62 m²
2h+k+kph/wc+las.parv.

Iso-Heikkilä
Kanslerintie 8 B, 20200 Turku
Kerrostalo, 1956

62 m²
2h+k+kph/wc+las.parv.

Mh. 124 800 €
Vh. 124 800 €

Kuudennen kerroksen koti!

Tämä hissitalon kuudennessa kerroksessa sijaitseva, muuttovalmis koti sijaitsee Iso-Heikkilässä, Sataman läheisyydessä. Läpitalon huoneiston ja korkeuden ansiosta valoa tulvii kahdesta suunnasta ja maisemat ovat miellyttävän avarat. Ilta-auringon säteet pääsee ottamaan talteen omalta lasitetulta parvekkeelta.

62 neliöisessä kaksiossa on tilava keittiö, jossa erillinen tila ruokapöydälle. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle ja makuuhuoneeseen. Kylpyhuone/wc tila sijaitsee heti sisäänkäynnin yhteydessä. Asuntoon kuuluu kaksi varastoa; vintti- ja kellarikomero, joten säilytystilaa riittää. Yhtiön yhteiskäytössä mm. oma verstas, sauna, pyörävarasto ja pesutupa.

Hyvä pohjaratkaisu, jossa kaikki neliöt on otettu hyötykäyttöön. Kotia on päivitelty vuosien saatossa ja mm. yhtenäinen lattia (lukuun ottamatta eteistä) on uusittu 2022. Muuttovalmis koti, joka vapautuu seuraavalle tarpeen vaatiessa nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä ja mennään tutustumaan tähän kotiin paikan päälle lisää!

Lisätiedot ja esittelyt:
Janita Kettunen / 040-7799046 / janita.kettunen@huoneistomarkkinat.com

Yhteydenotot:

