidän vanhaa kotia. Kaikki oli varmoissa käsissä, niin kuin ostajana toimiessani Markon kanssa. Kaleva löysi muutamassa päivässä vanhalle kodille ostajan ja siitä eteenpäin kaikki meni hyvin huippu ammattitaidolla. Kaleva on ammattilainen, jota voin lämpimästi suositella.

- Oiva ja Tuula, myyjät / ostajat Turku

Sekä myyjän että ostajan ominaisuudessa kanssanne asioineena haluan kiittää teitä asiantuntevasta ja ihmisläheisestä palvelusta. Vahva suositus!

- myyjä sekä ostaja, Raisio

Haluamme kiittää yrityksenne välittäjää Kaleva Vähä-Partaa erittäin hyvin onnistuneista kaupoista. Kaleva hoiti asioiden järjestelyt ammattilaisen otteella ja iloisella asenteella läpi koko prosessin. Olemme ensiasunnon ostajia ja saimme neuvoja sekä apua jokaisessa vaiheessa, jossa tuntui että tarvitsemme lisää tietoa aiheesta. Tästä alkaa meidän oman elämän rakentaminen. Kiitoksia vielä kerran ja mukavaa joulun odotusta!

- Mika ja Salla, ostajat

Kaleva hoiti hienosti vaativan kohteen myynnin erinomaista paikallistuntemusta osoittaen, sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Kaupan yhteydessä esille tulleen yllättävän tilanteen hän hoiti erinomaista ongelmanratkaisukykyä osoittaen. Kalevalla on kiva ja lämminhenkinen tapa hoitaa asioita, ihmiset tuntevat tulleensa hyvin huomioiduiksi. Dokumentointi on täsmällistä ja huolellista siten, että sekä myyjän ja ostajan intressit tulevat huomioiduiksi.

- Ilkka, Turku

Kiitos Kalevalle erinomaisesta yhteistyöstä kotimme myynnissä.

- Lämmöllä Tarja ja Eero, myyjät, Lieto

Kiitokset Kalevalle ammattimaisesta ja asiakasläheisestä myyntityöstä. Vaikeaan myyntikohteeseen tartuit hymyillen ja pidit koko myynnin aikana ajan tasalla. Puhelimella sinut sai aina kiinni, olit sitten liikenteessä, kyttipaikalla passissa tai tyynyn vieressä. Varmasti tulen suosittelemaan Huoneistomarkkinoita ja Kalevaa kaikkein parhaimmalla markkinointitavalla eli Puskaradio pauhaa ;)

- Antti, myyjä

Kaleva, nyt on kiitoksen aika. Olet taitava työssäsi. Eilen istuivat naapurit, eli kaupan osapuolet, saman kahvipöydän ääressä. Hyvää jatkoa työssäsi.

- Arja, myyjä

Kiitokset Kaleva, olet paras välittäjä mitä tiedämme.

- Päivi, Mika ja Joni, ostajat, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!