Nikke Tolonen

Ensimmäisen kerran Nikke tutustui Huoneistomarkkinoihin keväällä 2019 Turun ammatti-instituutin harjoittelun muodossa. Kolme kuukautta vierähti vauhdikkaasti Marko Karppisen matkassa, välittäjän vaihtelevaan arkeen tutustuen. Kiinnostus välitysalaa kohtaan sinetöitiin harjoittelussa ja vajaa kolme vuotta myöhemmin Nikke liittyi tiimiimme. Välittäjänalku on valmis käärimään hihat ja laittamaan kädet saveen. Mieli avoinna oppimaan uutta, Nikke tähtää kohti kokeneempien kollegoiden saavutuksia. Kilpaurheilutausta jalkapallosta on harjoittanut onnistumisen tunnetta maalinteosta, joka välitystyössä vastaa toimeksiannon päättymistä kauppaan, jolloin asiakkaat voivat tuulettaa. Tänä päivänä Nikke käy säännöllisesti kuntosalilla ja paljastaa että sunnuntai-illat on pyhitetty tv-urheilulle ystäväporukan seurassa. Valitse välittäjäksi täsmällinen Nikke, ja mies lupaa antaa täyden panoksen kotisi myynnin eteen.

At your service also in English.

SKVL Laatukoulutettu asuntomyyjä

Yhteydenotot:

Soita Nikke Tolonen, 040 7799 503

Lähetä meiliä nikke.tolonen@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Hyvin hoidettu välittäjän työ. Aina puhelimen päässä ja välitti moitteettomasti viestit ostajan ja myyjän välillä. Kiitos Nikke.

- Harry, ostaja, Turku

Hoiti myynnin ammattitaidolla ja on muutenkin kaikinpuolin kivan oloinen kaveri.

- Minna, myyjä, Turku

Kaikki meni erinomaisesti. Välittäjän sai kiinni tarvittaessa ja hän ymmärsi meidän ”aran” tilanteen, joka oli yksi syy asunnon myyntiin. Kaupat tuli nopeasti, hinta oli jopa parempi kuin aluksi kuvittelimme.

- Jarno, myyjä, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!