Soita Janita Kettunen, 040 7799 046

Lähetä meiliä janita.kettunen@huoneistomarkkinat.com

Kiinnostuin
Janita Kettunen
Kohde
Sijainti
Turku, Iso-Heikkilä, Kanslerintie 8, 20200
Tilat
2h+k+kph/wc+las.parv.
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
62 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Pinta-ala on tarkistusmitattu
Ei
Näkymät huoneistosta
Kaupungin suuntaan ja sisäpihalle.
Kerros
6 / 7
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Lisätietoja autopaikasta
Autopaikat jonotuksen mukaan.
Vapautuminen
Heti
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteina jääkaappi/pakastin, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja kiinteät valaisimet. Lattia laminaattia.
Pesutilojen kuvaus
Kylpyhuone/wc kokonaan laattaa. Varusteina allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, suihku, suihkuseinät ja lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia.
Makuuhuoneen kuvaus
Lattia laminaattia.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen tyyppi
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi ja lounas
Säilytystilat
Häkkivarasto ja ullakko
Kaapeli-TV-liittymä
Kyllä
Yhtiö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Patterinpuisto
Kunta/kaupunki
Turku
Kaupunginosa/kylä
Iso-Heikkilä
Rakennusvuosi
1956
Tontin pinta-ala
6997 m²
Tontin omistus
Oma
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Taloyhtiössä on
Kellarikomero, vinttikomero, väestönsuoja, pesutupa, urheiluvälinevarasto ja mankeli
Kaavoitus
Asemakaava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Tiili
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Hissi
Kyllä
Sähköpistokepaikkoja
36
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F2013
Kunnossapitotarveselvitys tehty
2023
Asbestikartoitus
Ei
Suoritetut korjaukset
1992 Huoneistojen ikkunat ja parvekeovet uusittu 1997 A-talon tiilikate uusittu (B-talon katto uusittu v.1985) 2000 Talojen päädyt lisäeristetty ja rapattu (parvekepuolisten sivujen lisäeristys ja rappaus v.1990) 2000-2002 Käyttövesijohdot ja pystyviemärit uusittu, Kylpyhuoneiden kattojen panelointi, lattioiden vesieristys ja laatoitus Kylpyhuoneiden seinien vesieristys ei sisältynyt remonttiin: niissä huoneistoissa, joissa seinien kaakelointi viime vuosina on suoritettu, on osakas kustantanut myös vesieristyksen 2001 Porraskäytävien ja muiden yleisten tilojen ikkunoiden uusinta 2002-2003 Porraskäytävien pintojen maalaus 2006 Saunan puku huoneet ja löylyhuone kunnostettu 2008 Talojen alla kulkevien pohjaviemärien kuvaus, Kanslerintie 12:sta lähtevän pohjaviemärin uusinta havaitun painuman vuoksi 2009 llmanvaihtokanavien puhdistus 2010 Hissien uusinta 2012-2013 Huoneistojen sähkösyötöt, ryhmäkeskukset ja sähkömittarit uusittu, Verkkovirtaan liitetyt palovaroittimet asennettu jokaiseen huoneistoon, Paloilmoitinjärjestelmä asennettu vintti- ja kellaritiloihin sekä porraskäytävien ylätasanteille (sireenit porraskäytävissä), Uusi antennitähtiverkko otettu käyttöön (vanha ketjutettu antenniverkko edelleen käytössä rinnalla), Kylpyhuoneiden sähköistys uusittu / vikavirtasuojaus, Sähköliedelle vedetty uusi syöttö kolmivaiheisena, Keittiö/keittokomeron pistorasialle vedetty uusi sähkösyöttö, Uusi yleiskaapelointi ja valokuitu päätetty eteiseen 2015-2016 Pohjaviemärit, salaojat ja patolevyt uusittu, Liikerakennuksen pohjaviemäri sukitettu, Pesutupa, sauna ja saunan pesuhuoneet uusittu 2017-2018 Liiketilan peltikaton maalaus 2019 Parvekkeiden kuntotutkimus 2020 Ilmanvaihtokoneiden kokonaisvaltainen huolto ja vaaditut korjaukset 2021 Taloyhtiön omistaman liiketilan kunnostus, Kuntoarvion laadinta, Asuntojen palovaroittimien uusinta 2022 Julkisivujen kuntotutkimus, Julkisivu- ja parvekekorjausten toteutussuunnittelun aloitus, Autolämmityskoteloiden vaihto ' 2023 Lukituksen uusinta (iLOQ5)
Suunnitellut korjaukset
HALLITUKSEN NÄKEMYS SEURAAVAN 5-VUODEN AIKANA ESILLE TULEVISTA KORJAUKSISTA: - julkisivu- ja parvekekorjaus - ilmanvaihtokanavien nuohous - lattialämmitysventtiilien uusinta ja lämmitysverkoston tasapainotus - asuntojen märkätilojen kosteuskartoitukset kuntoarvioon kirjatun mukaisesti - piha-alueiden asteittainen kunnostus ja jätepisteiden uusinta Päätetyt: 30.8.2023 pidetty ylimääräinen yhtiökokous päätti olla toteuttamatta hallituksen esityksen mukaista julkisivu- ja parvekesaneerauksesta sekä palautti hankkeen valmisteluun toiveena toteutusta suppeammassa muodossa. 15.11.2023 pidetty ylimääräinen yhtiökokous käsitteli osakkeenomistajien kirjeen ja päätti siirtää julkisivu- ja parvekesaneerauksen korjaussuunnittelun laajuudesta päättämisen sekä taloyhtiön hallituksen varsinaisten sekä varajäsenten valinnan jatkokokoukseen. Jatkokokous pidettiin 24.1.2024 ja kokous päätti käynnistää korjaussuunnittelun uudelleen laajemmalla hankekokonaisuudella tehtyihin lisätutkimuksiin pohjaten. Itse hankepäätös tuodaan ylimääräisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi mahdollisesti vuoden 2024 aikana.
Asuinhuoneistoja
154
Liikehuoneistoja
4
Lisätietoja taloyhtiöstä
Kiinteistössä lattialämmitys: Eristävän lattiamateriaalin (esim. laminaatti) käyttö saattaa heikentää lämmönluovutusta huoneistoissa. Sähkö laskutetaan huoneistokohtaisten mittareiden mukaan osakkeenomistajalta. Perustamistapaselvitys: Rakennukset on perustettu maanvaraisilla anturaperustuksilla moreenikerroksen varaan. Pohjaveden pinnan muutoksilla ei vaikutuksia rakennusten perustuksiin. Emme anna isännöitsijäntodistuksen tietoja, kuin osakkeen omistajalle tai kiinteistövälittäjälle voimassa olevan toimeksiantosopimuksen mukaan. Huoneistokohtaisen velkaosuuden takaisinmaksu mahdollista vuosittain kesä- ja joulukuussa (ilmoitus edellisen kuun loppuun mennessä isännöintitoimistoon). Huoneistokohtaisen velkaosuuden takaisinmaksun päälle lisätään kulloinkin pankin voimassa olevan hinnaston mukainen kulu ja kulu laskutetaan velkaosuuden pois maksaneelta osakkaalta.
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkailla
Ei
Kiinteistönhoidosta vastaa
Huoltoyhtiö
Isännöitsijätoimisto
Isännöinti Granberg
Isännöitsijän nimi
Titta Granberg
Asuinalue
Palvelut
Lähikauppa 100m
Koulut
Koulut n. 1,5km päässä.
Päiväkoti
Päiväkodit n. 1km säteellä.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja bussipysäkki lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Hyvät liikenneyhteydet.
Kustannustiedot
Myyntihinta
124 800 €
Velaton myyntihinta
124 800 €
Neliöhinta
2 012,90 €/m²
Hoitovastike
238,70 €
Yhtiövastike yht.
238,70 €
Vesimaksu
25,5 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Sähköennakko 12,50e/kk

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!