Kiinteistönvälittäjä Katriina Remahl: taitava ja helposti lähestyttävä 

Välitysalalla parikymmentä vuotta työskennellyt Katriina on toiminut menestyksekkäästi niin johtotehtävissä, kuin kentällä kauppaa tehden. Viihtyy vapaa-ajalla kulttuurin ja liikunnan parissa, on myös mukana yhdistystoiminnassa. Katriina nauttii muuttuvista asiakastilanteista ja myyntityöstä koko sydämestään. Alkujaan Vaasasta lähtöisin, kolme aikuista lasta ja puoliso. Katriina innostuu uuden oppimisesta, sekä kestävien asiakassuhteiden luonnista. Positiivista asuntokaupan tekoa hymy huulilla.

At your service also in English. Katriina betjänar även på svenska.

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Yhteydenotot:

Soita Katriina Remahl, 040 3002 311

Lähetä meiliä katriina.remahl@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Katriina hoiti kaupat erittäin nopeasti ja sujuvasti! Vain reilu 3 vkoa sitten otin yhteyttä asunnon myynnin tiimoilta ja nyt jo on asunto vaihtanut omistajaa! En voi muuta kuin suositella lämpimästi Katriinaa!

- Karoliina, myyjä, Turku

Todella ammattitaitoinen ja mukava välittäjä, joka piti asiakkaan hyvin ajan tasalla. Arviokäynnistä noin kolmen viikon kuluttua asuntomme oli jo myyty!

- Jesse, myyjä, Turku

Omakotitalon myynti hoidettiin ensimmäisestä arviokäynnistä kauppojen tekoon asti erittäin hyvin ja ammattimaisesti. Katriina Rehmahl huolehti jokaisesta pienestäkin asiasta välittävästi ja meidän myyjien tilanne upeasti huomioiden. Katriina vastasi kaikkiin kysymyksiin aina nopeasti ja meillä oli selkeä kuva koko myynnin ajan mitä milloinkin tapahtuu ja miksi. Katriina oli erittäin miellyttävä ja mukava, hänen positiivisuus vaikutti varmasti myös ostajien ajatuksiin myytävästä kohteesta. Olemme talomme välitysprosessiin erittäin tyytyväisiä ja Huoneistomarkkinat ylitti odotuksemme joka osa-alueella!

- Jaana ja Petteri, myyjät, Raisio

Esittely kohteesta tapahtui hyvin ja esille tuli helposti kaikki olennaiset asiat.

- Jorma, ostaja, Turku

Ammattilaisen tunnistaa, kun sellainen eteen tulee. Hyvät ovat harvassa ja parhaat vielä harvemmassa, kiitos Katriina välitystyöstäsi. Myyntitoimeksiannon neuvotteluvaiheessa Katriina totesi, että välittäjän pitää nähdä vaivaa ja hän toimi sanojensa mukaisesti. Tiivis yhteydenpito takasi sen, että myyjänä tiesin koko ajan, missä mennään. Minun ei tarvinnut kertaakaan soittaa perään ja kysellä myynnin edistymistä. Katriinaa voi kuvailla sanoilla; reipas, tehokas, asiantunteva, ystävällinen ja tekee sen minkä lupaa.

- Erja, myyjä, Turku

Omakotitalon hankintaan liittyi paljon epävarmuutta. Katriina onnistui alusta alkaen vähentämään epävarmuutta vastaamalla rehellisesti ja omana itsenään meidän esittämiin kysymyksiin. Asunnon osto vaivatonta, koska oli henkilö, joka ohjeisti miten eri vaiheissa osto-prosessia kuuluu edetä. Me koimme kiinteistönvälittäjän roolin todella merkitykselliseksi unelma-asunnon hankinnassa. Kiitos!

- Antti, ostaja, Kaarina

Sydämellinen kiitos Katriina Remahl, kyllä asuntokaupat sujuivat hienosti ja yli odotusteni! Uusi asunto löytyi ensin ihan vaan nettisivuja selatessa. Oman asunnon myynti on huolestuttavan iso asia, mutta, kun siihen saa avuksi ammattitaitoisen kiinteistövälittäjän asioita hoitamaan, on osa huolista poissa. Miten voikin asioiden hoito sujua niin mutkattomasti! Ja vaikka itse muutto, vuosien varrella kertyneiden tavaroiden raivaus ja kuljettaminen, onkin työlästä, ei sekään tunnu niin pahalta, kun asuntokaupat sujuivat niin mallikkaasti!

- Marja-Leena, myyjä, Turku

Olen tosi kiitollinen toiminnastasi asuntokaupassani ja voin vilpittömästi suositella sinua missä vaan asunnon myynnissä! Kaikki sujui moitteettomasti ja myötäeläen! Asuntokauppa on kuitenkin suuri asia niin myyjälle kuin ostajalle ja siinä tarvitaan asiantuntijaa, joka olet ihan parhain!!

- ostaja, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!