Kiinteistönvälittäjä Rani Lohi kahdella sanalla: mallikas ja miellyttävä.

Rani suhtautuu työhönsä intohimolla ja hoitaa homman tunnollisesti aina maaliin asti. Raision kauppakoulun mallioppilaalla on supliikki hallussa ja mieli vireänä. Kiinteistönvälitysalalla Rani on ollut vuodesta 2015, ja välitystyön lisäksi hän toimii toimistomme vastaavana hoitajana. Ranin asenne on aina positiivinen, herran hymy loistaa kuin Naantalin aurinko. Viettänyt puolet elämästään karting-auton ratissa, joten vauhti on veressä ja bensaa suonissa. Välittäjän vapaa-aika kuluu ystävien ja perheen parissa.

At your service also in English. 

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Yhteydenotot:

Soita Rani Lohi, 040 7799 511

Lähetä meiliä rani.lohi@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Kiitos Rani hienosti hoidetusta toimeksiannosta. Hoidit homman asiantuntijan ammattitaidolla, hyvällä asenteella. Positiivinen, tunnollinen, rauhallinen toimintasi vahvisti luottamustani hyvään lopputulokseen. Olet empaattinen, arvostat aidosti ihmisiä, mikä on työssäsi ensiarvoisen tärkeää. Kiitos ja onnea uuteen kotiin myös sinulle!

- Kati, myyjä, Kaarina

Olemme ennenkin tehneet yhteistyötä Ranin kanssa onnistuneesti. Hänen rauhallinen ja maltillinen tapansa toimia sekä myyjän että mahdollisen ostajan kanssa herättää luottamusta ja on todella miellyttävää. Olenkin sanonut että minulla ei ole vaikeutta suositella välittäjää jos joku tutuistani sellaista tarvitsee! Toivotan parasta mahdollista jatkoa Ranille!

- Anna, myyjä, Turku

Kiitos ripeästi hoidetusta toimeksiannosta. Olit aktiivinen ja avoin yhteydenpidossasi. Jokainen taho tiesi, missä mennään, vuokralaisemme mukaan lukien. Olet ihan mahtava palvelualttiudessasi ja kyvyssäsi toimia erilaisten ihmisten kanssa - tyylillä. Siitä kaunis kiitos!

- Sven, Myyjä

Voi kyllä sanoa, että kauppa toteutui yli kaikkien odotusten!! Ja kaiken kukkuraksi ostajatkin olivat ihan haltioituneita kohteeseen. Markkinointikykysi ja persoonasi olivat juuri sitä, mitä olimme toivoneet ja ennakoineet. Kun tosiaan olimme käyneet netissä läpi eri välitysfirmoja ja niiden välittäjiä päädyimme kaikista niistä Sinuun vailla mitään enakkotietoja muilta. Kaupan nopea toteutuminen kruunasi vielä koko kaupan! Ja kyllä se kauppakirja on tosi hieno!

- Myyjät

Ranin kanssa asunnon myynti onnistui hyvin. Rani piti minut hyvin kartalla myynnin aikana. Näyttöjä oli mielestäni riittävästi myös ja lopputulos oli hyvä. Suosittelen.

- Antti, myyjä, Turku

Näkyvyys omakotitaloni myynnille oli loistava ja johti asunnon myyntiin jo ensinäytön perusteella. Rani osoitti välittäjän parhaat puolet, innolla työhönsä ja ammattitaitoisella osaamisellaan / sitoutumisella kaupan läpivientiin huomioiden myyjän ja ostajan toiveet. Kiitos. Suosittelen palvelujanne täydellä sydämellä :-)

- Mikko, myyjä, Masku

Kiitos saamastani palvelusta! Asunnon myynti sujui nopeammin kuin olisin voinut toivoa. Rani tarttui myyntityöhön innolla ja ammattimaisella otteella. Hänen kanssaan oli luonnikasta neuvotella ja kaikki sujui kaikin puolin mutkitta. Aion jatkossakin turvautua hänen myyntikykyihin, kun olen asunnonmyyntiaikeissa. Voin vilpittömästi suositella muillekin!

- Katja, myyjä, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!