Kalle kahdella sanalla: kohtelias, kunnioittava.

Aikaansa seuraava ja trendikäs Kalle on ilo silmälle. Aito ystävällisyys kulkee mukana vakiovarusteena ja kohtaamisista jää aina hyvä mieli.  Kalle suhtautuu työhönsä intohimolla, alan kokemusta löytyy kosolti - 19 antoisaa ja vaiherikasta vuotta. Vauhdikas vapaa-aika kuluu mm. lenkkeilyn ja veneilyn parissa perheen kesken. Matkailulle on myös tilaa tämän herran elämässä muiden tärkeiden asioiden ohella. Täyttä elämää, töissä ja vapaalla.

Yhteydenotot:

Soita Kalle Alkio, 040 7799 508

Lähetä meiliä kalle.alkio@huoneistomarkkinat.com

Ota yhteyttä Suositukset

Alkion Kallea miellyttävämpää välittäjää ei olekaan. Reilu, rehellinen, asiallinen eikä painosta missään olosuhteessa. Kunnioittava, mutta rento suhtautuminen asiakkaaseen. Näin 3 vuoden jälkeenkin muistan Kallea lämmöllä. Jäi hyvä mieli koko prosessista. Toivotan menestystä työssäsi Kalle! 5/5

- Johanna, ostaja, Turku

Kalle myi meille nykyisen asunnon, asiantunteva ja hoiti asiat sovitusti. Jopa pankkihenkilömme, joka näkee paljon kiinteistövälittäjiä työssään, oli vaikuttunut Kallen ammattitaidosta.

- Linda, ostaja, Turku

Välittäjämme Kalle hoiti kaiken esimerkillisesti, 5/5.

- Tove, myyjä, Kaarina

Yksi asia jäi sanomatta, kauas kellot kaikaa. Erittäin hienoa toimintaa sinulta Kalle, vien asiaa Facebookin ja työpaikan kautta eteenpäin. Jos joskus myyn jotain, niin näemme.

- Ilkka, myyjä, Piikkiö

Kiitos Kalle! Tosi hyvää työtä teet. Voin suositella sinua kaikille kavereilleni. Hyvää syksyä!

- Marketta, myyjä, Turku

Ota yhteyttä

Jokin meni pieleen, tarkasta kaikki kentät ja yritä uudelleen.

Kiitos viestistäsi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!