Kalle Alkio

Aikaansa seuraava ja trendikäs Kalle on ilo silmälle. Aito ystävällisyys kulkee mukana vakiovarusteena ja kohtaamisista jää hyvä mieli.  Kalle suhtautuu työhönsä intohimolla, alan kokemusta löytyy kosolti - 20 antoisaa ja vaiherikasta vuotta. Vauhdikas vapaa-aika kuluu mm. lenkkeilyn ja veneilyn parissa perheen kesken. Matkailulle on myös tilaa tämän herran elämässä muiden tärkeiden asioiden ohella. Täyttä elämää, töissä ja vapaalla.

At your service also in English.

SKVL Laatukoulutettu asuntomyyjä

Yhteydenotot:

Soita Kalle Alkio, 040 7799 508

Lähetä meiliä kalle.alkio@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Alkion Kallea miellyttävämpää välittäjää ei olekaan. Reilu, rehellinen, asiallinen eikä painosta missään olosuhteessa. Kunnioittava, mutta rento suhtautuminen asiakkaaseen. Näin 3 vuoden jälkeenkin muistan Kallea lämmöllä. Jäi hyvä mieli koko prosessista. Toivotan menestystä työssäsi Kalle! 5/5

- Johanna, ostaja, Turku

Kalle myi meille nykyisen asunnon, asiantunteva ja hoiti asiat sovitusti. Jopa pankkihenkilömme, joka näkee paljon kiinteistövälittäjiä työssään, oli vaikuttunut Kallen ammattitaidosta.

- Linda, ostaja, Turku

Välittäjämme Kalle hoiti kaiken esimerkillisesti, 5/5.

- Tove, myyjä, Kaarina

Yksi asia jäi sanomatta, kauas kellot kaikaa. Erittäin hienoa toimintaa sinulta Kalle, vien asiaa Facebookin ja työpaikan kautta eteenpäin. Jos joskus myyn jotain, niin näemme.

- Ilkka, myyjä, Piikkiö

Kiitos Kalle! Tosi hyvää työtä teet. Voin suositella sinua kaikille kavereilleni. Hyvää syksyä!

- Marketta, myyjä, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!