Etusivu
Kohdetta välittää

527 m²
4mh+oh+rh+khh+kph/wc+wc+…

Satava
Koivuniementie 14, 20900 Turku
Omakotitalo 1992

Mh. 1 900 000 € Vh. 1 900 000 €

Sijainti kartalla

Arkkitehtitoimiston suunnittelema talo vuodelta 1992 täyttää vaativammankin maun sekä rakenteiltaan että asuintiloiltaan. Koti on rakennettu rinteeseen ja julkisivu aukeaa etelään merelle päin. Kaikki asumiseen tarvittava löytyy yläkerrasta ja näin ollen käynnit portaissa ovat vähäisiä. Ylhäällä ovat oleskelu-, makuu-, kodinhoito-, työ- ja juhlatilat. Isot ja etelään päin suuntautuvat lasitetut terassit ovat erinomaisia oleskelutiloja niin illalla kuin aamiaisella, varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Ylä- ja alakerrassa ovat arkkitehtien suunnittelemat Design takat, joista yläkerran takka on tehty ilmanpuhallustekniikalla. Alhaalla on iso kylmähuone ja poikkeuksellisen hyvä, huippulaitteilla varustettu, noin sadan neliön kuntosali, venyttelyhuone ja sauna. Sali on rakennettu tyhjänä olevan uima-altaan päälle. Allas laitteineen on mahdollista ottaa käyttöön. Talossa on myös runsaasti säilytystilaa vaatteille ja lämmin autotalli kolmelle autolle. Kiinteistössä on tehty joka vuosi, ammattilaisten toimesta, vuosihuoltoja sekä mahdollisia parannuksia ja korjauksia.

1,7 ha:n tontilla on ollut aikoinaan puutarhatila ja nykyään alue on erittäin monimuotoinen. Piha-alueella sijaitsee pieni perinnepuutarha, kasvihuone, marjapensaita ja omena- sekä kirsikkapuita ym. Rantaviivaa on noin 100 metriä ja siihen sisältyy hyvin hoidettu hiekkaranta. Rannassa on useampi venepaikka ja 70 neliön rantasauna, joka toimii tarvittaessa vierastilana. Iloisia kesäiltoja varten on kesäkeittiö terasseineen, johon kuuluu grilli- sekä wokkipaikka ja lisäksi suojaisa "mutterisisätila". Tontti sisältää myös koivikkoa ja pienen saaren.

Koivuniementiellä on taattua tilaa ja riittävästi yksityisyyttä.

Kuntotarkastus on tehty.

Kysy lisää ja varaa oma esittelyaika Arto Koskelta 040 7799 501

Huoneisto

Sijainti
Turku, Satava, Koivuniementie 14, 20900
Tilat
4mh+oh+rh+khh+kph/wc+wc+th+saunaosasto+kuntosali+ask.huone+wc+at (3:lle)
Tilat/pinta-alat

Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan talon kokonaisala on 527 m² ja kerrosala 265m². Pinta-aloja ei ole tarkistemitattu, asuinalaa ei ole määritelty, kauppaa ei tehdä pinta-ala perusteisesti vaan myydään kokonaisuutena. 1992 valmistunut rantasaunarakennus, kerrosala n.70m², 1995 valmistunut grillikatos n.15m², 1995 valmistunut varasto n.30m², puutarhatyökaluvarasto.

Asuinpinta-ala
527 m²
Kokonaispinta-ala
527 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
1992
Rakennusmateriaalit
Tiili/harkko/puu
Katon tyyppi
Harja/tiili
Lämmitys
Sähkö ja puu
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Festivo-kylmiö, induktioliesi, erillisuuni/taso, liesituuletin hormiin, astianpesukone ja kivitasot
Kylpyhuoneen varustetaso
Saunaosastolla sisäuima-allas (nyt kansi päällä ja kuntosalina) ja venyttely/rentoutumishuone. Kylpyhuone/wc pinnat laattaa, erillinen wc laattaa. Erillinen kodinhoitohuone.
Korjaukset
2008-2018 Roomalainen puutarha, pihavalot, pihan laatoitus, ilmalämpöpumput, katon kunnostus ja tarvittavat huoltokorjaukset vuosien varrella. Kuntotarkastus on tehty ja siinä ilmenneet pienet huomautukset ovat korjattu.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Runsaat varasto- ja säilytystilat. Kolmen auton lämmin talli mistä suoraan käynti taloon sisälle. Myyjä haluaa myydä tämän kaupan yhteydessä myös erillisen n.0,5 ha:n tontin merinäköaloin mikä sijaitsee Koivuniementien varrella rajoittuen myytävään tilaan. Hp.120.000 euroa. Tarkemmat tiedot esitteen liitteenä. Pintamateriaalit: Keittiö ja kosteat tilat lattiat laattaa, olohuone ja makuuhuoneet pääosin parkettia.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Turku
Kylä/Kaup.osa
Satava
Kiinteistötunnus
853-418-1-113
Maasto
Loivasti viettävä rinne meren suuntaan.
Roomalainen puutarha
Rakennusvuosi
1992
Katon tyyppi
Harja/tiili
Lämmitys
Sähkö ja puu
Energialuokka
On
Energiatodistuksen lisätiedot
Energialuokka: D2018
Suoritetut korjaukset
2008-2018 Roomalainen puutarha, pihavalot, pihan laatoitus, ilmalämpöpumput, katon kunnostus ja tarvittavat huoltokorjaukset vuosien varrella. Kuntotarkastus on tehty ja siinä ilmenneet pienet huomautukset ovat korjattu.
Tontin pinta-ala
172 550 000 m²
Tontin omistus
Oma
Rannan omistus
Oma

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Lähikauppa n.200m, apteekki, R-kioski ja Hese n.3 km, Koulut: Ala-koulu n.2 km, yläaste n. 3,5 km, lukio n. 10 km
Liikenneyhteydet
Lähin pysäkki noin 200m.

Kustannustiedot

Myyntihinta
1 900 000,00 €
Velaton myyntihinta
1 900 000,00 €

Kohdetta välittää

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä.
Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.